Eto, mislite šta oćete sad o meni, samo znajte da u nikakve rapraave ulazit neću:
DARK KNIGHT- 2.5/10- Šokantna ocijena? Dobro vidite. Neću se zamarat s pisanjen i argumentiranjem, napadnite me zbog mog mišljenja, nije me briga, ogroman san fan Batmana i ovo me jako pogodilo, smeće, ali stvarno smeće od filma. Ledger je u ulozi Jokera katastrofalan, ka i Bale u Batmana, da, dobro vidite, ne znan zašto su svi toliko oduševljeni, jer ovo je ogroman fijasko od filma, kraj je dobar moran priznat, al to ne spašava ništa kad je sve dotad jadno i samim time za taj kraj nema nikakve podloge. E moj, Nolan, mogu te svi obožavat, al u mojin očima si jad od redatelja, i tvoja vizija završila je s Begins-om, da je sve u redu s mojin ukusima dokazuje činjenica da mi se i ujak slaže, a i namjerno san pita par ljudi do sebe u kinu kakav im je film i sve šta su rekli bilo je . Ogromno razočaranje. Virovali ili ne, mora san ih pitat jer nisan moga virovat da san upravo pogleda toliko njavljivan i hvaljen film, nisan moga, i iskreno, još uvik ne mogu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.