nadam se da će se objasnit ovo pretvaranje u zombije bez ugriza..
The Walking Dead (2010-)
- alecto
Re: The Walking Dead (2010)
odlična epizoda
SpoilerShow
donekle se slažem sa sammyjem, bilo bi bolje da je shane upucao ricka
bit će dosadno bez shanea, iako je taj ljubavni trokut išao na živce dozlaboga.
we are such stuff as dreams are made on
- Asfodel
Meni isto, ne zbog toga što se to uopće dogodilo (jer smo već znali unaprijedcallac wrote:Meni je ova ep baš teško pala, čak teže nego
SpoilerShow
ono, najbolji prijatelj mu isplanirao odlazak na prijevaru u šumu da ga tamo ubije kao psa... pa odvratno jbmu
na kraju, samo je išao u potragu za odmetnikom, a vratio se kao ubojica osobe koju je volio/cijenio
na kraju, samo je išao u potragu za odmetnikom, a vratio se kao ubojica osobe koju je volio/cijenio
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Fuj sve!!
SpoilerShow
Tko je tu mutav?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- nihil
- xEdgex
Tek sam sada odgledao predzadnju epizodu. Ukratko osvrt na neke od likova/dosadasnja desavanja:
SpoilerShow
Da se ne lazemo; Shane je zasluzeno odapeo.
A opcenito gledajuci, iako je Rick lik kojemu do sada nisam nasao niti jednu manu , Daryl je jebena definicija. Ne znam kada mi je neki lik bolje legao opcenito u horor franšizi ( posebni osvrt na "zombi apokalipsa" podzanr ). Ako zanemarimo njegov "juznjacki karakter" dobijemo sljedece; osobu koja uvijek uradi ono sto treba, ne dopusta da ga nepotrebne stvari odvlace od onoga sto MORA da se uradi ( emocije, religija, moralnost, drustvene norme itd. ). Po meni je on pravi predstavnik toga kako bi se ljudi trebali ponasati u takvoj situaciji (zombi apokalipsa). U drugu ruku, nevjerovatno je kako je psihicki jak ( usamljenicki zivotni stil u tako sjebanim trenutcima kada ti je definitivno potreban neko ); vjerujem da ga to i drzi sve vrijeme. Sto se ostalih tice; Glenn ( Veliki plus za prilagodjavanje; vjerujem da nije bilo jednostavno odbaciti geeka koji igra Portal i postati anti-zombie lik koji ima djevojku
) i Maggie isto mogu proci ( moja romanticna strana progovara ). Malac I Lori su mi opako trgali zivce sa svojim - imam 10 godina ali odjednom sam poceo da na svijet gledam nihilisticki (pasivni nihilizam) /ljubavni trougao sranjem
, pa se nadam da ce od sada stvari da budu drugacije nakon sto su usrali par stvari ( Dale-laka zemlja; to sa bebom ce da bude show, ako se rodi naravno )
. Hershel stari mi je postao ok kada je odbacio svoje stavove, koji su ih realno mogli sve sjebati. Andrea a.k.a Shane-ova mala
; imam neki predosjecaj da ce na njoj sada graditi dramu i da ce postati zenski Shane. Toliko.
Last edited by xEdgex on 19 Mar 2012, 12:02, edited 1 time in total.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- DeadDispatcher90
SpoilerShow
Zadnja epizoda je bila zadovoljavajuća. Siguran sam da su fanovi oduševljeni sa ulaskom Michonne (nisam čitao strip, ali po slikama koje sam vidio njena tranzicija iz stripa u seriju je izuzetno vjerna), te otkrivanjem zatvora... Eh... Sada, tko će dočekati jesen??? Tko živ, tko mrtav do tad.
Revenge solves everything
- copycat
evo par komentara na zadnju epizodu.. joj a sada treba čekati jesen.. majko božija..
Izvrsni završetak 2 sezone
Pitanje da li ću biti webisodes?
Gledajući talking dead (emisija nakon walking dead gdje si komentiraju seriju) Spominju se webisodes
http://www.amctv.com/shows/talking-dead/video
Izvrsni završetak 2 sezone
Pitanje da li ću biti webisodes?
Gledajući talking dead (emisija nakon walking dead gdje si komentiraju seriju) Spominju se webisodes
http://www.amctv.com/shows/talking-dead/video
SpoilerShow
Bilo mi je zanimljivo kako su svi dvolični kada je u pitanju veze Rick & Shane. Mislim čovjek im je rekao da ga je napao i on se samo branio a sada svi kao uuuuu murder.. Majke mi je drago što je rekao da je demokracija mrtva.
Nije mi jasno kako su i zašto su svi zaraženi "zombi pandemijom"? Što je virus ubačen u vodi ili kaj? Totalno ne logično.
Jako sam sretna što novi lik tj ženska se pojavila. Mač joj je strašan
i zombi robovi.
Baš se radujem 3 sezoni jer su na pokretu.
A Lori.. majke mi.. žena ja katastrofa.. i ono ono njeno čudovište razmaženo od dijeteta totalno ne realno
Nije mi jasno kako su i zašto su svi zaraženi "zombi pandemijom"? Što je virus ubačen u vodi ili kaj? Totalno ne logično.
Jako sam sretna što novi lik tj ženska se pojavila. Mač joj je strašan
Baš se radujem 3 sezoni jer su na pokretu.
A Lori.. majke mi.. žena ja katastrofa.. i ono ono njeno čudovište razmaženo od dijeteta totalno ne realno
- DeadDispatcher90
Lori je gadura samo takva... Možda je problem u tome što nisam žena, pa ne znam kako razmišlja, ali...
kuja par excellence...
SpoilerShow
psihopat koji ju je zamalo silovao je ok, a supruga s kojim je u braku cijeli život, ima dijete s njim i održava ih sve na životu, njega odguruje...
Revenge solves everything
- Horrorist
Odličan završetak sezone!
Jedino mi je moj dead pool bio malo prevelik
Sad opet čekat jesen,makar tu je strip koji izlazi jednom mjesečno (ako)
p.s. Copycat,nije mi jasno zašto ti nije jasno to što ti nije jasno?
Jedino mi je moj dead pool bio malo prevelik
Sad opet čekat jesen,makar tu je strip koji izlazi jednom mjesečno (ako)
p.s. Copycat,nije mi jasno zašto ti nije jasno to što ti nije jasno?
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Josef K
Moram naučit da ne ulazim na tumblr kad god dođe nova epizoda.
Ovo sa spoilerima stvarno postaje borba
Ovo sa spoilerima stvarno postaje borba
- Horrorist
A gdje je Zadro vidio spoiler za ovu epizodu osim pod spoiler?
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- hitman_4
zadnja epizoda dosta prosjećna,očekivao sam nešto više.
uglavnom,meni je druga sezona bolja od prve.
7.9/10
SpoilerShow
ajmeee kako me onaj klinac živcira
interesantno kako svi znaju baratati sa oružjem,nisam znao da se u pokretu tako lako može pogoditi zombijeva glava 
7.9/10

- Asfodel
Preedivna zadnja epka
Eh, kad bi kroz cijelu sezonu bili bar upola odlični kao u zadnjih par
Eh, kad bi kroz cijelu sezonu bili bar upola odlični kao u zadnjih par
Nečiji pogrešan zaključak nakon te situacije apsolutno nema veze sa spolomDeadDispatcher90 wrote:Lori je gadura samo takva... Možda je problem u tome što nisam žena, pa ne znam kako razmišlja, ali...
SpoilerShow
Lori je jednostavno ispala jadna gadura. Vjerujem da ni sin neće predaleko od tog stava. Mora biti dramatiziranja da bude zanimljivije.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- ZeroX
ako će pisanje u 3. sezoni biti loše koliko je bilo u zadnjoj epizodi, onda će ova serija otić lijepo u k.
bilo je nepotrebnih i glupih scena i puno odluka likova se činilo "out of character". morao sam dva puta pogledati epizodu da pohvatam neke stvari. Glumačkih propusta je bilo više nego inače i imao sam dojam kao da su se žurili da što prije snime ep jer su bili u strci s vremenom.
bilo je nepotrebnih i glupih scena i puno odluka likova se činilo "out of character". morao sam dva puta pogledati epizodu da pohvatam neke stvari. Glumačkih propusta je bilo više nego inače i imao sam dojam kao da su se žurili da što prije snime ep jer su bili u strci s vremenom.
SpoilerShow
rick je toliko loše ispričao o ubojstvu shanea da ispada da ga je i namjeravao ubit. Nije ni čudo kak su ostali reagirali. I ne razumijem šta je točno želio sa onim "da nema više demokracije". Jel se polako pretvara u novog Shanea? I ona wtf scena sa pripitomljenim zombijima na lancu
mislim, bilo bi mi kul da imam 12 godina.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."