Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Post by elrania » 22 Jul 2008, 12:36

ma tko jos grudnjake kupuje na moru...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Jul 2008, 12:40

Još samo 100 do 1000 8) :lol:

elrania

Post by elrania » 22 Jul 2008, 13:00

Boby wrote:Pao je, kako Ameri kažu, europski Osama bin Laden
vidjeh sinoc, da, al ovo kaj je danas objasvljeno je neprocjenjivo :lol:

Radovan Karadžić imao je tajni identitet na ime i prezime Dragan Dabić i radio je u privatnoj ordinaciji u središtu Beograda, objavljeno je na konferenciji za medije danas u Beogradu. Sijedi "čiča" s naočalama bavio se alternativnim metodama liječenja i mirno živio usred glavnog grada Srbije.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Jul 2008, 13:00

elrania wrote:ma tko jos grudnjake kupuje na moru...
ja sam za to da žene(do određene životne dobi), na moru, odbace muški šovinistički izum zvan grudnjak
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 22 Jul 2008, 13:05

Djuro21 wrote:
elrania wrote:ma tko jos grudnjake kupuje na moru...
ja sam za to da žene(do određene životne dobi), na moru, odbace muški šovinistički izum zvan grudnjak
prilikom suncanja, zas ne? ruzno je vidjet bijele tragove, a ostalo sve tamnije. ja bih sigurno bez pardona skinula gornji dio, al jedino ak se nade neka ne bas napucena plaza :lol:

A$H

Post by A$H » 22 Jul 2008, 13:11

jutro..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 22 Jul 2008, 13:12

elrania wrote:

Radovan Karadžić imao je tajni identitet na ime i prezime Dragan Dabić i radio je u privatnoj ordinaciji u središtu Beograda, objavljeno je na konferenciji za medije danas u Beogradu. Sijedi "čiča" s naočalama bavio se alternativnim metodama liječenja i mirno živio usred glavnog grada Srbije.
pa najpametnija stavar..dok te svi traze po svjetu ti im se skrivas pred nosom.. :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jul 2008, 17:10

počinjem ovako piti alkoholna pića koja nikada nisam probao. :lol: - ah, 24 godine, i imam ovako nekakvu želju da nešto napravim. Počeo danas za viskijem Jack daniels - nekako bezukusno, nije žestoko, nekako gorkasti okus, i previše vodenasto, valjda od 3 kocke leda.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Jul 2008, 19:48

john_constantine wrote:počinjem ovako piti alkoholna pića koja nikada nisam probao. :lol: - ah, 24 godine, i imam ovako nekakvu želju da nešto napravim. Počeo danas za viskijem Jack daniels - nekako bezukusno, nije žestoko, nekako gorkasti okus, i previše vodenasto, valjda od 3 kocke leda.
dobro je to.. ;) samo nemoj probat špricu ili crack iz znatiželje.. :mrgreen:

dobar dan. eh, možda odem na more za par dana, moram još vidjet kaj je s godišnjim.. jedva čekam da zbrišem iz zagreba na neko vrijeme. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jul 2008, 20:37

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:počinjem ovako piti alkoholna pića koja nikada nisam probao. :lol: - ah, 24 godine, i imam ovako nekakvu želju da nešto napravim. Počeo danas za viskijem Jack daniels - nekako bezukusno, nije žestoko, nekako gorkasti okus, i previše vodenasto, valjda od 3 kocke leda.
dobro je to.. ;) samo nemoj probat špricu ili crack iz znatiželje.. :mrgreen:

dobar dan. eh, možda odem na more za par dana, moram još vidjet kaj je s godišnjim.. jedva čekam da zbrišem iz zagreba na neko vrijeme. 8)
he, ma ne privlači me droga, to sigurno. Šprica me odbija, a da šmrčem nešto u nos kao onaj kokain, uf...

ja još samo 11 dana, i još 8 dana posla...
Michel puši karu.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 23 Jul 2008, 12:07

elrania wrote:

prema slici koja je danas izašla u novinama čovjek se zbilja potrudio da ga se ne prepozna.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Jul 2008, 12:24

Knatchbull wrote:
elrania wrote:

prema slici koja je danas izašla u novinama čovjek se zbilja potrudio da ga se ne prepozna.
Zbilja...

Image
:shock:

A$H

Post by A$H » 23 Jul 2008, 13:21

jedva cekam da odem negdje di nema nikakve tehnologije..pun mi je racku svega vise..

elrania

Post by elrania » 23 Jul 2008, 13:22

jos da malo poraste bila bi to najbolja brada za djeda mraza koju sam ikada vidjela :lol:

evo me doma s neurologije. isla na neke pretrage zbog oog neceg sto je bilo u 5. mj jos. eeg jedino nes pokazao, no sestra nije rekla kaj, al nagadam da je ono lagano ostecenje zivaca koje bude kod osoba s cestim migrenama. cekam sad nalaze, al vise manje je sve normalno. i guess.
sto mi je odlicno ovo vrijeme vani... miris kise, ftw.

Wendigo

Post by Wendigo » 23 Jul 2008, 13:44

elrania wrote:jos da malo poraste bila bi to najbolja brada za djeda mraza koju sam ikada vidjela :lol:

evo me doma s neurologije. isla na neke pretrage zbog oog neceg sto je bilo u 5. mj jos. eeg jedino nes pokazao, no sestra nije rekla kaj, al nagadam da je ono lagano ostecenje zivaca koje bude kod osoba s cestim migrenama. cekam sad nalaze, al vise manje je sve normalno. i guess.
sto mi je odlicno ovo vrijeme vani... miris kise, ftw.
potpis. neka ostane ovako do daljnjega.. :D

Locked