Twilight (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 23 Sep 2008, 23:52

makar osim ovih slika nisam ništa vidio o filmu, stavio sam teaser trailer reda radi (vidim ljudi traze to naveliko na googleu) i pogledao ga. puno je bolji nego što sam očekivao - ajd nije da me baš zanima, ali možda ga budem i pogledao :) trailer nisam baš cijeli gledao, ali bilo je akcije nešto - ja mislio da će biti samo neki điđi miđi, ti si cool ja te volim, vampiri su cool jeeeah :lol: 8)

jebene predrasude od ovih postera sa ciljanom publikom 10-13 8)

A$H

Post by A$H » 07 Oct 2008, 22:02

Final poster

Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Oct 2008, 22:20

poster s dvije ženske, nije loše. :lol: :lol:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 07 Oct 2008, 22:22

:roll: uvijek si mi bio sumnjiv.. :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Oct 2008, 22:41

a jbg, a pogledaj samo tog našminkanog glumca, bio bi uvjerljiviji od hillary swank u muškarci ne plaču. :lol:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 29 Oct 2008, 12:34

Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 29 Oct 2008, 19:32

lol...izgleda ko neki plakat za Harry Pottera...hahaha...ovo definitivno ide u topic sa sličnim plakatima /coverima :twisted: :lol: :lol: :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Nov 2008, 21:56

Kaže http://www.forksforum.net/ - domaći Twilight fan site:
BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUTION D.O.O.

s ponosom najavljuje

Twilight pretpremijera od 25.12. 2008.

u multiplex centrima u Zagrebu, Rijeci i Zadru, a od 1.1.2009. u ostatku Hrvatske.

Svečana premijera filma očekuje se najkasnije tjedan dana prije ove redovne kino distribucije i to u Zagrebu; Branimir Centar ili Avenue Mall.

negativni

Post by negativni » 05 Nov 2008, 00:44

A$H wrote:Final poster

Image
šta je ovaj bijeli?!
pantomimičar?!
:shock:

A$H

Post by A$H » 05 Nov 2008, 10:38

Image

Darkness

Post by Darkness » 14 Nov 2008, 02:54

To je saga za sve one koji vole vampire. Nije horor i po tome se razlikuje od klasičnih "strašnih" vampira koji stalno furaju isti fazon prastarog "Dracule" :roll:
Nije ograničen godinama i budite sigurni da znam i ljude od 30 godina i muškarce i žene koji su pročitali istu sagu , pa ne kažu da je glupa samo zato što nema krvi,mesa,pila,straha,ubijanja,brutalnosti i ostalog :wink: Tak da, ne sudi ništa po koricama ;)

Freddy

Post by Freddy » 14 Nov 2008, 03:31

Darkness wrote:To je saga za sve one koji vole vampire. Nije horor i po tome se razlikuje od klasičnih "strašnih" vampira koji stalno furaju isti fazon prastarog "Dracule" :roll:
Nije ograničen godinama i budite sigurni da znam i ljude od 30 godina i muškarce i žene koji su pročitali istu sagu , pa ne kažu da je glupa samo zato što nema krvi,mesa,pila,straha,ubijanja,brutalnosti i ostalog :wink: Tak da, ne sudi ništa po koricama ;)
ja od tih čudovišta najviše volim vampire,ali ovo neču gledat sigurno,vampiri jesu na neki način i romantični,ali ovo mi je to much,prastari Dracula?pa Dracula je romantičan lik,u knjizi Bram Stokera i film rađen po knjizi od njega,cjelo vrijeme traži svoju ljubav....tako da ovo mi ne može proč nikako,ovaj film če bit samo za one koji vole gledat sapunice,neznam....,nema veze ako neče biti krvi,ubijanja i ostalog,ali ne mogu prožvakat ovaj film,i kao sa svakim takvim filmom,kao "hororom",sramote taj žanr,jer če ga dignut u nebesa i reklamirat če se stalno,jednostavno ne može proć :wink:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Darkness

Post by Darkness » 14 Nov 2008, 16:43

Freddy wrote: ja od tih čudovišta najviše volim vampire,ali ovo neču gledat sigurno,vampiri jesu na neki način i romantični,ali ovo mi je to much,prastari Dracula?pa Dracula je romantičan lik,u knjizi Bram Stokera i film rađen po knjizi od njega,cjelo vrijeme traži svoju ljubav....tako da ovo mi ne može proč nikako,ovaj film če bit samo za one koji vole gledat sapunice,neznam....,nema veze ako neče biti krvi,ubijanja i ostalog,ali ne mogu prožvakat ovaj film,i kao sa svakim takvim filmom,kao "hororom",sramote taj žanr,jer če ga dignut u nebesa i reklamirat če se stalno,jednostavno ne može proć :wink:
Pa ja i ne znam zašto su ga stavili pod horor...To je više tinejdžerska ljubavna priča između vampira i smrtnice. Jedino to što je on vampir,čini film hororom :lol: Ja ga nikad ne bih rankirala tako :lol: ,prije mi je ljubavni ;)
Ali , meni se dopada, pošto sam čitala knjigu,a film će ionako biti tu i tamo :D
Tako da, donekle se i slažem s tobom ;)

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Nov 2008, 16:58

Darkness wrote:
Freddy wrote: ja od tih čudovišta najviše volim vampire,ali ovo neču gledat sigurno,vampiri jesu na neki način i romantični,ali ovo mi je to much,prastari Dracula?pa Dracula je romantičan lik,u knjizi Bram Stokera i film rađen po knjizi od njega,cjelo vrijeme traži svoju ljubav....tako da ovo mi ne može proč nikako,ovaj film če bit samo za one koji vole gledat sapunice,neznam....,nema veze ako neče biti krvi,ubijanja i ostalog,ali ne mogu prožvakat ovaj film,i kao sa svakim takvim filmom,kao "hororom",sramote taj žanr,jer če ga dignut u nebesa i reklamirat če se stalno,jednostavno ne može proć :wink:
Pa ja i ne znam zašto su ga stavili pod horor...To je više tinejdžerska ljubavna priča između vampira i smrtnice. Jedino to što je on vampir,čini film hororom :lol: Ja ga nikad ne bih rankirala tako :lol: ,prije mi je ljubavni ;)
Ali , meni se dopada, pošto sam čitala knjigu,a film će ionako biti tu i tamo :D
Tako da, donekle se i slažem s tobom ;)
ma ljudi su ionako blesavi i ne znaju uopće definirati žanrove. Čim je neki vampir u filmu, to je horor. :roll:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Nov 2008, 17:01

john_constantine wrote: ma ljudi su ionako blesavi i ne znaju uopće definirati žanrove. Čim je neki vampir u filmu, to je horor. :roll:
Baš. Čim netko drži nož u kuhinji, to je horror :lol:
Evo ja ne znam zašto je red room horror :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply