The Walking Dead (2010-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
alecto

Re: The Walking Dead (2010)

Post by alecto » 16 Mar 2012, 10:40

odlična epizoda
SpoilerShow
donekle se slažem sa sammyjem, bilo bi bolje da je shane upucao ricka :lol: bit će dosadno bez shanea, iako je taj ljubavni trokut išao na živce dozlaboga.
nadam se da će se objasnit ovo pretvaranje u zombije bez ugriza..
we are such stuff as dreams are made on

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Mar 2012, 12:07

callac wrote:Meni je ova ep baš teško pala, čak teže nego
Meni isto, ne zbog toga što se to uopće dogodilo (jer smo već znali unaprijed :lol: ), nego zbog same geneze takve situacije
SpoilerShow
ono, najbolji prijatelj mu isplanirao odlazak na prijevaru u šumu da ga tamo ubije kao psa... pa odvratno jbmu :(
na kraju, samo je išao u potragu za odmetnikom, a vratio se kao ubojica osobe koju je volio/cijenio
I slažem se da će se sad mega morati potruditi da ne bude dosadno..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 17 Mar 2012, 04:15

Fuj sve!!
SpoilerShow
Tko je tu mutav?

nihil

Post by nihil » 17 Mar 2012, 09:04

Bub wrote:
SpoilerShow
Tko je tu mutav?
SpoilerShow
ti
dolor nil finis

xEdgex

Post by xEdgex » 19 Mar 2012, 00:11

Tek sam sada odgledao predzadnju epizodu. Ukratko osvrt na neke od likova/dosadasnja desavanja:
SpoilerShow
Da se ne lazemo; Shane je zasluzeno odapeo. :| A opcenito gledajuci, iako je Rick lik kojemu do sada nisam nasao niti jednu manu , Daryl je jebena definicija. Ne znam kada mi je neki lik bolje legao opcenito u horor franšizi ( posebni osvrt na "zombi apokalipsa" podzanr ). Ako zanemarimo njegov "juznjacki karakter" dobijemo sljedece; osobu koja uvijek uradi ono sto treba, ne dopusta da ga nepotrebne stvari odvlace od onoga sto MORA da se uradi ( emocije, religija, moralnost, drustvene norme itd. ). Po meni je on pravi predstavnik toga kako bi se ljudi trebali ponasati u takvoj situaciji (zombi apokalipsa). U drugu ruku, nevjerovatno je kako je psihicki jak ( usamljenicki zivotni stil u tako sjebanim trenutcima kada ti je definitivno potreban neko ); vjerujem da ga to i drzi sve vrijeme. Sto se ostalih tice; Glenn ( Veliki plus za prilagodjavanje; vjerujem da nije bilo jednostavno odbaciti geeka koji igra Portal i postati anti-zombie lik koji ima djevojku :supz: ) i Maggie isto mogu proci ( moja romanticna strana progovara ). Malac I Lori su mi opako trgali zivce sa svojim - imam 10 godina ali odjednom sam poceo da na svijet gledam nihilisticki (pasivni nihilizam) /ljubavni trougao sranjem :x , pa se nadam da ce od sada stvari da budu drugacije nakon sto su usrali par stvari ( Dale-laka zemlja; to sa bebom ce da bude show, ako se rodi naravno ) :finga:. Hershel stari mi je postao ok kada je odbacio svoje stavove, koji su ih realno mogli sve sjebati. Andrea a.k.a Shane-ova mala :roll: ; imam neki predosjecaj da ce na njoj sada graditi dramu i da ce postati zenski Shane. Toliko.
Last edited by xEdgex on 19 Mar 2012, 12:02, edited 1 time in total.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 19 Mar 2012, 11:06

SpoilerShow
Zadnja epizoda je bila zadovoljavajuća. Siguran sam da su fanovi oduševljeni sa ulaskom Michonne (nisam čitao strip, ali po slikama koje sam vidio njena tranzicija iz stripa u seriju je izuzetno vjerna), te otkrivanjem zatvora... Eh... Sada, tko će dočekati jesen??? Tko živ, tko mrtav do tad.
Revenge solves everything

copycat

Post by copycat » 19 Mar 2012, 14:31

evo par komentara na zadnju epizodu.. joj a sada treba čekati jesen.. majko božija.. :facepalm:
Izvrsni završetak 2 sezone
Pitanje da li ću biti webisodes?
Gledajući talking dead (emisija nakon walking dead gdje si komentiraju seriju) Spominju se webisodes

http://www.amctv.com/shows/talking-dead/video
SpoilerShow
Bilo mi je zanimljivo kako su svi dvolični kada je u pitanju veze Rick & Shane. Mislim čovjek im je rekao da ga je napao i on se samo branio a sada svi kao uuuuu murder.. Majke mi je drago što je rekao da je demokracija mrtva.
Nije mi jasno kako su i zašto su svi zaraženi "zombi pandemijom"? Što je virus ubačen u vodi ili kaj? Totalno ne logično.
Jako sam sretna što novi lik tj ženska se pojavila. Mač joj je strašan :D i zombi robovi.
Baš se radujem 3 sezoni jer su na pokretu.
A Lori.. majke mi.. žena ja katastrofa.. i ono ono njeno čudovište razmaženo od dijeteta totalno ne realno

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 19 Mar 2012, 16:07

Lori je gadura samo takva... Možda je problem u tome što nisam žena, pa ne znam kako razmišlja, ali...
SpoilerShow
psihopat koji ju je zamalo silovao je ok, a supruga s kojim je u braku cijeli život, ima dijete s njim i održava ih sve na životu, njega odguruje...
kuja par excellence...
Revenge solves everything

Horrorist

Post by Horrorist » 19 Mar 2012, 16:09

Odličan završetak sezone!
Jedino mi je moj dead pool bio malo prevelik :zubifale:
Sad opet čekat jesen,makar tu je strip koji izlazi jednom mjesečno (ako) :supz:

:matrica:

p.s. Copycat,nije mi jasno zašto ti nije jasno to što ti nije jasno?
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!

Josef K

Post by Josef K » 19 Mar 2012, 16:23

Moram naučit da ne ulazim na tumblr kad god dođe nova epizoda.
Ovo sa spoilerima stvarno postaje borba :facepalm:

Horrorist

Post by Horrorist » 19 Mar 2012, 16:36

A gdje je Zadro vidio spoiler za ovu epizodu osim pod spoiler?
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!

Josef K

Post by Josef K » 19 Mar 2012, 16:41

Pričam o tumblru.

hitman_4

Post by hitman_4 » 19 Mar 2012, 18:05

zadnja epizoda dosta prosjećna,očekivao sam nešto više.
SpoilerShow
ajmeee kako me onaj klinac živcira :facepalm: interesantno kako svi znaju baratati sa oružjem,nisam znao da se u pokretu tako lako može pogoditi zombijeva glava :shock:
uglavnom,meni je druga sezona bolja od prve.

7.9/10
Image

Image

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Mar 2012, 18:09

Preedivna zadnja epka :prayer:

Eh, kad bi kroz cijelu sezonu bili bar upola odlični kao u zadnjih par :tonqe:
DeadDispatcher90 wrote:Lori je gadura samo takva... Možda je problem u tome što nisam žena, pa ne znam kako razmišlja, ali...
Nečiji pogrešan zaključak nakon te situacije apsolutno nema veze sa spolom :!:
SpoilerShow
Lori je jednostavno ispala jadna gadura. Vjerujem da ni sin neće predaleko od tog stava. Mora biti dramatiziranja da bude zanimljivije.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

ZeroX

Post by ZeroX » 19 Mar 2012, 18:11

ako će pisanje u 3. sezoni biti loše koliko je bilo u zadnjoj epizodi, onda će ova serija otić lijepo u k.
bilo je nepotrebnih i glupih scena i puno odluka likova se činilo "out of character". morao sam dva puta pogledati epizodu da pohvatam neke stvari. Glumačkih propusta je bilo više nego inače i imao sam dojam kao da su se žurili da što prije snime ep jer su bili u strci s vremenom.
SpoilerShow
rick je toliko loše ispričao o ubojstvu shanea da ispada da ga je i namjeravao ubit. Nije ni čudo kak su ostali reagirali. I ne razumijem šta je točno želio sa onim "da nema više demokracije". Jel se polako pretvara u novog Shanea? I ona wtf scena sa pripitomljenim zombijima na lancu :facepalm: mislim, bilo bi mi kul da imam 12 godina.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

Post Reply