Ne radi se o tome ko je isho na stadion, pa ja mislim da nema ko nije isho na stadion sa ovog foruma barem jeanput u zivotu, radi se o tom mentalita ultra fazonu ili huliganskom ili kako god ocesh moze da se nazove ali to je znachi fazon da se ide na svaku tekmu i to ne samo da bi se gledo fudbal nego i da bi uchstvovalo i u ostalim akcijama, zanchi ako nisi uchestvovo u tim tuchama, ako nisi uchestovo u dizanjima koreografija (mada kod nekih to i nije bitno tako da ne mora) ako nisi bio na gostovanjima kao takav se mozes smatrati za simpatizera po tom mentalita ultra fazonu a nikako navijach. A posebno sa izjavom sda si se drzao podalje od DEBILA, znachi nisi bio navijach. E sad druga stvar je shto u nashim jezicima to navijach znachi onaj koji navija za neki klub, tako da smo mi radje za ova imena tipa ULTRASI po italijanima ili HULIGANI po englezima, znachi kad bi se jasno napravila razlika izmedju toga ko je navijach koji ide da gleda fudbal i da tapshe dobroj akciji ili golu, i kulira uz semenke , i ovih drugih koji chitavu utakmicu npevaju te pesme, pale baklje drze koreografije onda bi sve bilo jasnije ovako ljudi i dalje tripuju da kada ja kazem pravi navijachi nekog prozivam, naprotiv jdnostavno zelim da kazem da smo ovaj topik pokrenuli mali Zmaj ia ijosh mozda 2 choveka, i to samo radi razmene fotki, klipova i prichica sa tih ultra-huliganskih akcija, znachi ne o fudbalu, jer za to postoje forumi i forumi a koga zanima taj fudbala pa nek otvoriu pobogu svoju temu pa nek pise o fudbalu, na ovom topik to ipak NE jer ovo je topik o HULIGANIMA i zamolio bih te evo ako hoces da ga preimenujeshj u npr. ULTRA TOPIK ili josh bolji tako sam ga ja nazvao kod sebe : "kutak za NESPORTSKI trenutak" il' tako neshto znachi da se ljudi simpatizeri nekog kluba ne bi vishe zbunjivali pa uletali na topik sa nama debilima tek kad se desi neka gadna presuda ili ubistvo...OK ?
Znachi sve bi bilo OK da ste vi redovni na ovom topiku ali svi koji su se danas javili nisu, osim gosp. i freedy-a , znachi doshli ste samo da bi se sad raspravljali sa malim Zmajom koji to voli jer je mlad, a mene to zaista ne zanima, znachi dosho sam ovde samo radi slika, klipova i tih HULIGANSKIH pricha, ovo ostalo zdravo...
OK, ako smo to razjasnili mozemo dalje :
Navijachi POLIJA u Temsihvaru protiv Partizana :
@NOVINAR - sa novinarima nema rasprave, znachi posebno sa novinarima koji su najvece drukare i leshinari na tim stadionima.
Molim te da mi se ne obracash jer ti necu odgovarati. Znachi imash novinarsku lozu pa tamo sa kolegama o moralu i tako tome...vi ste poznati po moralu, posebno vi novinari....