Razgovori ugodni o horor temama
-
Asfodel
-
Midnight Meat Train - ipak se nisam čuvala za kino, ugl. ovo mi je baš bilo dobro

čak je i ljubavna priča uvjerljiva, pohvala za kameru, a ni kraj mi nije loš (morao je bit čudan, ipak je to Barker)
ja zadovoljna
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
negativni
-
Asfodel wrote:Midnight Meat Train - ipak se nisam čuvala za kino, ugl. ovo mi je baš bilo dobro

čak je i
ljubavna priča uvjerljiva, pohvala za kameru, a ni kraj mi nije loš (morao je bit čudan, ipak je to Barker)
ja zadovoljna
koja ljubavna priča?!
no svakako zabavan horror.
-
Asfodel
-
negativni wrote:Asfodel wrote:Midnight Meat Train - ipak se nisam čuvala za kino, ugl. ovo mi je baš bilo dobro

čak je i
ljubavna priča uvjerljiva, pohvala za kameru, a ni kraj mi nije loš (morao je bit čudan, ipak je to Barker)
ja zadovoljna
koja ljubavna priča?!

Samo kažem da je ljubav glavnih junaka izgledala uvjerljivo
to je pohvala, jer nisu samo brinuli za scene ubijanja i sl. horror stvari
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
negativni
-
Asfodel wrote:negativni wrote:Asfodel wrote:Midnight Meat Train - ipak se nisam čuvala za kino, ugl. ovo mi je baš bilo dobro

čak je i
ja zadovoljna
koja ljubavna priča?!

Samo kažem da je ljubav glavnih junaka izgledala uvjerljivo
to je pohvala, jer nisu samo brinuli za scene ubijanja i sl. horror stvari
heheh, ma znam. nego meni nije uopće bilo uvjerljivo niti zanimljivo ništa osim krvavih scena i vinnie jonesa.
da i ne govorim o iritantnim glumcima.
-
Studeni
THE HAPPENING --- štagod 5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
filmofil
-
negativni wrote:evo šta sam zadnje pogledo:
Mulberry Street (2006)
infestacija/zombie/izbavitelj/survival horror koji NE preporučujem!

kolko vidim nisi ga niti pogledao cijelog

This is the Zodiac speaking.
-
Borgia 666
Doomsday(2008).Film pocinje 28 days later nakon toga imamo Escape from New York a onda Mad Max 2 jurnjava.ovakvo smece od kopije vise filmova nisam nikad uspio pogledat.da nema one pice u filmu film bi bio negledljiv.sve u svemu katastrofa.
-
filmofil
-
Borgia 666 wrote:Doomsday(2008).Film pocinje 28 days later nakon toga imamo Escape from New York a onda Mad Max 2 jurnjava.ovakvo smece od kopije vise filmova nisam nikad uspio pogledat.da nema one pice u filmu film bi bio negledljiv.sve u svemu katastrofa.
film nije kopija nego posveta određenim filmovima, tj redatelj je u tim filmovima našao inspiraciju za doomsday...u tome nema ništa loše jer tako se filmovi i moraju raditi - iz gušta...ono što je ispalo od tog filma je već drugi par cipela, ali ideja da napravi film po uzoru na određene filmove je okej
prije nego što sam pogledao film pročitao sam slične komentare po netu (da je film kopija), ali tijekom gledanja nisam vidio šta je to on točno skopirao iz mad maxa, escape from NY ili 28 days later...primjer kopiranja je remake psiha kada redatelj doslovno nikakve inovacije ne uvodi nego kopira scenu po scenu
This is the Zodiac speaking.
-
Hobotshy
ČOVJEK OD PRUĆA - upravo pogledao reprizu na novatv... ja ne mogu vjerovat da se nekom da snimat ovakvo smeće od filma... a što se tiče Doomsdaya, meni loša maneštra svega i svačega, ali već je toliko napisano o tom filmu tako da svatko može znat što ga očekuje prije nego ide pogledat
-
maddjuro
trinity blood anime seriju- 3/5. nisam nešto previše oduševljen ovim, ima par dobrih fightova, priču ali ništa psebno
I may be an idiot, but i am no fool.
-
sikeone
Deep Rising-Treat Williams,uvijek sexy Famke Jansen, nekakvo krakato čudovište iz dubina koje pije ljude?,opaki plačenici i glupe provale.Definitivno vrijedno gledanja i prava razbibriga za subotu navečer 4/5
-
Borgia 666
filmophil wrote:Borgia 666 wrote:Doomsday(2008).Film pocinje 28 days later nakon toga imamo Escape from New York a onda Mad Max 2 jurnjava.ovakvo smece od kopije vise filmova nisam nikad uspio pogledat.da nema one pice u filmu film bi bio negledljiv.sve u svemu katastrofa.
film nije kopija nego posveta određenim filmovima, tj redatelj je u tim filmovima našao inspiraciju za doomsday...u tome nema ništa loše jer tako se filmovi i moraju raditi - iz gušta...ono što je ispalo od tog filma je već drugi par cipela, ali ideja da napravi film po uzoru na određene filmove je okej
prije nego što sam pogledao film pročitao sam slične komentare po netu (da je film kopija), ali tijekom gledanja nisam vidio šta je to on točno skopirao iz mad maxa, escape from NY ili 28 days later...primjer kopiranja je remake psiha kada redatelj doslovno nikakve inovacije ne uvodi nego kopira scenu po scenu
Film je kopija i jos uz to totalno smece.sto se tice komentara na netu da sam ih procito Doomsday ne bih ni skinuo a kamoli ga gledo.vjerujem da ima puno ljudi kojima je ovaj film napet i zanimljiv.meni na zalost nije.

-
john_constantine
nemam volje vući bezveznu raspravu koja je napravljena već sto puta, ali meni nije kopija.

Mislim, ona scena koja "kopira" mad max je samo inspiracija, ali mogu reći da je sto puta bolja od one iz mad maxa. Ne može se reći da je kopija jer nije uopće slično, nego je samo vuklo inspiraciju. Zar ćemo sada svaki film koji sliči escape of new york napadati jer je kopirao?
Michel puši karu.
-
elrania
Hobotshy wrote:ČOVJEK OD PRUĆA - upravo pogledao reprizu na novatv... ja ne mogu vjerovat da se nekom da snimat ovakvo smeće od filma... a što se tiče Doomsdaya, meni loša maneštra svega i svačega, ali već je toliko napisano o tom filmu tako da svatko može znat što ga očekuje prije nego ide pogledat
ono s cageom?
ajd onda pogledaj original da se razuvjeris
i kaj se mulberry streeta tice, meni je film bio bas zabavan. nije nis ekstra, al je bilo ok za utrositi vrijeme.