BašHorrorHR wrote:zijev
The X Files: I Want To Believe
- dr_gonzo
- Dragonrage
- Freddy
- Dragonrage
Movieplex, 22. srpnja – večer 'Dosjea X'
Večer 'Dosjea-X' započinje u 19h prikazivanjem najbolje epizode prve sezone serijala prema izboru posjetitelja T-portala, nakon čega slijedi tribina s Krešimirom Mišakom i njegovim kolegama koji će govoriti o fenomenu 'Dosjea-X'. Slijedi premijera novog filmskog nastavka kultnog serijala - 'Dosjei-X: Želim vjerovati' u kojem će agenti Mulder i Scully ponovno pokušati riješiti misteriozan slučaj koji će ih još više zbližiti i staviti na kušnju njihovu vjeru.
Da imam vremena poslije...baš bih se zaletio...bilo bi baš cool vidjeti neke od boljih epizoda iz prve sezone na velikom platnu

Večer 'Dosjea-X' započinje u 19h prikazivanjem najbolje epizode prve sezone serijala prema izboru posjetitelja T-portala, nakon čega slijedi tribina s Krešimirom Mišakom i njegovim kolegama koji će govoriti o fenomenu 'Dosjea-X'. Slijedi premijera novog filmskog nastavka kultnog serijala - 'Dosjei-X: Želim vjerovati' u kojem će agenti Mulder i Scully ponovno pokušati riješiti misteriozan slučaj koji će ih još više zbližiti i staviti na kušnju njihovu vjeru.
Da imam vremena poslije...baš bih se zaletio...bilo bi baš cool vidjeti neke od boljih epizoda iz prve sezone na velikom platnu
- Freddy
haha,ja idem,a epizode če biti vjerojatno,pilot,ice,Deep Throat,onda po meni najbolje 2 epizode u prvoj sezoni, Tooms i Erlenmeyer FlaskDragonrage wrote:Movieplex, 22. srpnja – večer 'Dosjea X'
Da imam vremena poslije...baš bih se zaletio...bilo bi baš cool vidjeti neke od boljih epizoda iz prve sezone na velikom platnu![]()
![]()
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- A$H
Uglavnom dobio je 2/10
Sa BD..
Sa BD..
X-FILES: I WANT TO BELIEVE is a slow burn, but the fire never catches on. It’s all talk, no action and is guaranteed to leave the audience with the worst case of blue balls they’ve had in years.
CIJELI REVIEW - http://www.bloody-disgusting.com/film/691/reviewEnjoy the memories you have of the young and energetic Scully and Mulder because it’s now time to stop believing and time to accept the facts, X-FILES is a dud on all levels and should be avoided at all costs. At least we have all the fond memories…
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
X-FILES: I WANT TO BELIEVE is a slow burn, but the fire never catches on. It’s all talk, no action and is guaranteed to leave the audience with the worst case of blue balls they’ve had in years.
ovo je očito gledao netko tko nikada nije gledao x files - x files se inače temeljio na razgovorima, događajima, priči, a ne na akciji.., jbt, zar je očekivao neki shoot me up? Pa sama serija je ionako onako usporena za dijalozima...
ovo je očito gledao netko tko nikada nije gledao x files - x files se inače temeljio na razgovorima, događajima, priči, a ne na akciji.., jbt, zar je očekivao neki shoot me up? Pa sama serija je ionako onako usporena za dijalozima...
Michel puši karu.
- A$H
rijec action u ovom kontekstu nemora znacit da nema kise metaka...nego da se nikaj ne dogadja..da sva ta silna prica nigdje ne vodi..kaj ti govori i ona usporedba prije...john_constantine wrote:X-FILES: I WANT TO BELIEVE is a slow burn, but the fire never catches on. It’s all talk, no action and is guaranteed to leave the audience with the worst case of blue balls they’ve had in years.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
john_constantine wrote:X-FILES: I WANT TO BELIEVE is a slow burn, but the fire never catches on. It’s all talk, no action and is guaranteed to leave the audience with the worst case of blue balls they’ve had in years.
Krivo si svatija johne, čovik je napisa čistu istinu, kad pogledaš film vidit ćeš točno na šta je mislija. Uglavnom, film je baš to, odlični dijalozi, velika doza napetosti, a nikad se ništa ne dogodi. Baš blue balls.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- negativni
ma odakle im uošće ideja da bi nekoga još uopće i zanimao x files film?!
hype je prošao, Duchovny više nije mulder nego hank (inače jedva čekam jesen samo zbog 2. sezone californicationa!).
a što je još gore, već u trajlerima sam uočio nekoliko pomalo trashy dijelova,
mislim pogledat ću ga samo ako se scully konačno pojavi topless!

hype je prošao, Duchovny više nije mulder nego hank (inače jedva čekam jesen samo zbog 2. sezone californicationa!).
a što je još gore, već u trajlerima sam uočio nekoliko pomalo trashy dijelova,
mislim pogledat ću ga samo ako se scully konačno pojavi topless!
- Dragonrage
The X-Files: I Want to Believe 3,5/5 - TRAILER
Eto baš se friško vratih iz kina pa mi sve još svježe. Uglavnom ok film. Doduše djeluje ko jedna produžena epizoda, i jeste spor i razvučen, ali ne mogu reći da nije zanimljiv. Ovo definitivno nije horor ili SF, već više triler koji prema kraju vodi ka bizarnom ala "Se7en". Lijepo je ponovno vidjeti Scully i Muldera, zanimljiv je i taj njihov odnos (uopće sam zaboravio da su oni postali par!?). Atmosfera štima i napetosti ima taman koliko treba, a i režija je ok. Uglavnom Carter drži sve pod kontrolom. Pričica kao što rekoh, zanimljiva. Nije sad nešto ekstra, ali je definitivno u duhu Dosjea X (samo možda ne za film već više za epizodu od 45/50 min.). Ima tu i nešto humora, posebice od strane Muldera koji je dalje onaj dobri stari zajebant kakav je bio i u seriji. Malo su u nekim dijelovima pretjerali sa filozofiranjem i uplitanjem religije u cijelu situaciju, ali opet, religija je uvijek bila prisutna u Dosjeima.
Sve u svemu ok, mislim da će oni veliki fanovi serije uživati u filmu.
EDIT
E da...kaj se tiče Dosjea...Xzibit je skroz fulan lik za ulogu FBI agenta. Em loše i neuvjerljivo glumi, em je reper LOL
Eto baš se friško vratih iz kina pa mi sve još svježe. Uglavnom ok film. Doduše djeluje ko jedna produžena epizoda, i jeste spor i razvučen, ali ne mogu reći da nije zanimljiv. Ovo definitivno nije horor ili SF, već više triler koji prema kraju vodi ka bizarnom ala "Se7en". Lijepo je ponovno vidjeti Scully i Muldera, zanimljiv je i taj njihov odnos (uopće sam zaboravio da su oni postali par!?). Atmosfera štima i napetosti ima taman koliko treba, a i režija je ok. Uglavnom Carter drži sve pod kontrolom. Pričica kao što rekoh, zanimljiva. Nije sad nešto ekstra, ali je definitivno u duhu Dosjea X (samo možda ne za film već više za epizodu od 45/50 min.). Ima tu i nešto humora, posebice od strane Muldera koji je dalje onaj dobri stari zajebant kakav je bio i u seriji. Malo su u nekim dijelovima pretjerali sa filozofiranjem i uplitanjem religije u cijelu situaciju, ali opet, religija je uvijek bila prisutna u Dosjeima.
Sve u svemu ok, mislim da će oni veliki fanovi serije uživati u filmu.
EDIT
E da...kaj se tiče Dosjea...Xzibit je skroz fulan lik za ulogu FBI agenta. Em loše i neuvjerljivo glumi, em je reper LOL
- HorrorHR
- Site Admin