The Dark Knight

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Jul 2008, 19:45

Samhain wrote:you will see. ;)
vidio sam prije koji dan ;-)
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Samhain

Post by Samhain » 24 Jul 2008, 21:21

znači gledao si film?

kakav je tebi?
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Jul 2008, 21:29

samo hvalospjevi.begins nadmašen u ama baš svemu...

Samhain

Post by Samhain » 24 Jul 2008, 22:06

:)
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

sikeone

Post by sikeone » 24 Jul 2008, 22:14

upravo sam pogledao Dark Knight i uistinu vau, film je čista petica trajao je skoro tri sata ali su mi prošla u letu. Priča i razvoj likova su izvrsno napravljeni i po meni uopče nema praznog hoda već se film u jednom dahu prati. Akcija je izvrsna bez Cgi sranja i moram napomenuti da je Heath Leadger maestralan iako sam mislio da su ulogu digli u nebesa samo radi njegove smrti ali uvjerio sam se da je ipak u pitanju maestralna gluma gdje je po mome mišljenju u potpunosti zasjenio Jacka Nicholsona. Da skratim ocjena 5/5

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jul 2008, 22:24

joj.. al ste me naribali.. :lol: planira se u subotu gledat. 8)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 24 Jul 2008, 23:17

Slažem se sa sikeoneom, film je odličan, savršen na mnogo planova.
Jedino malo to trajanje, posebno uz ovu pauzu u cinestaru od 20 min, mi je bilo zericu previše. Valjda jer sam mamuran cijeli dan ( screw you FilmTV :D ) pa eventualno radi toga.

Zadnjih 50 min gledao u jednom dahu, heath ledger maestralan, jedva čekam nastavak. Jebeno obećavajući kraj ;)

FilmTV

Post by FilmTV » 24 Jul 2008, 23:24

HorrorHR wrote:Valjda jer sam mamuran cijeli dan ( screw you FilmTV :D ) pa eventualno radi toga.
:partyman: :finga:

Neznam ni sam da li da ga idem gledat u kino, 3 sata je beskrajno puno... Osim za LoTR, to nije bed :D

Scarface

Post by Scarface » 25 Jul 2008, 00:10

Eto, mislite šta oćete sad o meni, samo znajte da u nikakve rapraave ulazit neću:

DARK KNIGHT- 2.5/10- Šokantna ocijena? Dobro vidite. Neću se zamarat s pisanjen i argumentiranjem, napadnite me zbog mog mišljenja, nije me briga, ogroman san fan Batmana i ovo me jako pogodilo, smeće, ali stvarno smeće od filma. Ledger je u ulozi Jokera katastrofalan, ka i Bale u Batmana, da, dobro vidite, ne znan zašto su svi toliko oduševljeni, jer ovo je ogroman fijasko od filma, kraj je dobar moran priznat, al to ne spašava ništa kad je sve dotad jadno i samim time za taj kraj nema nikakve podloge. E moj, Nolan, mogu te svi obožavat, al u mojin očima si jad od redatelja, i tvoja vizija završila je s Begins-om, da je sve u redu s mojin ukusima dokazuje činjenica da mi se i ujak slaže, a i namjerno san pita par ljudi do sebe u kinu kakav im je film i sve šta su rekli bilo je . Ogromno razočaranje. Virovali ili ne, mora san ih pitat jer nisan moga virovat da san upravo pogleda toliko njavljivan i hvaljen film, nisan moga, i iskreno, još uvik ne mogu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 25 Jul 2008, 00:22

ooo.o ovome neču još raspravljat dok ostatak ekipe ne pogleda film...

Scarface

Post by Scarface » 25 Jul 2008, 00:26

Sa mnom nećeš sigurno, to nigdi ne bi vodilo, nema smisla ulazit u to onda uopće.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Boby

Post by Boby » 25 Jul 2008, 03:32

Upravo se vratih s gledanja i mogu reći kao je uistinu riječ o dobrome filmu. Zavidna karakterizacija likova, odlična gluma, pametno popunjavanje svake minute ovog dva i po sata dugog filma. Ipak, ima jedan malen problem koji će mnoge ljude smetati. Ovo je Nolanov Batman; likovi su ta jedina poveznica s Batmanom kakvim ga inače svijet zna, ostatak priče je u potpunosti izmjenjen. Ovdje imamo priliku vidjeti film o super heroju koji tendira biti realnim poput kakve ozbiljne drame i krimića. Isto se je moglo vidjeti i u Batman Begins ali tek kada se na scenu izvuku velike face poput Jokera ili Two Facea gledatelj može uvidjeti kako se ovaj ozbiljan koncept uistinu odražava na samu ideju Batmana. Ovdje nema pravila, sve su karte u igri i likovi nisu nimalo dužni biti onakvima kakvima smo ih sve do sada zamišljali. Oni su tu jer je ovo ipak film o Batmanu, ali njihova prisutnost je samo početna točka za daljnje razrađivanje jedne ozbiljne, inteligentne i poučne priče koja nalikuje na mnogo toga ali nimalo ne nalikuje na Batmana. Meni to ne predstavlja problem, mnogima hoće

shogo

Post by shogo » 25 Jul 2008, 08:37

gledao batmana....meni je osobno film dobar, nekako mi je u ovoj priči najmanje batmana a najviše neke psihološke drame, čitaj trilera.
nekako mi se twoface nije uklopio i prerano je to zgurano u 15 min film i twoface-a više nema, pa ljudi twoface je psiha i zločinac za sebe a s time je zaslužio i zaseban film.
heath je odličan glumac što je dokazao i prije batmana pa me ne iznenađuje, bale sforsirano šapće kada priča i zvuči ko da je bez glasa ostao....
nekako ovaj film pobija koncept batmana kao all star junaka, nismo navikli na to, ali nastavci izgleda slijede...no happy end to je jako dobro

na kraju mi je film dobar ali po meni to nije film o batmanu pa vi recite što hoćete...i gubi mi se batmanova tajanstvenost totalno

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Jul 2008, 15:04

elrania

Post by elrania » 25 Jul 2008, 15:08

throat cancer, lol :lol: :lol: :lol:

i da, are you speaking bat? :lol:

Post Reply