The X Files: I Want To Believe

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Jul 2008, 04:21

HorrorHR wrote:zijev :?
Baš 8) :lol: :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 12 Jul 2008, 11:10

Image
Image
Image
Image
Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 17 Jul 2008, 19:32

Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Jul 2008, 09:38

Sviđa mi se ovaj plakat...ovo bih čak volio i nabaviti :D

Freddy

Post by Freddy » 18 Jul 2008, 16:37

ja nabavljam čim uspijem
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Vorador

Post by Vorador » 18 Jul 2008, 22:46

Nemam pojma ali ovi X Files plakati i slike iz filma su najblaže rečeno niš posebno. Tamo negdje 25.07. se film otvara u američkim kinima; baš me zanima kakvi će dojmovi biti.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Jul 2008, 12:03

Movieplex, 22. srpnja – večer 'Dosjea X'
Večer 'Dosjea-X' započinje u 19h prikazivanjem najbolje epizode prve sezone serijala prema izboru posjetitelja T-portala, nakon čega slijedi tribina s Krešimirom Mišakom i njegovim kolegama koji će govoriti o fenomenu 'Dosjea-X'. Slijedi premijera novog filmskog nastavka kultnog serijala - 'Dosjei-X: Želim vjerovati' u kojem će agenti Mulder i Scully ponovno pokušati riješiti misteriozan slučaj koji će ih još više zbližiti i staviti na kušnju njihovu vjeru.

Da imam vremena poslije...baš bih se zaletio...bilo bi baš cool vidjeti neke od boljih epizoda iz prve sezone na velikom platnu :D :supz: :klapklap:

Freddy

Post by Freddy » 22 Jul 2008, 14:52

Dragonrage wrote:Movieplex, 22. srpnja – večer 'Dosjea X'
Večer 'Dosjea-X' započinje u 19h prikazivanjem najbolje epizode prve sezone serijala prema izboru posjetitelja T-portala, nakon čega slijedi tribina s Krešimirom Mišakom i njegovim kolegama koji će govoriti o fenomenu 'Dosjea-X'. Slijedi premijera novog filmskog nastavka kultnog serijala - 'Dosjei-X: Želim vjerovati' u kojem će agenti Mulder i Scully ponovno pokušati riješiti misteriozan slučaj koji će ih još više zbližiti i staviti na kušnju njihovu vjeru.

Da imam vremena poslije...baš bih se zaletio...bilo bi baš cool vidjeti neke od boljih epizoda iz prve sezone na velikom platnu :D :supz: :klapklap:
haha,ja idem,a epizode če biti vjerojatno,pilot,ice,Deep Throat,onda po meni najbolje 2 epizode u prvoj sezoni, Tooms i Erlenmeyer Flask
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

A$H

Post by A$H » 27 Jul 2008, 18:48

Uglavnom dobio je 2/10 :cry:

Sa BD..
X-FILES: I WANT TO BELIEVE is a slow burn, but the fire never catches on. It’s all talk, no action and is guaranteed to leave the audience with the worst case of blue balls they’ve had in years.
Enjoy the memories you have of the young and energetic Scully and Mulder because it’s now time to stop believing and time to accept the facts, X-FILES is a dud on all levels and should be avoided at all costs. At least we have all the fond memories…
CIJELI REVIEW - http://www.bloody-disgusting.com/film/691/review

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2008, 19:08

X-FILES: I WANT TO BELIEVE is a slow burn, but the fire never catches on. It’s all talk, no action and is guaranteed to leave the audience with the worst case of blue balls they’ve had in years.

ovo je očito gledao netko tko nikada nije gledao x files - x files se inače temeljio na razgovorima, događajima, priči, a ne na akciji.., jbt, zar je očekivao neki shoot me up? Pa sama serija je ionako onako usporena za dijalozima...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 27 Jul 2008, 19:21

john_constantine wrote:X-FILES: I WANT TO BELIEVE is a slow burn, but the fire never catches on. It’s all talk, no action and is guaranteed to leave the audience with the worst case of blue balls they’ve had in years.

ovo je očito gledao netko tko nikada nije gledao x files - x files se inače temeljio na razgovorima, događajima, priči, a ne na akciji.., jbt, zar je očekivao neki shoot me up? Pa sama serija je ionako onako usporena za dijalozima...
rijec action u ovom kontekstu nemora znacit da nema kise metaka...nego da se nikaj ne dogadja..da sva ta silna prica nigdje ne vodi..kaj ti govori i ona usporedba prije...

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2008, 22:44

john_constantine wrote:X-FILES: I WANT TO BELIEVE is a slow burn, but the fire never catches on. It’s all talk, no action and is guaranteed to leave the audience with the worst case of blue balls they’ve had in years.

Krivo si svatija johne, čovik je napisa čistu istinu, kad pogledaš film vidit ćeš točno na šta je mislija. Uglavnom, film je baš to, odlični dijalozi, velika doza napetosti, a nikad se ništa ne dogodi. Baš blue balls.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

negativni

Post by negativni » 27 Jul 2008, 23:26

ma odakle im uošće ideja da bi nekoga još uopće i zanimao x files film?!
hype je prošao, Duchovny više nije mulder nego hank (inače jedva čekam jesen samo zbog 2. sezone californicationa!).
a što je još gore, već u trajlerima sam uočio nekoliko pomalo trashy dijelova,
mislim pogledat ću ga samo ako se scully konačno pojavi topless!

:wink: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 29 Jul 2008, 16:15

The X-Files: I Want to Believe 3,5/5 - TRAILER

Eto baš se friško vratih iz kina pa mi sve još svježe. Uglavnom ok film. Doduše djeluje ko jedna produžena epizoda, i jeste spor i razvučen, ali ne mogu reći da nije zanimljiv. Ovo definitivno nije horor ili SF, već više triler koji prema kraju vodi ka bizarnom ala "Se7en". Lijepo je ponovno vidjeti Scully i Muldera, zanimljiv je i taj njihov odnos (uopće sam zaboravio da su oni postali par!?). Atmosfera štima i napetosti ima taman koliko treba, a i režija je ok. Uglavnom Carter drži sve pod kontrolom. Pričica kao što rekoh, zanimljiva. Nije sad nešto ekstra, ali je definitivno u duhu Dosjea X (samo možda ne za film već više za epizodu od 45/50 min.). Ima tu i nešto humora, posebice od strane Muldera koji je dalje onaj dobri stari zajebant kakav je bio i u seriji. Malo su u nekim dijelovima pretjerali sa filozofiranjem i uplitanjem religije u cijelu situaciju, ali opet, religija je uvijek bila prisutna u Dosjeima.
Sve u svemu ok, mislim da će oni veliki fanovi serije uživati u filmu.

EDIT

E da...kaj se tiče Dosjea...Xzibit je skroz fulan lik za ulogu FBI agenta. Em loše i neuvjerljivo glumi, em je reper LOL

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Jul 2008, 19:13

Zaradio 10 milijuna, 4 na box oficeu ovaj vikend - pušiona makar kažu producenti da su zadvoljni jer je budzet bio 30, ali mislim da ništa od trice :lol:

Ovo što sam pročitao na par sajtova (prelistao više nego pročitao), većina negativno... Osim dragonragea :D :wink:

Post Reply