zavisi. ona ratne baš i ne voli a ja obožavam pa pogleda samnom radi mene, ja slično napravim s crtićimaA$H wrote:ali da je i ukus za filmove tako slican..to je lijepo..bar se ne svadjate kaj bute gledali..kad volite isto..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Knatchbull
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
- Knatchbull
- elrania
- metallicat
- Knatchbull
Sideways
puno sam očekivao od ovog filma a ispao je samo solidan. Osim Paula Giamattia nitko se baš i ne ističe glumom, a njegov prijatelj me čak i malo razočarao. dijalozi su ok, ali im fali humora bar za moj ukus. jednostavno nisam pod nekim dojmom nakon svega dobroga što sam ćuo o njemu, ali nisam ni razočaran
3,5/5
She's All That
ako ništa drugo, nema onog jadnog zahodskog humora koji prevladavaju u novijim filmovima te vrste. Freddie Prinze Jr. je baš loš glumac
puno sam očekivao od ovog filma a ispao je samo solidan. Osim Paula Giamattia nitko se baš i ne ističe glumom, a njegov prijatelj me čak i malo razočarao. dijalozi su ok, ali im fali humora bar za moj ukus. jednostavno nisam pod nekim dojmom nakon svega dobroga što sam ćuo o njemu, ali nisam ni razočaran
3,5/5
She's All That
ako ništa drugo, nema onog jadnog zahodskog humora koji prevladavaju u novijim filmovima te vrste. Freddie Prinze Jr. je baš loš glumac
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Scarface
Knocked up- 5/10- odlično je počeja, ali je jednostavno predug i dosadan, baš ka i 40 years old virgin. Sve Appatowe komedije više ispadnu drame, previše si vremena daje za karakterizaciju s likovima i stvarno se divin samom sebi kako san izdrža do kraja, a i cila tematika filma mi je bljak, moga je bar kraj bit realniji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr mladjo
zar čemo se i na to ljutit?sve moderne komediju sad imaju dramski ugođaj..pa čak i superbad... a u vezi krajaGhostface wrote:Knocked up- 5/10- odlično je počeja, ali je jednostavno predug i dosadan, baš ka i 40 years old virgin. Sve Appatowe komedije više ispadnu drame, previše si vremena daje za karakterizaciju s likovima i stvarno se divin samom sebi kako san izdrža do kraja, a i cila tematika filma mi je bljak, moga je bar kraj bit realniji.
Judd Apatow has stated on the DVD commentary numerous times, that the film is partially based on the birth of his and Leslie Mann's first daughter, Maude. Scenes taken directly from reality include Ben trying to get their doctor on the phone and cursing out numerous doctors when he can't; the cantankerous staff physician who Ben has to take out in the hall to calm; the argument on the way to the clinic where Allison throws Ben out of the car and they then heated argue at the clinic when he gets there; and the scene where Allison tries to take a bath to calm herself just before going to the hospital.
meni je najbolja scena kad im onaj crnac objašnjava zašto ih ne može pustit u klub.....
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
- Asfodel
Sideways je svojevremeno dobio tako divne i krasne kritike da nisam povjerovala da je tako genijalan kako su tvrdili pa ga još nisam pogledalaKnatchbull wrote:Sideways
3,5/5
She's All That
I mrvicu sam jučer gledala Shes All That
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
dr. house season 2 - isto kao i prva, samo za više bizarnih slučajeva kao epizoda Safe, a tek dvostruka epizoda gdje Foreman oboli, ili završna epizoda. Cameron je i dalje patetična, Foreman je i dalje zanimljiv, house prca i njega i sve ostale, svi pacijenti lažu i tako uobičajeno. Dođe neki pacijent, pokušavaju ga liječiti krivom metodom, house razmisli i sjeti se rješenja...
Michel puši karu.
- dr mladjo
ma slobondo pogledaj.meni je film toliko pasao da sam čak poželio da probam ona njihova vina..Asfodel wrote: Sideways je svojevremeno dobio tako divne i krasne kritike da nisam povjerovala da je tako genijalan kako su tvrdili pa ga još nisam pogledalaa eto po ovom tvom - bar znam da sam bila u pravu
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
wedding crashers [2005] i drillbit taylor [2008]
i tako sam prekinula niz zabavnih komedija...nisam previse zadovoljna ovim filmovima.
prvi mi je pretipican i djeluje mi ko da sam ga vec gledala, a drugi jednostavno nisam dozivjela, niti jednom se nasmijala, a likovi su mi bili skroz dosadni. jedini highlight je bio kad je wilson malo zazivio pred kraj.
5,5/10 i 4/10
i tako sam prekinula niz zabavnih komedija...nisam previse zadovoljna ovim filmovima.
prvi mi je pretipican i djeluje mi ko da sam ga vec gledala, a drugi jednostavno nisam dozivjela, niti jednom se nasmijala, a likovi su mi bili skroz dosadni. jedini highlight je bio kad je wilson malo zazivio pred kraj.
5,5/10 i 4/10
- Khaos[]
- Knatchbull
možda ti i bude genijalanAsfodel wrote:Sideways je svojevremeno dobio tako divne i krasne kritike da nisam povjerovala da je tako genijalan kako su tvrdili pa ga još nisam pogledalaa eto po ovom tvom - bar znam da sam bila u pravu
Sideways ima odličnih scena prirode, solidnu priču, a ako si ljubitelj vina nemoj ga nikako zaobići.