jebene predrasude od ovih postera sa ciljanom publikom 10-13

BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUTION D.O.O.
s ponosom najavljuje
Twilight pretpremijera od 25.12. 2008.
u multiplex centrima u Zagrebu, Rijeci i Zadru, a od 1.1.2009. u ostatku Hrvatske.
Svečana premijera filma očekuje se najkasnije tjedan dana prije ove redovne kino distribucije i to u Zagrebu; Branimir Centar ili Avenue Mall.
ja od tih čudovišta najviše volim vampire,ali ovo neču gledat sigurno,vampiri jesu na neki način i romantični,ali ovo mi je to much,prastari Dracula?pa Dracula je romantičan lik,u knjizi Bram Stokera i film rađen po knjizi od njega,cjelo vrijeme traži svoju ljubav....tako da ovo mi ne može proč nikako,ovaj film če bit samo za one koji vole gledat sapunice,neznam....,nema veze ako neče biti krvi,ubijanja i ostalog,ali ne mogu prožvakat ovaj film,i kao sa svakim takvim filmom,kao "hororom",sramote taj žanr,jer če ga dignut u nebesa i reklamirat če se stalno,jednostavno ne može proćDarkness wrote:To je saga za sve one koji vole vampire. Nije horor i po tome se razlikuje od klasičnih "strašnih" vampira koji stalno furaju isti fazon prastarog "Dracule"![]()
Nije ograničen godinama i budite sigurni da znam i ljude od 30 godina i muškarce i žene koji su pročitali istu sagu , pa ne kažu da je glupa samo zato što nema krvi,mesa,pila,straha,ubijanja,brutalnosti i ostalogTak da, ne sudi ništa po koricama
Pa ja i ne znam zašto su ga stavili pod horor...To je više tinejdžerska ljubavna priča između vampira i smrtnice. Jedino to što je on vampir,čini film hororomFreddy wrote: ja od tih čudovišta najviše volim vampire,ali ovo neču gledat sigurno,vampiri jesu na neki način i romantični,ali ovo mi je to much,prastari Dracula?pa Dracula je romantičan lik,u knjizi Bram Stokera i film rađen po knjizi od njega,cjelo vrijeme traži svoju ljubav....tako da ovo mi ne može proč nikako,ovaj film če bit samo za one koji vole gledat sapunice,neznam....,nema veze ako neče biti krvi,ubijanja i ostalog,ali ne mogu prožvakat ovaj film,i kao sa svakim takvim filmom,kao "hororom",sramote taj žanr,jer če ga dignut u nebesa i reklamirat če se stalno,jednostavno ne može proć
ma ljudi su ionako blesavi i ne znaju uopće definirati žanrove. Čim je neki vampir u filmu, to je horor.Darkness wrote:Pa ja i ne znam zašto su ga stavili pod horor...To je više tinejdžerska ljubavna priča između vampira i smrtnice. Jedino to što je on vampir,čini film hororomFreddy wrote: ja od tih čudovišta najviše volim vampire,ali ovo neču gledat sigurno,vampiri jesu na neki način i romantični,ali ovo mi je to much,prastari Dracula?pa Dracula je romantičan lik,u knjizi Bram Stokera i film rađen po knjizi od njega,cjelo vrijeme traži svoju ljubav....tako da ovo mi ne može proč nikako,ovaj film če bit samo za one koji vole gledat sapunice,neznam....,nema veze ako neče biti krvi,ubijanja i ostalog,ali ne mogu prožvakat ovaj film,i kao sa svakim takvim filmom,kao "hororom",sramote taj žanr,jer če ga dignut u nebesa i reklamirat če se stalno,jednostavno ne može proćJa ga nikad ne bih rankirala tako
,prije mi je ljubavni
Ali , meni se dopada, pošto sam čitala knjigu,a film će ionako biti tu i tamo
Tako da, donekle se i slažem s tobom