Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Knatchbull

Post by Knatchbull » 22 Aug 2008, 03:44

A$H wrote:ali da je i ukus za filmove tako slican.. :lol: to je lijepo..bar se ne svadjate kaj bute gledali..kad volite isto..
zavisi. ona ratne baš i ne voli a ja obožavam pa pogleda samnom radi mene, ja slično napravim s crtićima 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2008, 03:47

i jedno i drugo je odlicno :mrgreen:

Knatchbull

Post by Knatchbull » 22 Aug 2008, 03:49

elrania wrote:i jedno i drugo je odlicno :mrgreen:
primamo sve ponude 8) :lol: met. ti je objavila uvjete u vašem topicu :lol: :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2008, 03:53

Knatchbull wrote:
elrania wrote:i jedno i drugo je odlicno :mrgreen:
primamo sve ponude 8) :lol: met. ti je objavila uvjete u vašem topicu :lol: :lol:
kaj kaj? :D

oh, zvala je ona mene jos prije na zajednicko gledanje filmova, al ocito je to jos na cekanju :lol:

metallicat

Post by metallicat » 22 Aug 2008, 12:28

elrania wrote:oh, zvala je ona mene jos prije na zajednicko gledanje filmova, al ocito je to jos na cekanju :lol:
brez brige, ti si prva na listi (to tako kažem, nema liste :lol: ) :D
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 24 Aug 2008, 02:02

Sideways
puno sam očekivao od ovog filma a ispao je samo solidan. Osim Paula Giamattia nitko se baš i ne ističe glumom, a njegov prijatelj me čak i malo razočarao. dijalozi su ok, ali im fali humora bar za moj ukus. jednostavno nisam pod nekim dojmom nakon svega dobroga što sam ćuo o njemu, ali nisam ni razočaran
3,5/5

She's All That
ako ništa drugo, nema onog jadnog zahodskog humora koji prevladavaju u novijim filmovima te vrste. Freddie Prinze Jr. je baš loš glumac

Scarface

Post by Scarface » 24 Aug 2008, 03:21

Knocked up- 5/10- odlično je počeja, ali je jednostavno predug i dosadan, baš ka i 40 years old virgin. Sve Appatowe komedije više ispadnu drame, previše si vremena daje za karakterizaciju s likovima i stvarno se divin samom sebi kako san izdrža do kraja, a i cila tematika filma mi je bljak, moga je bar kraj bit realniji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Aug 2008, 09:10

Ghostface wrote:Knocked up- 5/10- odlično je počeja, ali je jednostavno predug i dosadan, baš ka i 40 years old virgin. Sve Appatowe komedije više ispadnu drame, previše si vremena daje za karakterizaciju s likovima i stvarno se divin samom sebi kako san izdrža do kraja, a i cila tematika filma mi je bljak, moga je bar kraj bit realniji.
zar čemo se i na to ljutit?sve moderne komediju sad imaju dramski ugođaj..pa čak i superbad... a u vezi kraja

Judd Apatow has stated on the DVD commentary numerous times, that the film is partially based on the birth of his and Leslie Mann's first daughter, Maude. Scenes taken directly from reality include Ben trying to get their doctor on the phone and cursing out numerous doctors when he can't; the cantankerous staff physician who Ben has to take out in the hall to calm; the argument on the way to the clinic where Allison throws Ben out of the car and they then heated argue at the clinic when he gets there; and the scene where Allison tries to take a bath to calm herself just before going to the hospital.

meni je najbolja scena kad im onaj crnac objašnjava zašto ih ne može pustit u klub.....
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

elrania

Post by elrania » 24 Aug 2008, 11:48

potpis.

ovaj film dozivljavam upravo zbog svih silnih karakterizacija i dovoljne doze dramaticnosti.
bio bi prazan da su samo tesali po humoru; ovako je film s dusom.
a jako cijenim kad me nesto uspije toliko raspekmeziti...

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Aug 2008, 14:13

Knatchbull wrote:Sideways
puno sam očekivao od ovog filma a ispao je samo solidan. Osim Paula Giamattia nitko se baš i ne ističe glumom, a njegov prijatelj me čak i malo razočarao. dijalozi su ok, ali im fali humora bar za moj ukus. jednostavno nisam pod nekim dojmom nakon svega dobroga što sam ćuo o njemu, ali nisam ni razočaran
3,5/5

She's All That
ako ništa drugo, nema onog jadnog zahodskog humora koji prevladavaju u novijim filmovima te vrste. Freddie Prinze Jr. je baš loš glumac
Sideways je svojevremeno dobio tako divne i krasne kritike da nisam povjerovala da je tako genijalan kako su tvrdili pa ga još nisam pogledala :lol: a eto po ovom tvom - bar znam da sam bila u pravu

I mrvicu sam jučer gledala Shes All That :D - nema više takvih sweet teen filmova
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Aug 2008, 18:12

dr. house season 2 - isto kao i prva, samo za više bizarnih slučajeva kao epizoda Safe, a tek dvostruka epizoda gdje Foreman oboli, ili završna epizoda. Cameron je i dalje patetična, Foreman je i dalje zanimljiv, house prca i njega i sve ostale, svi pacijenti lažu i tako uobičajeno. Dođe neki pacijent, pokušavaju ga liječiti krivom metodom, house razmisli i sjeti se rješenja...
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Aug 2008, 18:32

Asfodel wrote: Sideways je svojevremeno dobio tako divne i krasne kritike da nisam povjerovala da je tako genijalan kako su tvrdili pa ga još nisam pogledala :lol: a eto po ovom tvom - bar znam da sam bila u pravu
ma slobondo pogledaj.meni je film toliko pasao da sam čak poželio da probam ona njihova vina..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

elrania

Post by elrania » 24 Aug 2008, 18:39

wedding crashers [2005] i drillbit taylor [2008]
i tako sam prekinula niz zabavnih komedija...nisam previse zadovoljna ovim filmovima.
prvi mi je pretipican i djeluje mi ko da sam ga vec gledala, a drugi jednostavno nisam dozivjela, niti jednom se nasmijala, a likovi su mi bili skroz dosadni. jedini highlight je bio kad je wilson malo zazivio pred kraj.
5,5/10 i 4/10

Khaos[]

Post by Khaos[] » 24 Aug 2008, 18:47

Carne De Tu Carne
savrseno dekadentan film :D

Knatchbull

Post by Knatchbull » 24 Aug 2008, 19:39

Asfodel wrote:Sideways je svojevremeno dobio tako divne i krasne kritike da nisam povjerovala da je tako genijalan kako su tvrdili pa ga još nisam pogledala :lol: a eto po ovom tvom - bar znam da sam bila u pravu
možda ti i bude genijalan :wink: ja sam ovdje poznat po dijametralno suprotnom mišljenju od većine :lol: :lol:
Sideways ima odličnih scena prirode, solidnu priču, a ako si ljubitelj vina nemoj ga nikako zaobići.

Post Reply