Subspecies (1991) - gluma i dijalozi su sve

efekti isto, oni mali demončići jko smiješni, ali atmosfera je odlična, lokacija autentična, oni mali dvorci i tvrđave, brda i doline. Ono kad idu po noći po šumi, uh kako dobro atmosferično. Radu je dobar vampir, nadam se da će mi još draži postati u drugom dijelu. Završna borba dobra. Raduje me to što se drugi i treći nastavak smatraju boljima. Ovo ne znam kako da ocjenim. Loše je, a zbog izvrsne atmosfere i dobrog vampira Radua ima svoj šarm.
Wyrmwood (2014) - čudi me da ovo netko nije spominjao ili gledao jer je već više od mjesec dana vani, zombi je u zadnjih 10-ak godina među najpopularnijim horor podžanrovima i ovo je stvarno zabavno. Prva polovica nema nekih ha ha scena, ali je jako dinamično s puno gorea i dobre akcije. I ima nekoliko stvarno napetih trenutaka, a jedna scena mi je i strašna. Ona sa zombi ženom koja izgleda kao klaun u garaži. Druga polovica idu na sve ili ništa i film postaje jako smiješan

i preblesav. Čak su i postavili neka nova pravila u zombi podžanru
krv zombija može poslužiti kao benzin. Zombiji ne proizvode plin po noći pa su zato brži

imaju super skokove, ona kontrolira zombije.
Meni bolje od Dead Snow 2
8=======..o
/8==========o (7.2/10)
Ovo je od jučer. Tek sam sad ujutro vidio da sam otvorio zasebno temu

a cijelo vrijeme mislim da je tu u dojmovima.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"