Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Wendigo
Asfodel wrote:elrania wrote:Gosp. wrote:Uh, treba žrtvovati i vrijeme i novac za nešto takvo.
Ali sigurno se isplati.
Ne treba gubiti nadu, možda se bogato udaš pa češ krstariti morima na tuđi račun. 
pocela sam ozbiljno razmisljati o ovome kad sam vidjela stio se sve nudi i kolko kosta
@wendigo: a bar ces sigurno ti prije u egipat nego ja oko svijeta

al ima tu dobrih ponuda po karibima i istocnoj aziji. to cu si valjda moc sama priustiti.

Ma još su one volonterske sheme najprihvatljivije za naš džep... jedino da nađeš 2 tjedna vremena, nije to malo, recimo preko ljeta umjesto mora...
da, samo je nemam vremena za tako nešto.. a svojih tjedan dana godišnjeg se nebih odrekao za ništa.
@ Gosp: hvala al ne treba, za sada..

što se tiče moje trenutne financijske situacije, nemogu ni pomišljat na tako nešto..

-
elrania
jedna poznanica je trebala ic u egipat pa cu je bas pitati kak je sve proslo kad je sretnem. nju su bili zeznuli u agenciji, jer su taman digli cijene kad je planirala putovanje.
htjela bih i ja jednom tamo, al me dosta odbijaju mentalitet i vulgarni odnos prema zenama bilo koje pripadnosti...
-
Wendigo
mene "brinu" prljavština i terorizam, al ne u toj mjeri da bih odustao od putovanja.

joj, što bih htio tamo otić.. i na još stotine mjesta po svijetu.. jedini je problem što su uglavnom svi frendovi trube i ne zanima ih kultura što se tiče putovanja, tako da će bit problem nać suputnika..

-
elrania
e, zato fino zavrsis arheologiju i posreci ti se pa imas free ticket na tak neka odredista i u drustvu si

ja sve vise razmisljam o tom odsjeku

al onda cu se morat bogato udat, jer nema tu kruha.
-
Boby
Ma kako god stajali sa lovom ak nemate s kim ići sve možete nadoknaditi nakon ženidbe/udaje. Onda uvijek imate nekoga uz sebe da ide s vama. Ja sa svojom budućom namjeravam obići sve znamenitosti, za početak europske pa onda svijetske. Mislim da je lijepo proživiti život i znati da se obišao tolika mjesta
-
elrania
Boby wrote:Ma kako god stajali sa lovom ak nemate s kim ići sve možete nadoknaditi nakon ženidbe/udaje.
ako uopce ikada dode do toga

-
Boby
Bude, prije ili poslije uvijek se na kraju možeš uz nekog skrasit. To me ne brine; nego samo bih volio da se moja buduća u sve to bolje kuži od mene pa tako da ona mene poučava dok obilazimo sva ta mjesta
-
Wendigo
da, ja također planiram jednog dana oženit neku sa takvim interesima i još da ne želi djecu, di češ bolje..

i onda putovati po cijelom svijetu i uživat, only 2 of us.. ^^
-
Gosp.
Boby wrote:Bude, prije ili poslije uvijek se na kraju možeš uz nekog skrasit. To me ne brine; nego samo bih volio da se moja buduća u sve to bolje kuži od mene pa tako da ona mene poučava dok obilazimo sva ta mjesta
Uh, ali smo uvjereni u to.
I ja ću jednog dana imati kućicu u cvijeću, krasnu ženu koja se uvijek smije, sina i kčer koji će biti nevjerojatno inteligentni te veoma dobrog psa zvanog Lassie.

Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
-
elrania
Wendigo wrote:da, ja također planiram jednog dana oženit neku sa takvim interesima
i još da ne želi djecu, di češ bolje.. 
oho, to nesto dosta muske populacije u zadnje vrijeme navija protiv imanja djece. ili ja bar stalno naletim na takve...can't say i blame you, though

uzimajuci ko prijmere meni bliske obitelji, zene itd.imam dojam da pojava djeteta u potpunosti okoncava slobodu roditelja i tu njegov privatni zivot prestaje i potpuno je posvecen onom novom...i to u najboljih godinama. tko to voli i zeli, samo naprijed, ali smatrala bih tragedijom imati dijete, a ne iskusiti svoj zivot...a opet, mozda bih voljela jednom imati nekog "svog". kad se vec mora radati, bilo bi idealno tamo oko 45.god:)
@gosp.: zvuci ko scenarij za barbie katalog

-
Wendigo
elrania wrote:Wendigo wrote:da, ja također planiram jednog dana oženit neku sa takvim interesima
oho, to nesto dosta muske populacije u zadnje vrijeme navija protiv imanja djece. ili ja bar stalno naletim na takve...can't say i blame you, though

uzimajuci ko prijmere meni bliske obitelji, zene itd.imam dojam da pojava djeteta u potpunosti okoncava slobodu roditelja i tu njegov privatni zivot prestaje i potpuno je posvecen onom novom...i to u najboljih godinama. tko to voli i zeli, samo naprijed, ali smatrala bih tragedijom imati dijete, a ne iskusiti svoj zivot...a opet, mozda bih voljela jednom imati nekog "svog". kad se vec mora radati, bilo bi idealno tamo oko 45.god:)

ma ja se jednostavno ne vidim u ulozi roditelja, nije to sad neka "faza" nego tako razmišljam od kad znam za sebe..

da, to što si rekla za slobodu itd. totalno drži vodu.. mooožda jednog dana (u kasnijim godinama) ili ako će npr. žena
baš inzistirati..

45 godina? uh.. dobre su to godine za rodit..

mene je stara sa 38.
Last edited by
Wendigo on 29 Jul 2008, 17:19, edited 1 time in total.
-
Asfodel
-
Wendigo wrote:elrania wrote:Wendigo wrote:da, ja također planiram jednog dana oženit neku sa takvim interesima

ma ja se jednostavno ne vidim u ulozi roditelja, nije to sad neka "faza" nego tako razmišljam od kad znam za sebe..

da, to što si rekla za slobodu itd. totalno drži vodu.. mooožda jednog dana (u kasnijim godinama) ili ako će npr. žena
baš inzistirati..

Da, al tad kad vi budete htjeli žena će bit stara i praktički bez jajašaca

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
elrania
mozda ce si on nac odmah neku 10-15 godina mladu, nikad ne zas

a nemaju ni muskarci neogranicen rok trajanja

-
Wendigo
-
Asfodel
-