Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 19 Sep 2008, 19:41

čekam da ih netko otvori da mogu komentirati u slučaju da sam informiran o temi i imam što za reć..
ali da, ne volim navijače, točnije huligane, a nemam apsolutno ništa protiv normalnih ljudi koji idu na utakmice kako bi bodrili svoj klub (mada mi je nogomet i sva ta "kultura" totalno loša i nezanimljiva, jbga.. not my cup of tea for ever and ever..) ali kad mi horda pijano nadrogiranih majmuna počne urlati, bacati boce po cesti, ljuljati tramvaje pune ljudi i bahato / nasilno uletavati prolaznicima, dođe mi da sjednem u avion i zalijem ih napalmom sve.. isto takvo stajalište imam prema pedofiliji, pljačkama, maloljetnim bandama koje haraju zagrebom i svakom vrstom kriminala i "zla", nisam nešto specijalno nadrkan samo na ovo o čemu sam se raspisao. ma previše je anomalija u ovoj državi ionako.. samo tonemo iz dana u dan, jako, jako žalosno.. :?
Last edited by Wendigo on 19 Sep 2008, 19:45, edited 1 time in total.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 19 Sep 2008, 19:44

Wendigo wrote:) ali kad mi horda pijano nadrogiranih majmuna počne urlati, bacati boce po cesti, ljuljati tramvaje pune ljudi i bahato / nasilno uletavati prolaznicima?
istu stvari vrlo često rade pijane osobe.
znači li to da treba zabranit prodaju alkohola i izlaske vikendom?

osobno znam momke sa preko 100 gostovanja i više desetaka navijačkih tuča koji se van tog đira nikad u životu nisu potukle.a još više znam onih koji bi huligane slali na goli otok a čim popiju par piva traže probleme.
Last edited by GreenHornet on 19 Sep 2008, 19:48, edited 1 time in total.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Sep 2008, 19:48

GreenHornet wrote:
Wendigo wrote:) ali kad mi horda pijano nadrogiranih majmuna počne urlati, bacati boce po cesti, ljuljati tramvaje pune ljudi i bahato / nasilno uletavati prolaznicima?
istu stvari vrlo često rade pijane osobe.
znači li to da treba zabranit prodaju alkohola i izlaske vikendom?
rade.. i treba im kičme polomiti, svima..
nabrijanim balavcima treba zabranit, da.. svaka generacija je sve bahatija i prgavija.

kao što rekoh, "poštujem" navijače koji se ne tuku, nisu divlji i idu na utakmice zbog nogometa. rekoh svoje i završavam raspravu s moje strane. :wink:

elrania

Post by elrania » 19 Sep 2008, 19:50

nes ti protuargumenta.
pijanim osobama bar ide u prilog da nisu kompletno cisti dok to rade, dok ti odredeni navijaci ocito svjesno zele dokazati svoju nakaradnu infantilnost i divljastvo.
woot

al gade mi se i jedni i drugi, to stoji.
Last edited by elrania on 19 Sep 2008, 19:52, edited 1 time in total.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 19 Sep 2008, 19:51

Image

Gosp.

Post by Gosp. » 19 Sep 2008, 20:05

Da, i?
Pa sumnjam da će itko reči da je normalno da ti klinci budu pušeni nakon 2 godine zbog "dobrog ponašanja".
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Sep 2008, 20:05

1. Maloljetnik i punoljetnik su dva različita pojma :!:
Maloljetnici kao počinitelji ni ne spadaju pod Kazneni zakon npr.
2. Ubiti običnog građanina ili ubiti policajca, ustavnog suca ili predsjenika nije ista stvar

Možemo nizat usporedbe slučajeva do unedogled i tako besmisleno proširivat raspravu (kao npr. čovjeu u SAD-u prijeti (ili je već osuđen) doživotni zatvor jer je pljunuo policajcu u facu - zbog mogućeg prenošenja zarazne bolesti, iako je dokazano da ništa nije prenio)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 19 Sep 2008, 20:11

ako se ne varam u 13.sekundi je to "zabijanje baklje u usta" :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=dpedFdfo ... re=related

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 19 Sep 2008, 20:30

Novinare bih zamolio da odu u novinarsku lozu jer tamo ima i da se popije neshto a kontam i zakuska a i ti Zmaju shto se raspravljash sa ljudima koji nisu iz te priche, znachi ovo je huligansko-navijachki topik a ne penzionersko-semenkarski, oni dodju ovde samo kad treba da se moralishe i da se prosipa to licemerje kao "MI NORMALNI ljubitelji fudbala i bolesnih horora - a VI LUDI isto ljubitelji bolesnih horora al' i huligani", ma zakuni se da je tako...ili josh gore dolze ovde samo da se slade nekom zlu i raduju tudjoj nesreci, al' to je tako svuda, ne samo na ovom forumu i nema raspravljananja uopshte sa njima jer nisu navijachi, znachi ima na forumima raznim i kod nas tipa B92 forum pa onda tako obichan bogobojazljiv svet koji poshteno radi komentarishe i izvaljuje prijave : "tako mu i treba" i slichno, znachi nema razgovora sa ljudima na ovom topiku barem koji to ne mogu da shvate jer nikad nisu bili u tome, znachi zamolio bih vas da otvorite poseban topik sa CRNOM HRONIKOM pa mu ga tamo dajte po poshtenju ili vec kakvoj toleranciji, i to kao MI normalni i slichne prjave, znachi bre ko ovde sme za sebe da tvrdi da je NORMALAN, aj da vidim tog heroja, o chemu mi prichamo ovde ?! Nemam nameru ni rech vise da napisem bilo kome na ovom topiku.
SAMO : PRAVDA ZA UROSHA, tj. PRAVEDNO SUDJENJE I NISHTA VISHE !!!

"Huliganu" deset godina zatvora
Napadač na pripadnika policije koji je bio na zadatku na meču Crvena zvezda - Hajduk dobio je kaznu od deset godina zatvora.

Uroš Marić, optužen za pokušaj žandarma Nebojše Trajkovića na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda-Hajduk iz Kule, održanoj 2. decembra 2007, osuđen je na deset godina zatvora, saznaje B92 u Okružnom sudu. Na snimcima sa meča videlo se kako nekoliko huligana napada policajca, udara ga i pali bakljom po telu i glavi. Trajković je sa teškim povredama prebačen u bolnicu, ali se kasnije oporavio.
Pre početka suđenja Palata pravde evakuisana je zbog dojave da je u njoj postavljena bomba.
Zrenjanin -- Okružni sud u Zrenjaninu osudio Sašu Mijina, policajca iz Kikinde, na šest godina zatvora zbog ubistva.

KIKINDA - Policajac u Policijskoj stanici u Novoj Crnji Nenad Glišić (22) iz Vojvode Stepe osuđen je na dvomesečnu kaznu zatvora i kažnjen novčano sa 20.000 dinara zbog zlostavljanja i mučenja, kao i nanošenja lakih telesnih povreda

BEOGRAD - Ivan Komnenović (22), policajac saobraćajne policije SUP-a Beograd, zaplakao je pošto je čuo da je osuđen na četiri godine zatvora zbog ubistva kolege Aleksandra Matića (20)

NIŠ - Policajac Boban Ristić osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine i šest meseci zbog ubistva.
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Gosp.

Post by Gosp. » 19 Sep 2008, 20:49

Ma o čemu ti pričaš?
Imao sam "čast" upoznati pa i družiti se sa mnogim ljudima iz "navijačkog miljea" Hrvatske te bih bio licemjeran kada bih se pravio moralistom i osuđivao navijače kao takve.
Ali zato ću bez imalo srama reči da je paljenje lica čovjeku postupak dovoljno brutalan da ga se nazove psihopatskim.
Želiš li reči da to nije istina? :roll:
Nemojte mi, molim vas, sada pričati o tome jeli paljenja lica u ovom slučaju bilo i o pravdi, govorimo teoretski.
Kada završite pravo i postanete odvjetnici, angažirajte se oko provođenja pravde za navijače!
Ono što je mene natjeralo na komentiranje jest usporedba presude tom huliganu i presuda nekim drugim ljudima iz drugih slučajeva. Evo, Charlie opet nastavlja to raditi prezentirajuči nam slučajeve gdje su policajci dobili mnogo manje kazne.
Pa?
Policija svakodnevno u Hrvatskoj, a i u drugim državama svijeta, terorizira, tlači, udara itd.
Svakodnevno policajci prebijaju ljude niti krive niti dužne. I zamisli, ne samo da se ti slučajevi ne procesuiraju nego se i zataškavaju, svjedocima se prijeti itd. Vrijeme je da navijači prestanu glumiti glavne žrtvene jarce po tom pitanju jer se cijela ta priča ne vrti isključivo oko njih.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 19 Sep 2008, 20:59

Da si bio u toj navijachkoj prichi kao shto nisi znao bi da je jedno obichan chovek a drugo policajac pa josh inspektor koji je sa pishtoljem doshao opushteno na sevrnu tribinu, pa realno u Grchkoj bi ga ubili za takvo kurchenje i slikanje, znachi slika se van tribine ako se slika a ne 10 metara udaljen od jedne od najjachih grupe na BALKANU, u Italiji takodje zna se kao bi prosho takav pub, ker...da ne navodim dalje, znachi kada prichamo o policajcima kao ljudima zaobidjite mene...jer sam od istih tih psihopata skoro pa izgubio oko...znachi MOJNE samo MOJNE...OK ?

A$H

Post by A$H » 19 Sep 2008, 21:04

upravo to Gosp. potpis..

@Charli..usput...nemas pojma tko je, a tko nije navijac na forumu...i ja sam prije cesto isao na tekme, istina samo u Zagrebu na Maximiru i to uvijek sjever(zadnji put prosle godine, zadnja tekma Dinamo-Hajduk), ali uvijek sam se drzao podalje od debila kojih je uvijek na utakmicama...ali danas ih ima toliko da ako sa ekipom i odem na neku tekmu(u zadnje vrijeme rijetko) odem na istok...tak da to kaj ovdije netko nije zaludjen sa srpskom,bosanskom itd. navijackom scenom ne znaci da nije navijac i da nezna o cem prica...vec mi stvarno ide na jetra to vase prozivanje kako ste vi pravi navijaci bla bla sve same face, a ostali nicu bili na tekmi u zivotu.. :roll:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 19 Sep 2008, 21:59

Charlie surfs again wrote:"MI NORMALNI ljubitelji fudbala i bolesnih horora - a VI LUDI isto ljubitelji bolesnih horora al' i huligani"
Jes vala. Evo, bas sam se vratio iz pokolja, pobio sam osmoro dece, to sam video u novom Flowers and Flesh and Blood. Ash je trenutno zauzet, odgovorio bi ti ali trenutno testerom uneredjuje neko zence koje ga je popreko pogledalo. A HorrorHr ? Auuu, njegov dosije zna cela Rijeka. Taj je mnogo ljudi poklao...

Svi smo mi iskusni koljaci i ubice.

(samocenzura. boli me q.)
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 19 Sep 2008, 22:11

Ne radi se o tome ko je isho na stadion, pa ja mislim da nema ko nije isho na stadion sa ovog foruma barem jeanput u zivotu, radi se o tom mentalita ultra fazonu ili huliganskom ili kako god ocesh moze da se nazove ali to je znachi fazon da se ide na svaku tekmu i to ne samo da bi se gledo fudbal nego i da bi uchstvovalo i u ostalim akcijama, zanchi ako nisi uchestvovo u tim tuchama, ako nisi uchestovo u dizanjima koreografija (mada kod nekih to i nije bitno tako da ne mora) ako nisi bio na gostovanjima kao takav se mozes smatrati za simpatizera po tom mentalita ultra fazonu a nikako navijach. A posebno sa izjavom sda si se drzao podalje od DEBILA, znachi nisi bio navijach. E sad druga stvar je shto u nashim jezicima to navijach znachi onaj koji navija za neki klub, tako da smo mi radje za ova imena tipa ULTRASI po italijanima ili HULIGANI po englezima, znachi kad bi se jasno napravila razlika izmedju toga ko je navijach koji ide da gleda fudbal i da tapshe dobroj akciji ili golu, i kulira uz semenke , i ovih drugih koji chitavu utakmicu npevaju te pesme, pale baklje drze koreografije onda bi sve bilo jasnije ovako ljudi i dalje tripuju da kada ja kazem pravi navijachi nekog prozivam, naprotiv jdnostavno zelim da kazem da smo ovaj topik pokrenuli mali Zmaj ia ijosh mozda 2 choveka, i to samo radi razmene fotki, klipova i prichica sa tih ultra-huliganskih akcija, znachi ne o fudbalu, jer za to postoje forumi i forumi a koga zanima taj fudbala pa nek otvoriu pobogu svoju temu pa nek pise o fudbalu, na ovom topik to ipak NE jer ovo je topik o HULIGANIMA i zamolio bih te evo ako hoces da ga preimenujeshj u npr. ULTRA TOPIK ili josh bolji tako sam ga ja nazvao kod sebe : "kutak za NESPORTSKI trenutak" il' tako neshto znachi da se ljudi simpatizeri nekog kluba ne bi vishe zbunjivali pa uletali na topik sa nama debilima tek kad se desi neka gadna presuda ili ubistvo...OK ?
Znachi sve bi bilo OK da ste vi redovni na ovom topiku ali svi koji su se danas javili nisu, osim gosp. i freedy-a , znachi doshli ste samo da bi se sad raspravljali sa malim Zmajom koji to voli jer je mlad, a mene to zaista ne zanima, znachi dosho sam ovde samo radi slika, klipova i tih HULIGANSKIH pricha, ovo ostalo zdravo...

OK, ako smo to razjasnili mozemo dalje :

Navijachi POLIJA u Temsihvaru protiv Partizana :

Image

Image

Image

Image

Image

@NOVINAR - sa novinarima nema rasprave, znachi posebno sa novinarima koji su najvece drukare i leshinari na tim stadionima.
Molim te da mi se ne obracash jer ti necu odgovarati. Znachi imash novinarsku lozu pa tamo sa kolegama o moralu i tako tome...vi ste poznati po moralu, posebno vi novinari....
Last edited by Charlie surfs again on 19 Sep 2008, 22:17, edited 1 time in total.

A$H

Post by A$H » 19 Sep 2008, 22:11

Mairosu wrote:
Charlie surfs again wrote:"MI NORMALNI ljubitelji fudbala i bolesnih horora - a VI LUDI isto ljubitelji bolesnih horora al' i huligani"
Jes vala. Evo, bas sam se vratio iz pokolja, pobio sam osmoro dece, to sam video u novom Flowers and Flesh and Blood. Ash je trenutno zauzet, odgovorio bi ti ali trenutno testerom uneredjuje neko zence koje ga je popreko pogledalo. A HorrorHr ? Auuu, njegov dosije zna cela Rijeka. Taj je mnogo ljudi poklao...

Svi smo mi iskusni koljaci i ubice.

(samocenzura. boli me q.)
:rotflmao: :rotflmao: :prayer:

a odkud ti znas za to? :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply