Navijači
- Freddy
sad je emisija dosier,današnja tema,mafijaši,navijači,uvjek imaju zanimljive teme
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Charlie surfs again
TB (plavi) vs Unija (beli) fer na livadi
Koja je ovo parodija sunce ti jbm, pa ovako mogu i ja da se bijem, jbte zaista sve zivo od preko shto je uzeto, svaki fazon u Srbiji pojedinci sjebashe, i bolje sto nece vise biti ovakvih tuca jer se bezveze sramoti navijachki pokret, sad su se tukli da prodaju novine i kraj. Falqrcu pa Ciganima, Grobarima i Forsima ovo ne pada na pamet jbli ih Rusi, Chesi i Poljaci , seljachine bre....tek sad shvatam zasto niko ovo do sad nije radio niti ce, drzimo se mi bolje naseg street fazon, cigla, shtanla, baklja i idemo lagano. Znachi izvalite ekipu Zemunaca, nije da sad kao ja gotivim Uniju jer to je olosh kakvog nema, al brate ovi doveli lepo se vidi na pochetku kakve face u prvi red a ja sam bio na jednoj Zemunovoj tekmi, na jednom gostovanju na Vozdovcu i takve face ja nisam vido, znachi nemoguce da su juche postali navijachi a imaju po 30 godina i jache....a snimite BU kako su sjebani kad su videli da to nema veze sa navijachima i da ce popiju barine u najavi, samo se snuzdili i bojazljivo krenuli napred da ga prime ahahah
, ko ovce pred klanje uzas, uzas, i na ovo oni prodaju NIN i Seoski Krojach auuu sunce ti jbm, na fotkama josh to izgledalo i dojaja kao, a vidji sad shta je to zapravo bilo, i kolko to traje zapravo, pa ja bi izdrzo duze ovakav niakav jbesh mi sve, sramota bre - toliko o "hrabrim" navijachima manjih grupa !
http://www.youtube.com/watch?v=2_BiYPn-QFU
Koja je ovo parodija sunce ti jbm, pa ovako mogu i ja da se bijem, jbte zaista sve zivo od preko shto je uzeto, svaki fazon u Srbiji pojedinci sjebashe, i bolje sto nece vise biti ovakvih tuca jer se bezveze sramoti navijachki pokret, sad su se tukli da prodaju novine i kraj. Falqrcu pa Ciganima, Grobarima i Forsima ovo ne pada na pamet jbli ih Rusi, Chesi i Poljaci , seljachine bre....tek sad shvatam zasto niko ovo do sad nije radio niti ce, drzimo se mi bolje naseg street fazon, cigla, shtanla, baklja i idemo lagano. Znachi izvalite ekipu Zemunaca, nije da sad kao ja gotivim Uniju jer to je olosh kakvog nema, al brate ovi doveli lepo se vidi na pochetku kakve face u prvi red a ja sam bio na jednoj Zemunovoj tekmi, na jednom gostovanju na Vozdovcu i takve face ja nisam vido, znachi nemoguce da su juche postali navijachi a imaju po 30 godina i jache....a snimite BU kako su sjebani kad su videli da to nema veze sa navijachima i da ce popiju barine u najavi, samo se snuzdili i bojazljivo krenuli napred da ga prime ahahah

"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
- Freddy
to su rusi prvi počeli ta,u parkovima,na parkilaštu,mostovi,Charlie surfs again wrote:TB (plavi) vs Unija (beli) fer na livadi
Koja je ovo parodija sunce ti jbm, pa ovako mogu i ja da se bijem, jbte zaista sve zivo od preko shto je uzeto, svaki fazon u Srbiji pojedinci sjebashe, i bolje sto nece vise biti ovakvih tuca jer se bezveze sramoti navijachki pokret, sad su se tukli da prodaju novine i kraj. Falqrcu pa Ciganima, Grobarima i Forsima ovo ne pada na pamet jbli ih Rusi, Chesi i Poljaci , seljachine bre....tek sad shvatam zasto niko ovo do sad nije radio niti ce, drzimo se mi bolje naseg street fazon, cigla, shtanla, baklja i idemo lagano. Znachi izvalite ekipu Zemunaca, nije da sad kao ja gotivim Uniju jer to je olosh kakvog nema, al brate ovi doveli lepo se vidi na pochetku kakve face u prvi red a ja sam bio na jednoj Zemunovoj tekmi, na jednom gostovanju na Vozdovcu i takve face ja nisam vido, znachi nemoguce da su juche postali navijachi a imaju po 30 godina i jache....a snimite BU kako su sjebani kad su videli da to nema veze sa navijachima i da ce popiju barine u najavi, samo se snuzdili i bojazljivo krenuli napred da ga prime ahahah, ko ovce pred klanje uzas, uzas, i na ovo oni prodaju NIN i Seoski Krojach auuu sunce ti jbm, na fotkama josh to izgledalo i dojaja kao, a vidji sad shta je to zapravo bilo, i kolko to traje zapravo, pa ja bi izdrzo duze ovakav niakav jbesh mi sve, sramota bre - toliko o "hrabrim" navijachima manjih grupa !
http://www.youtube.com/watch?v=dsAk4dCeoK4
fakat su dugo izdržali,lijepa sramota

-
Koji neobičan san sinoć...
Da mi je frend koji je inače pizza majstor pošao raditi u Novi Pazar...Uglavnom nakon nekog vremena sam ga odlučio posjetiti,a to je bilo baš na dan utakmice NP-RAD...Tu sam se skompao sam lokalnom navijačkom skupinom-Torcidom te sam odlučio sa njima poći u čeku za Forse.Sačekali smo ih na nekoj cesti,nas je bilo 70-ak njih 30-ak...Počelo je gađanje kamenjima gdje mi lošije prolazimo te se Forski zalijecu na nas....Svega 15ak nas ostaje na crti i počinje fight...Među protivnicima su bili sve 100+ kilaši tako da smo dobili dobre batine,ja sam se tuko sa 2 debela ćelavca koji su bili nenormalno ružni (lol)...Tada mi je mob zazvonio....

Da mi je frend koji je inače pizza majstor pošao raditi u Novi Pazar...Uglavnom nakon nekog vremena sam ga odlučio posjetiti,a to je bilo baš na dan utakmice NP-RAD...Tu sam se skompao sam lokalnom navijačkom skupinom-Torcidom te sam odlučio sa njima poći u čeku za Forse.Sačekali smo ih na nekoj cesti,nas je bilo 70-ak njih 30-ak...Počelo je gađanje kamenjima gdje mi lošije prolazimo te se Forski zalijecu na nas....Svega 15ak nas ostaje na crti i počinje fight...Među protivnicima su bili sve 100+ kilaši tako da smo dobili dobre batine,ja sam se tuko sa 2 debela ćelavca koji su bili nenormalno ružni (lol)...Tada mi je mob zazvonio....

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- HorrorHR
- Site Admin
UZVICI "Za dom, spremni" na utakmici Hrvatska - Andora sramota su za hrvatsku državu, tvrdi Đurđa Adlešič koja vjeruje da su "navijači" takvim ponašanjem željeli isprovocirati uglednike u počasnoj loži. Osim spomenutog ustaškog pozdrava, navijači su skandirali i "Ubij Srbina", "Tko ne skače pravoslavac je", ali i "Loža poludi" i "Diži se loža" u čemu je Adlešič pronašla argumente za svoju tvrdnju.

-
Torcida na kupu u Konavlima:
http://www.flickr.com/photos/torcidaorg ... 9916/show/
http://www.flickr.com/photos/torcidaorg ... 9916/show/
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
- Freddy
ima nula istine u tome....u busu gdje sam ja bio sigurno ne,ali to je još od jednih izmišljotina armade,to bi se odmah pročulo na tribini,na forumima,a i bilo bi i na vijestimaGreenHornet wrote:@Freddy
Malocas mi lik iz Armade prosipa spiku da je njih 40 sacekalo vlak od 80 BBB u nekom mjestu sa "Lj" kad je bila odgodena utakmica rijeka-dinamo i da su vas razbucali.
Koliko ima istine u tome?

-
-
-