Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Dragonrage
- elrania
vidjeh sinoc, da, al ovo kaj je danas objasvljeno je neprocjenjivoBoby wrote:Pao je, kako Ameri kažu, europski Osama bin Laden
Radovan Karadžić imao je tajni identitet na ime i prezime Dragan Dabić i radio je u privatnoj ordinaciji u središtu Beograda, objavljeno je na konferenciji za medije danas u Beogradu. Sijedi "čiča" s naočalama bavio se alternativnim metodama liječenja i mirno živio usred glavnog grada Srbije.
- elrania
prilikom suncanja, zas ne? ruzno je vidjet bijele tragove, a ostalo sve tamnije. ja bih sigurno bez pardona skinula gornji dio, al jedino ak se nade neka ne bas napucena plazaDjuro21 wrote:ja sam za to da žene(do određene životne dobi), na moru, odbace muški šovinistički izum zvan grudnjakelrania wrote:ma tko jos grudnjake kupuje na moru...
- A$H
pa najpametnija stavar..dok te svi traze po svjetu ti im se skrivas pred nosom..elrania wrote:vidjeh sinoc, da, al ovo kaj je danas objasvljeno je neprocjenjivoBoby wrote:Pao je, kako Ameri kažu, europski Osama bin Laden![]()
Radovan Karadžić imao je tajni identitet na ime i prezime Dragan Dabić i radio je u privatnoj ordinaciji u središtu Beograda, objavljeno je na konferenciji za medije danas u Beogradu. Sijedi "čiča" s naočalama bavio se alternativnim metodama liječenja i mirno živio usred glavnog grada Srbije.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Wendigo
dobro je to..john_constantine wrote:počinjem ovako piti alkoholna pića koja nikada nisam probao.- ah, 24 godine, i imam ovako nekakvu želju da nešto napravim. Počeo danas za viskijem Jack daniels - nekako bezukusno, nije žestoko, nekako gorkasti okus, i previše vodenasto, valjda od 3 kocke leda.
dobar dan. eh, možda odem na more za par dana, moram još vidjet kaj je s godišnjim.. jedva čekam da zbrišem iz zagreba na neko vrijeme.
- john_constantine
he, ma ne privlači me droga, to sigurno. Šprica me odbija, a da šmrčem nešto u nos kao onaj kokain, uf...Wendigo wrote:dobro je to..john_constantine wrote:počinjem ovako piti alkoholna pića koja nikada nisam probao.- ah, 24 godine, i imam ovako nekakvu želju da nešto napravim. Počeo danas za viskijem Jack daniels - nekako bezukusno, nije žestoko, nekako gorkasti okus, i previše vodenasto, valjda od 3 kocke leda.
samo nemoj probat špricu ili crack iz znatiželje..
dobar dan. eh, možda odem na more za par dana, moram još vidjet kaj je s godišnjim.. jedva čekam da zbrišem iz zagreba na neko vrijeme.
ja još samo 11 dana, i još 8 dana posla...
Michel puši karu.
- Knatchbull
prema slici koja je danas izašla u novinama čovjek se zbilja potrudio da ga se ne prepozna.elrania wrote:vidjeh sinoc, da, al ovo kaj je danas objasvljeno je neprocjenjivoBoby wrote:Pao je, kako Ameri kažu, europski Osama bin Laden![]()
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Dragonrage
Zbilja...Knatchbull wrote:prema slici koja je danas izašla u novinama čovjek se zbilja potrudio da ga se ne prepozna.elrania wrote:vidjeh sinoc, da, al ovo kaj je danas objasvljeno je neprocjenjivoBoby wrote:Pao je, kako Ameri kažu, europski Osama bin Laden![]()

- elrania
jos da malo poraste bila bi to najbolja brada za djeda mraza koju sam ikada vidjela 
evo me doma s neurologije. isla na neke pretrage zbog oog neceg sto je bilo u 5. mj jos. eeg jedino nes pokazao, no sestra nije rekla kaj, al nagadam da je ono lagano ostecenje zivaca koje bude kod osoba s cestim migrenama. cekam sad nalaze, al vise manje je sve normalno. i guess.
sto mi je odlicno ovo vrijeme vani... miris kise, ftw.
evo me doma s neurologije. isla na neke pretrage zbog oog neceg sto je bilo u 5. mj jos. eeg jedino nes pokazao, no sestra nije rekla kaj, al nagadam da je ono lagano ostecenje zivaca koje bude kod osoba s cestim migrenama. cekam sad nalaze, al vise manje je sve normalno. i guess.
- Wendigo
potpis. neka ostane ovako do daljnjega..elrania wrote:jos da malo poraste bila bi to najbolja brada za djeda mraza koju sam ikada vidjela