Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Wendigo

Post by Wendigo » 29 Jul 2008, 13:13

Asfodel wrote:
elrania wrote:
Gosp. wrote:Uh, treba žrtvovati i vrijeme i novac za nešto takvo.
Ali sigurno se isplati.
Ne treba gubiti nadu, možda se bogato udaš pa češ krstariti morima na tuđi račun. :lol:
pocela sam ozbiljno razmisljati o ovome kad sam vidjela stio se sve nudi i kolko kosta :lol:

@wendigo: a bar ces sigurno ti prije u egipat nego ja oko svijeta :lol: al ima tu dobrih ponuda po karibima i istocnoj aziji. to cu si valjda moc sama priustiti. :D
Ma još su one volonterske sheme najprihvatljivije za naš džep... jedino da nađeš 2 tjedna vremena, nije to malo, recimo preko ljeta umjesto mora...
da, samo je nemam vremena za tako nešto.. a svojih tjedan dana godišnjeg se nebih odrekao za ništa.
@ Gosp: hvala al ne treba, za sada.. :wink: što se tiče moje trenutne financijske situacije, nemogu ni pomišljat na tako nešto.. :lol:

elrania

Post by elrania » 29 Jul 2008, 13:19

jedna poznanica je trebala ic u egipat pa cu je bas pitati kak je sve proslo kad je sretnem. nju su bili zeznuli u agenciji, jer su taman digli cijene kad je planirala putovanje.
htjela bih i ja jednom tamo, al me dosta odbijaju mentalitet i vulgarni odnos prema zenama bilo koje pripadnosti...

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Jul 2008, 14:00

mene "brinu" prljavština i terorizam, al ne u toj mjeri da bih odustao od putovanja. :lol: joj, što bih htio tamo otić.. i na još stotine mjesta po svijetu.. jedini je problem što su uglavnom svi frendovi trube i ne zanima ih kultura što se tiče putovanja, tako da će bit problem nać suputnika.. :?

elrania

Post by elrania » 29 Jul 2008, 14:20

e, zato fino zavrsis arheologiju i posreci ti se pa imas free ticket na tak neka odredista i u drustvu si :mrgreen:
ja sve vise razmisljam o tom odsjeku :mrgreen: al onda cu se morat bogato udat, jer nema tu kruha.

Boby

Post by Boby » 29 Jul 2008, 14:53

Ma kako god stajali sa lovom ak nemate s kim ići sve možete nadoknaditi nakon ženidbe/udaje. Onda uvijek imate nekoga uz sebe da ide s vama. Ja sa svojom budućom namjeravam obići sve znamenitosti, za početak europske pa onda svijetske. Mislim da je lijepo proživiti život i znati da se obišao tolika mjesta

elrania

Post by elrania » 29 Jul 2008, 14:58

Boby wrote:Ma kako god stajali sa lovom ak nemate s kim ići sve možete nadoknaditi nakon ženidbe/udaje.
ako uopce ikada dode do toga :lol:

Boby

Post by Boby » 29 Jul 2008, 15:18

Bude, prije ili poslije uvijek se na kraju možeš uz nekog skrasit. To me ne brine; nego samo bih volio da se moja buduća u sve to bolje kuži od mene pa tako da ona mene poučava dok obilazimo sva ta mjesta

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Jul 2008, 16:35

da, ja također planiram jednog dana oženit neku sa takvim interesima i još da ne želi djecu, di češ bolje.. :mrgreen: i onda putovati po cijelom svijetu i uživat, only 2 of us.. ^^

Gosp.

Post by Gosp. » 29 Jul 2008, 16:49

Boby wrote:Bude, prije ili poslije uvijek se na kraju možeš uz nekog skrasit. To me ne brine; nego samo bih volio da se moja buduća u sve to bolje kuži od mene pa tako da ona mene poučava dok obilazimo sva ta mjesta
Uh, ali smo uvjereni u to.
I ja ću jednog dana imati kućicu u cvijeću, krasnu ženu koja se uvijek smije, sina i kčer koji će biti nevjerojatno inteligentni te veoma dobrog psa zvanog Lassie. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

elrania

Post by elrania » 29 Jul 2008, 17:08

Wendigo wrote:da, ja također planiram jednog dana oženit neku sa takvim interesima i još da ne želi djecu, di češ bolje.. :mrgreen: i onda putovati po cijelom svijetu i uživat, only 2 of us.. ^^
oho, to nesto dosta muske populacije u zadnje vrijeme navija protiv imanja djece. ili ja bar stalno naletim na takve...can't say i blame you, though :D
uzimajuci ko prijmere meni bliske obitelji, zene itd.imam dojam da pojava djeteta u potpunosti okoncava slobodu roditelja i tu njegov privatni zivot prestaje i potpuno je posvecen onom novom...i to u najboljih godinama. tko to voli i zeli, samo naprijed, ali smatrala bih tragedijom imati dijete, a ne iskusiti svoj zivot...a opet, mozda bih voljela jednom imati nekog "svog". kad se vec mora radati, bilo bi idealno tamo oko 45.god:)

@gosp.: zvuci ko scenarij za barbie katalog :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Jul 2008, 17:16

elrania wrote:
Wendigo wrote:da, ja također planiram jednog dana oženit neku sa takvim interesima i još da ne želi djecu, di češ bolje.. :mrgreen: i onda putovati po cijelom svijetu i uživat, only 2 of us.. ^^
oho, to nesto dosta muske populacije u zadnje vrijeme navija protiv imanja djece. ili ja bar stalno naletim na takve...can't say i blame you, though :D
uzimajuci ko prijmere meni bliske obitelji, zene itd.imam dojam da pojava djeteta u potpunosti okoncava slobodu roditelja i tu njegov privatni zivot prestaje i potpuno je posvecen onom novom...i to u najboljih godinama. tko to voli i zeli, samo naprijed, ali smatrala bih tragedijom imati dijete, a ne iskusiti svoj zivot...a opet, mozda bih voljela jednom imati nekog "svog". kad se vec mora radati, bilo bi idealno tamo oko 45.god:)

ma ja se jednostavno ne vidim u ulozi roditelja, nije to sad neka "faza" nego tako razmišljam od kad znam za sebe.. :) da, to što si rekla za slobodu itd. totalno drži vodu.. mooožda jednog dana (u kasnijim godinama) ili ako će npr. žena baš inzistirati.. :lol: 45 godina? uh.. dobre su to godine za rodit.. :lol: mene je stara sa 38.
Last edited by Wendigo on 29 Jul 2008, 17:19, edited 1 time in total.

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Jul 2008, 17:18

Wendigo wrote:
elrania wrote:

ma ja se jednostavno ne vidim u ulozi roditelja, nije to sad neka "faza" nego tako razmišljam od kad znam za sebe.. :) da, to što si rekla za slobodu itd. totalno drži vodu.. mooožda jednog dana (u kasnijim godinama) ili ako će npr. žena baš inzistirati.. :lol:
Da, al tad kad vi budete htjeli žena će bit stara i praktički bez jajašaca 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 29 Jul 2008, 17:19

mozda ce si on nac odmah neku 10-15 godina mladu, nikad ne zas :lol:
a nemaju ni muskarci neogranicen rok trajanja :wink:

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Jul 2008, 17:21

:lol: :lol: 10-15 godina? huh.. :lol: nikad se nezna.. 8)

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Jul 2008, 17:23

Wendigo wrote::lol: :lol: 10-15 godina? huh.. :lol: nikad se nezna.. 8)
Onda nekako ovako: tvoja buduća žena sad ima 10 godina :lol: :lol: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked