Hm, pa i nije loša ideja. Ja si stalno govorim da bi htio recenzirati Romeovu trilogiju, a nikako da dođe na red.
Night of living dead - odlično i paranoično ostvarenje s par besmrtni scena (kao ona djevojčica kada ubije svoju majku) i završetak.
Night of living dead remake - čisto mlako ostvarenje, čak i dosadno. Niti djevojčica nije previše impresivna. A od Toma Savinija sam očekivao nešto više.
Dawn of dead - odlična horor satira s akcijskim scenama, i napetim krajem.
Day of dead - prejebeni film, odlična glazba, zombiji, i brutalni završetak odvajanja čovjeka na dva dijela (Dabogda se zagrcnuli mojim kostima

)
Land of dead - mlako ostvarenje, i ispalo je nekako više debitantsko i iritatno.
Dawn of dead remake - oduševljen sam ovim filmom, mnogo brutalnije od originala, samo da bar nisam vidio onaj "drugi" završetak.
Shaun of dead - zgodna horor komedija.
Zombie flesh eater - solidan zombijevski horor.
Undead - prejebeni film, prejebena atmosfera, humor, akcija, nasilje, zombiji, alieni, virus, prejebeni završetak
Bad taste - zabavan trash.
Braindead - najoriginalniji filmski zombiji, naročito onaj šupak, a tek masakr kosilicom.

Ili kung fu svećenik kada ubija zombije.
Reanimator - legendarni besmrtni trash s prejebenom scenom s glavom i lizanjem pice.
Bride of reanimator - malo dosadniji, ali isto odličan nastavak, koji se pokušava držati ozbiljno, ali par otkačenih scena to poništava - favorit: glava s šišmiševim krilima
Beyond the reanimator - isto zabavno ostvarenje s prejebenim scenama, naročito ona ženska na kraju filma
Doom - ima kanibalizma, ima zombija, ima tamanjenja, ali solidno ostvarenje
Resident evil serijal - ako su ovo zombiji, ja sam Djed mraz.
28 days laters - bez uvrede, ali to čak niti ne smatram zombijevskim filmom.
Nisam još gledao onaj irski Dead meat i serijal Return of living dead.

Michel puši karu.