Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 03 Sep 2008, 22:48

six feet under season 2 - krecem na 3 sezonu
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

lord

Post by lord » 03 Sep 2008, 22:57

Zgodna i ne zgodna, onaj s Paris Hilton

film je :lol: :lol: :lol: :lol:
"I'LL DIG YOU UP, JUST TO KILL YOU AGAIN"

Knatchbull

Post by Knatchbull » 04 Sep 2008, 00:32

Get Smart
još jedan promašeni odlazak u kino potaknut dobrim trailererom čime definitivno završavam s gledanjem modernih američkih komedija. Cijeli film je jedan veliki fors. Par dobrih scena i fora jednostavno ne može nadmašiti ostatak prilično loših pokušaja humora. Patetika pri kraju i na kraju filma nas je skoro natjerala da pobjegnemo iz dvorane.
1,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

dragonheart

Post by dragonheart » 04 Sep 2008, 10:20

Knatchbull wrote:Get Smart
još jedan promašeni odlazak u kino potaknut dobrim trailererom čime definitivno završavam s gledanjem modernih američkih komedija. Cijeli film je jedan veliki fors. Par dobrih scena i fora jednostavno ne može nadmašiti ostatak prilično loših pokušaja humora. Patetika pri kraju i na kraju filma nas je skoro natjerala da pobjegnemo iz dvorane.
1,5/5

Kakav je bio "The Rock" u filmu,on me oduvijek prilično pozitivno iznenađuje,takk da kontam da nije lošije od Southland Tales-a,a i to sam gledo do kraja sam zato što mi je bilo zabavno gledat kak on glumi jadnika.... :D
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

filmofil

Post by filmofil » 04 Sep 2008, 14:41

Knatchbull wrote:Get Smart
1,5/5
kakav je michael scott ili ti steve carell?? :lol: meni najbolji komičar današnjice i jedva čekam pogledati get smart...može samo ukratko o njegovoj ulozi?
This is the Zodiac speaking.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 04 Sep 2008, 15:43

filmophil wrote:kakav je michael scott ili ti steve carell?? :lol: meni najbolji komičar današnjice i jedva čekam pogledati get smart...može samo ukratko o njegovoj ulozi?
meni je on bezvezan. Njegova najbolja izvedba mi je u Bruce Almighty, al on ionako glumi u ovakvim filmova koji mene samo naživciraju pa možda i nisam najobjektivniji :wink:
@dragonheart - kao i svi ostali, po ničemu se ne ističe.
Inače, najbolji lik u tom filmu je Patrick Warburton koji se, ironično, pojavljuje na 2 minute na kraju :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

dr mladjo

Post by dr mladjo » 04 Sep 2008, 19:48

Kenny vs spenny 2-4 sezona-a bogte spenny je idiot.i on bi kao trebao bit pametan a ne primjetit onakve podvale od kenny..a kenny je dosegao nove granice zla

animal farm 9/10
batman gothamn knight 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Betmen

Post by Betmen » 04 Sep 2008, 21:57

dr mladjo wrote:Kenny vs spenny 2-4 sezona-a bogte spenny je idiot.i on bi kao trebao bit pametan a ne primjetit onakve podvale od kenny..a kenny je dosegao nove granice zla

animal farm 9/10
batman gothamn knight 9/10
da da kenny vs spenny kick assss!!!

filmofil

Post by filmofil » 04 Sep 2008, 23:03

Knatchbull wrote:
filmophil wrote:kakav je michael scott ili ti steve carell?? :lol: meni najbolji komičar današnjice i jedva čekam pogledati get smart...može samo ukratko o njegovoj ulozi?
meni je on bezvezan. Njegova najbolja izvedba mi je u Bruce Almighty, al on ionako glumi u ovakvim filmova koji mene samo naživciraju pa možda i nisam najobjektivniji :wink:
pogledaj samo jednu epizodu officea i promjenit ćeš mišljenje skroz...mislio sam da će mi nakon davida brenta biti sranje njegov lik u officeu, ali čovjek je od michaela scotta napravio nešto genijalno i neviđeno...david brent i michael scott 2 najjača lika komedije ikada...
This is the Zodiac speaking.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 05 Sep 2008, 01:13

"triple x"
6/10

"undisputed"
7,5/10

"green street hooligans"
8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Unreal

Post by Unreal » 05 Sep 2008, 14:31

Never Back Down-očekivao sam prosječan teen film sa brdo predvidljivih klišeja i glupost,ali ajde ispao je bolje. Sama priča i nije ništa novo i dosta je predvidljiva,ali ima recimo dobrih dramskih elemenata vezanih za glavnog lika i scene vježbanja sa trenerom su mi uvjek bile zakon u svim filmovima. 8) Još ima dosta fajtova i gole kože pa nije dosadno :lol: . 4/5

Khaos[]

Post by Khaos[] » 05 Sep 2008, 15:55

Eastern Promises
jako dobro :D

Teeth
potpuno me odusevio film, uopce nisam ocekivao ovako nesto :D

jigsaw

Post by jigsaw » 05 Sep 2008, 16:56

Phone Booth (2002) - 4/5, potpuno zabavan i zanimljiv trilerčić o luđaku koji zove telefonsku govornicu i bla, bla...Uglavnom, very good film.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 06 Sep 2008, 13:08

JSA: Joint Security Area-na granici s i j koreje dogodio se incident:2 vojnika s.koreje su ubijena.vojnik j.koreje tvrdi da je otet i da ih je ubio u samoobrani.vojnik pak s.koreje tvrdi da je to bio obični napad od strane j.korejskog vojnika.poslana je neutralna ekipa da to istraži 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Boby

Post by Boby » 06 Sep 2008, 13:22

"Green Street Hooligans" iliti "Hooligans"

Ovo mi je bilo drugo gledanje i film je ostao impresivan kao i pri prvom gledanju. Scenarij je odličan, svaki lik je dubok i dovoljno intrigantan da može konkurirati ostalima, gluma je prvoklasna i svi upravo izgledaju onako kako bi njihov lik trebao izgledati. Priča o radosti, slavi, padu i tragediji uličnih navijača ispričana je kroz studiju življenja; součavanjem s životnim nepovratnim gubicima kao i prošlošću koja neće tek tako ostati iza nas i u konačnici nalaženjem sklada između součavanja i povlačenja s onim što nam život donosi. Bez ikakve sumnje, jedan od vrhunaca 2005. godine u filmskom svijetu

Post Reply