Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Freddy

Post by Freddy » 09 Oct 2008, 21:45

sad je emisija dosier,današnja tema,mafijaši,navijači,uvjek imaju zanimljive teme
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 11 Oct 2008, 02:17

TB (plavi) vs Unija (beli) fer na livadi

Koja je ovo parodija sunce ti jbm, pa ovako mogu i ja da se bijem, jbte zaista sve zivo od preko shto je uzeto, svaki fazon u Srbiji pojedinci sjebashe, i bolje sto nece vise biti ovakvih tuca jer se bezveze sramoti navijachki pokret, sad su se tukli da prodaju novine i kraj. Falqrcu pa Ciganima, Grobarima i Forsima ovo ne pada na pamet jbli ih Rusi, Chesi i Poljaci , seljachine bre....tek sad shvatam zasto niko ovo do sad nije radio niti ce, drzimo se mi bolje naseg street fazon, cigla, shtanla, baklja i idemo lagano. Znachi izvalite ekipu Zemunaca, nije da sad kao ja gotivim Uniju jer to je olosh kakvog nema, al brate ovi doveli lepo se vidi na pochetku kakve face u prvi red a ja sam bio na jednoj Zemunovoj tekmi, na jednom gostovanju na Vozdovcu i takve face ja nisam vido, znachi nemoguce da su juche postali navijachi a imaju po 30 godina i jache....a snimite BU kako su sjebani kad su videli da to nema veze sa navijachima i da ce popiju barine u najavi, samo se snuzdili i bojazljivo krenuli napred da ga prime ahahah :mrgreen: , ko ovce pred klanje uzas, uzas, i na ovo oni prodaju NIN i Seoski Krojach auuu sunce ti jbm, na fotkama josh to izgledalo i dojaja kao, a vidji sad shta je to zapravo bilo, i kolko to traje zapravo, pa ja bi izdrzo duze ovakav niakav jbesh mi sve, sramota bre - toliko o "hrabrim" navijachima manjih grupa !

http://www.youtube.com/watch?v=2_BiYPn-QFU
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Freddy

Post by Freddy » 11 Oct 2008, 12:59

Charlie surfs again wrote:TB (plavi) vs Unija (beli) fer na livadi

Koja je ovo parodija sunce ti jbm, pa ovako mogu i ja da se bijem, jbte zaista sve zivo od preko shto je uzeto, svaki fazon u Srbiji pojedinci sjebashe, i bolje sto nece vise biti ovakvih tuca jer se bezveze sramoti navijachki pokret, sad su se tukli da prodaju novine i kraj. Falqrcu pa Ciganima, Grobarima i Forsima ovo ne pada na pamet jbli ih Rusi, Chesi i Poljaci , seljachine bre....tek sad shvatam zasto niko ovo do sad nije radio niti ce, drzimo se mi bolje naseg street fazon, cigla, shtanla, baklja i idemo lagano. Znachi izvalite ekipu Zemunaca, nije da sad kao ja gotivim Uniju jer to je olosh kakvog nema, al brate ovi doveli lepo se vidi na pochetku kakve face u prvi red a ja sam bio na jednoj Zemunovoj tekmi, na jednom gostovanju na Vozdovcu i takve face ja nisam vido, znachi nemoguce da su juche postali navijachi a imaju po 30 godina i jache....a snimite BU kako su sjebani kad su videli da to nema veze sa navijachima i da ce popiju barine u najavi, samo se snuzdili i bojazljivo krenuli napred da ga prime ahahah :mrgreen: , ko ovce pred klanje uzas, uzas, i na ovo oni prodaju NIN i Seoski Krojach auuu sunce ti jbm, na fotkama josh to izgledalo i dojaja kao, a vidji sad shta je to zapravo bilo, i kolko to traje zapravo, pa ja bi izdrzo duze ovakav niakav jbesh mi sve, sramota bre - toliko o "hrabrim" navijachima manjih grupa !

http://www.youtube.com/watch?v=2_BiYPn-QFU
to su rusi prvi počeli ta,u parkovima,na parkilaštu,mostovi,
http://www.youtube.com/watch?v=dsAk4dCeoK4
fakat su dugo izdržali,lijepa sramota :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Oct 2008, 14:29

Koji neobičan san sinoć... :shock: :shock: :lol: :lol:

Da mi je frend koji je inače pizza majstor pošao raditi u Novi Pazar...Uglavnom nakon nekog vremena sam ga odlučio posjetiti,a to je bilo baš na dan utakmice NP-RAD...Tu sam se skompao sam lokalnom navijačkom skupinom-Torcidom te sam odlučio sa njima poći u čeku za Forse.Sačekali smo ih na nekoj cesti,nas je bilo 70-ak njih 30-ak...Počelo je gađanje kamenjima gdje mi lošije prolazimo te se Forski zalijecu na nas....Svega 15ak nas ostaje na crti i počinje fight...Među protivnicima su bili sve 100+ kilaši tako da smo dobili dobre batine,ja sam se tuko sa 2 debela ćelavca koji su bili nenormalno ružni (lol)...Tada mi je mob zazvonio.... :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Oct 2008, 16:15

UZVICI "Za dom, spremni" na utakmici Hrvatska - Andora sramota su za hrvatsku državu, tvrdi Đurđa Adlešič koja vjeruje da su "navijači" takvim ponašanjem željeli isprovocirati uglednike u počasnoj loži. Osim spomenutog ustaškog pozdrava, navijači su skandirali i "Ubij Srbina", "Tko ne skače pravoslavac je", ali i "Loža poludi" i "Diži se loža" u čemu je Adlešič pronašla argumente za svoju tvrdnju.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 Oct 2008, 13:53

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Dec 2008, 17:53

@Freddy
Malocas mi lik iz Armade prosipa spiku da je njih 40 sacekalo vlak od 80 BBB u nekom mjestu sa "Lj" kad je bila odgodena utakmica rijeka-dinamo i da su vas razbucali.
Koliko ima istine u tome?

Freddy

Post by Freddy » 04 Dec 2008, 11:28

GreenHornet wrote:@Freddy
Malocas mi lik iz Armade prosipa spiku da je njih 40 sacekalo vlak od 80 BBB u nekom mjestu sa "Lj" kad je bila odgodena utakmica rijeka-dinamo i da su vas razbucali.
Koliko ima istine u tome?
ima nula istine u tome....u busu gdje sam ja bio sigurno ne,ali to je još od jednih izmišljotina armade,to bi se odmah pročulo na tribini,na forumima,a i bilo bi i na vijestima :wink: ,neznam gdje oni izvlače takve priče,al dobro neka se zadovoljavaju tako,uglavnom u udinama bilo tak-tak,na putu prema tam njihovi carabinjeri svako malo nas pregledavali,ali ok su...bolji nego naša murja,prije tekme jedan boys pao sa ograde kada je htio objesit hrvatsku zastavu,al sam čuo da je dobro,i još jedan je pao sa 10m,i završio u bolnici,navijanje dobro,bilo nas cca 1500,ali najvažnije mi je da sam si uzo par hlača i majci,a kaj se tiče baklji,pita se uprava čime smo nezadovoljni,mislim da itekako dobro znaju,uvjek če plačat masne pare zbog nas,ma da nisam baš zadovoljan kad su bačene zadnjih 15min.,ali dok uprava ne otiđe,uvjek če tak bit :freddy:

Gosp.

Post by Gosp. » 05 Dec 2008, 13:37

Jao, siguran sam da će napraviti sada urbanu legendu iz te priče. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Dec 2008, 17:50

ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Dec 2008, 13:34

Pronađeno kod "navijača" Benfice:
Image

Poljaci:
Image

:boooo: :pasmater: :evil: :roll:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 10 Dec 2008, 13:49

da sjekira,ma ziher :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

A$H

Post by A$H » 10 Dec 2008, 14:08

haha one kutije za municiju iza jos i lice na C4 :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 10 Dec 2008, 15:18

ova crna "mačeta" druga s desne strane je baš cool. 8)

kirby

Post by kirby » 10 Dec 2008, 19:22

gle i samostrel :rotflmao:
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.

Post Reply