infestacija/zombie/izbavitelj/survival horror koji NE preporučujem!
Koji ste horror zadnji gledali?
- negativni
- Asfodel
- negativni
- Asfodel
negativni wrote:koja ljubavna priča?!Asfodel wrote:Midnight Meat Train - ipak se nisam čuvala za kino, ugl. ovo mi je baš bilo dobročak je i ljubavna priča uvjerljiva, pohvala za kameru, a ni kraj mi nije loš (morao je bit čudan, ipak je to Barker)
ja zadovoljna![]()
no svakako zabavan horror.
to je pohvala, jer nisu samo brinuli za scene ubijanja i sl. horror stvari
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- negativni
heheh, ma znam. nego meni nije uopće bilo uvjerljivo niti zanimljivo ništa osim krvavih scena i vinnie jonesa.Asfodel wrote:negativni wrote:koja ljubavna priča?!Asfodel wrote:Midnight Meat Train - ipak se nisam čuvala za kino, ugl. ovo mi je baš bilo dobročak je i ljubavna priča uvjerljiva, pohvala za kameru, a ni kraj mi nije loš (morao je bit čudan, ipak je to Barker)
ja zadovoljna![]()
no svakako zabavan horror.Samo kažem da je ljubav glavnih junaka izgledala uvjerljivo
to je pohvala, jer nisu samo brinuli za scene ubijanja i sl. horror stvari
da i ne govorim o iritantnim glumcima.
-
filmofil
kolko vidim nisi ga niti pogledao cijelognegativni wrote:evo šta sam zadnje pogledo:Mulberry Street (2006)
infestacija/zombie/izbavitelj/survival horror koji NE preporučujem!![]()
This is the Zodiac speaking.
- Borgia 666
-
filmofil
film nije kopija nego posveta određenim filmovima, tj redatelj je u tim filmovima našao inspiraciju za doomsday...u tome nema ništa loše jer tako se filmovi i moraju raditi - iz gušta...ono što je ispalo od tog filma je već drugi par cipela, ali ideja da napravi film po uzoru na određene filmove je okejBorgia 666 wrote:Doomsday(2008).Film pocinje 28 days later nakon toga imamo Escape from New York a onda Mad Max 2 jurnjava.ovakvo smece od kopije vise filmova nisam nikad uspio pogledat.da nema one pice u filmu film bi bio negledljiv.sve u svemu katastrofa.
prije nego što sam pogledao film pročitao sam slične komentare po netu (da je film kopija), ali tijekom gledanja nisam vidio šta je to on točno skopirao iz mad maxa, escape from NY ili 28 days later...primjer kopiranja je remake psiha kada redatelj doslovno nikakve inovacije ne uvodi nego kopira scenu po scenu
This is the Zodiac speaking.
- Hobotshy
- Borgia 666
Film je kopija i jos uz to totalno smece.sto se tice komentara na netu da sam ih procito Doomsday ne bih ni skinuo a kamoli ga gledo.vjerujem da ima puno ljudi kojima je ovaj film napet i zanimljiv.meni na zalost nije.filmophil wrote:film nije kopija nego posveta određenim filmovima, tj redatelj je u tim filmovima našao inspiraciju za doomsday...u tome nema ništa loše jer tako se filmovi i moraju raditi - iz gušta...ono što je ispalo od tog filma je već drugi par cipela, ali ideja da napravi film po uzoru na određene filmove je okejBorgia 666 wrote:Doomsday(2008).Film pocinje 28 days later nakon toga imamo Escape from New York a onda Mad Max 2 jurnjava.ovakvo smece od kopije vise filmova nisam nikad uspio pogledat.da nema one pice u filmu film bi bio negledljiv.sve u svemu katastrofa.
prije nego što sam pogledao film pročitao sam slične komentare po netu (da je film kopija), ali tijekom gledanja nisam vidio šta je to on točno skopirao iz mad maxa, escape from NY ili 28 days later...primjer kopiranja je remake psiha kada redatelj doslovno nikakve inovacije ne uvodi nego kopira scenu po scenu
- john_constantine
nemam volje vući bezveznu raspravu koja je napravljena već sto puta, ali meni nije kopija.
Mislim, ona scena koja "kopira" mad max je samo inspiracija, ali mogu reći da je sto puta bolja od one iz mad maxa. Ne može se reći da je kopija jer nije uopće slično, nego je samo vuklo inspiraciju. Zar ćemo sada svaki film koji sliči escape of new york napadati jer je kopirao?
Michel puši karu.
- elrania
ono s cageom?Hobotshy wrote:ČOVJEK OD PRUĆA - upravo pogledao reprizu na novatv... ja ne mogu vjerovat da se nekom da snimat ovakvo smeće od filma... a što se tiče Doomsdaya, meni loša maneštra svega i svačega, ali već je toliko napisano o tom filmu tako da svatko može znat što ga očekuje prije nego ide pogledat
ajd onda pogledaj original da se razuvjeris
i kaj se mulberry streeta tice, meni je film bio bas zabavan. nije nis ekstra, al je bilo ok za utrositi vrijeme.