Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- lord
- Knatchbull
Get Smart
još jedan promašeni odlazak u kino potaknut dobrim trailererom čime definitivno završavam s gledanjem modernih američkih komedija. Cijeli film je jedan veliki fors. Par dobrih scena i fora jednostavno ne može nadmašiti ostatak prilično loših pokušaja humora. Patetika pri kraju i na kraju filma nas je skoro natjerala da pobjegnemo iz dvorane.
1,5/5
još jedan promašeni odlazak u kino potaknut dobrim trailererom čime definitivno završavam s gledanjem modernih američkih komedija. Cijeli film je jedan veliki fors. Par dobrih scena i fora jednostavno ne može nadmašiti ostatak prilično loših pokušaja humora. Patetika pri kraju i na kraju filma nas je skoro natjerala da pobjegnemo iz dvorane.
1,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- dragonheart
Knatchbull wrote:Get Smart
1,5/5
Kakav je bio "The Rock" u filmu,on me oduvijek prilično pozitivno iznenađuje,takk da kontam da nije lošije od Southland Tales-a,a i to sam gledo do kraja sam zato što mi je bilo zabavno gledat kak on glumi jadnika....
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
-
filmofil
kakav je michael scott ili ti steve carell??Knatchbull wrote:Get Smart
1,5/5
This is the Zodiac speaking.
- Knatchbull
meni je on bezvezan. Njegova najbolja izvedba mi je u Bruce Almighty, al on ionako glumi u ovakvim filmova koji mene samo naživciraju pa možda i nisam najobjektivnijifilmophil wrote:kakav je michael scott ili ti steve carell??meni najbolji komičar današnjice i jedva čekam pogledati get smart...može samo ukratko o njegovoj ulozi?
@dragonheart - kao i svi ostali, po ničemu se ne ističe.
Inače, najbolji lik u tom filmu je Patrick Warburton koji se, ironično, pojavljuje na 2 minute na kraju
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- dr mladjo
- Betmen
-
filmofil
pogledaj samo jednu epizodu officea i promjenit ćeš mišljenje skroz...mislio sam da će mi nakon davida brenta biti sranje njegov lik u officeu, ali čovjek je od michaela scotta napravio nešto genijalno i neviđeno...david brent i michael scott 2 najjača lika komedije ikada...Knatchbull wrote:meni je on bezvezan. Njegova najbolja izvedba mi je u Bruce Almighty, al on ionako glumi u ovakvim filmova koji mene samo naživciraju pa možda i nisam najobjektivnijifilmophil wrote:kakav je michael scott ili ti steve carell??meni najbolji komičar današnjice i jedva čekam pogledati get smart...može samo ukratko o njegovoj ulozi?
![]()
This is the Zodiac speaking.
-
GreenHornet
-
Unreal
Never Back Down-očekivao sam prosječan teen film sa brdo predvidljivih klišeja i glupost,ali ajde ispao je bolje. Sama priča i nije ništa novo i dosta je predvidljiva,ali ima recimo dobrih dramskih elemenata vezanih za glavnog lika i scene vježbanja sa trenerom su mi uvjek bile zakon u svim filmovima.
Još ima dosta fajtova i gole kože pa nije dosadno
. 4/5
- Khaos[]
- dr mladjo
JSA: Joint Security Area-na granici s i j koreje dogodio se incident:2 vojnika s.koreje su ubijena.vojnik j.koreje tvrdi da je otet i da ih je ubio u samoobrani.vojnik pak s.koreje tvrdi da je to bio obični napad od strane j.korejskog vojnika.poslana je neutralna ekipa da to istraži 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Boby
"Green Street Hooligans" iliti "Hooligans"
Ovo mi je bilo drugo gledanje i film je ostao impresivan kao i pri prvom gledanju. Scenarij je odličan, svaki lik je dubok i dovoljno intrigantan da može konkurirati ostalima, gluma je prvoklasna i svi upravo izgledaju onako kako bi njihov lik trebao izgledati. Priča o radosti, slavi, padu i tragediji uličnih navijača ispričana je kroz studiju življenja; součavanjem s životnim nepovratnim gubicima kao i prošlošću koja neće tek tako ostati iza nas i u konačnici nalaženjem sklada između součavanja i povlačenja s onim što nam život donosi. Bez ikakve sumnje, jedan od vrhunaca 2005. godine u filmskom svijetu
Ovo mi je bilo drugo gledanje i film je ostao impresivan kao i pri prvom gledanju. Scenarij je odličan, svaki lik je dubok i dovoljno intrigantan da može konkurirati ostalima, gluma je prvoklasna i svi upravo izgledaju onako kako bi njihov lik trebao izgledati. Priča o radosti, slavi, padu i tragediji uličnih navijača ispričana je kroz studiju življenja; součavanjem s životnim nepovratnim gubicima kao i prošlošću koja neće tek tako ostati iza nas i u konačnici nalaženjem sklada između součavanja i povlačenja s onim što nam život donosi. Bez ikakve sumnje, jedan od vrhunaca 2005. godine u filmskom svijetu