Naravno da ne samo oni, ali najviše. Pa ako sam napisala da je on DJ a trenutno raspravljamo o technu i housu, onda vjerovatno to pušta... ne zamjeram nikome, ok stariji si, ja sam mulica za tebe i to je ok.. i slobodno ispravljaj navode, ali kako sam kažeš, krive. ovo su uglavnom mišljenja a ona nisu kriva ni prava, samo su mišljenja. ako sam te uvrijedila, onda se ispričavam.undying wrote: Pa naravno da nemas pojma kad kazes da techno slusaju samo sminkeri! Techno slusaju i sminkeri i nesminkeri isto kao metal ili neki drugi pravac! Ujak ti je DJ i? Cega, sta pusta ujak? Rock, techno, house, reggae, metal, hc, sta? Ili se u sve razumije![]()
![]()
![]()
aj pozz, i nemoj da mi zamjeris, ipak sam ja dosta stariji i mislim da imam pravo neke krive navode ovde ispraviti...
Glazba.
- metallicat

- undying
Naravno da me nisi uvrijedila-sto bi? Ja sam samo rekao da je to misljenje krivo i ne cudi me, takvo obicno misljenje vlada kod ljudi koji nisu upuceni, neki cak idu dotle da kad kazu techno ocekuju turbofolkmetallicat wrote:Naravno da ne samo oni, ali najviše. Pa ako sam napisala da je on DJ a trenutno raspravljamo o technu i housu, onda vjerovatno to pušta... ne zamjeram nikome, ok stariji si, ja sam mulica za tebe i to je ok.. i slobodno ispravljaj navode, ali kako sam kažeš, krive. ovo su uglavnom mišljenja a ona nisu kriva ni prava, samo su mišljenja. ako sam te uvrijedila, onda se ispričavam.undying wrote: Pa naravno da nemas pojma kad kazes da techno slusaju samo sminkeri! Techno slusaju i sminkeri i nesminkeri isto kao metal ili neki drugi pravac! Ujak ti je DJ i? Cega, sta pusta ujak? Rock, techno, house, reggae, metal, hc, sta? Ili se u sve razumije![]()
![]()
![]()
aj pozz, i nemoj da mi zamjeris, ipak sam ja dosta stariji i mislim da imam pravo neke krive navode ovde ispraviti...
-
pain_of_salvation
ja sam slušao metal, i znam ga još poslušat, a danas najviše slušam alternativni rock i elektronsku mjuzu (rave, house i trance), pa šta??? ko mi može reć da sam fejker, kad sam posluša više muzike od većine mladih nadobudnih metalčića..... čovjeka ne valja etiketirati, pogotovo ne po muzici... to je primitivno i idiotski
i šta je loše u tome što je netko šminker???
- Zombiemachine
Tako je! Ja sam poslušao više muzike od samog sebe, a to nije lako, pa se ne etiketiram. Uostalom, zašto se na horror forumu najveće rasprave vode oko stvari potpuno nevezanih za horror? Da sam htio besciljne muzičke rasprave otišao bi na Cmar net.pain_of_salvation wrote:ja sam slušao metal, i znam ga još poslušat, a danas najviše slušam alternativni rock i elektronsku mjuzu (rave, house i trance), pa šta??? ko mi može reć da sam fejker, kad sam posluša više muzike od većine mladih nadobudnih metalčića..... čovjeka ne valja etiketirati, pogotovo ne po muzici... to je primitivno i idiotski
Teme kao što su glazba, vjera i sport imaju tendenciju preći u svađu u roku odma. Ovaj topic je prešao iz "tko što voli" u "tko što ne voli", a to nije naročito zabavno.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
-
pain_of_salvation
undying wrote:Opet ispravak krivog navodarave kao pravac ili muzika ne postoji!
http://en.wikipedia.org/wiki/Rave_music
- undying
Vjeruj meni prijatelju nikakvoj wikipedii- oko mene su sve dj koji se bave tim profesionalno+radili su sa svim domacim i svjetskim facama! Tamo pise da je rave Prodigy-sto je smijesno! Prodigy je opcenito jako tesko okarekterisati-ima bruka zanrova u njemu-trip-hop-hiphop-reegae-techno-rock! Rave je kod nas dosao iz Njemacke ali ne kao muzika nego kao rekao bi neki pokret ali su glupi balkanci morali to da iskrive i ne samo balkanci nego ljudi koji nisu upuceni u stvar!+pogledaj tamo stavili HC techno+Astral+Prodigypain_of_salvation wrote:undying wrote:Opet ispravak krivog navodarave kao pravac ili muzika ne postoji!
http://en.wikipedia.org/wiki/Rave_music
- Zombiemachine
- metallicat
- dark_driving
- undying
- Zombiemachine
Ne znam za tebe, al ja sam ih slušao do pred 4-5 godina. Imam par originalnih cd-a. Ovo novo mi je dosta loše.dark_driving wrote:ima netko da mu je ok in flames? ja ih u zadnje vrijeme ne vadim iz playera u autu i predobi su mi a nekako imam dojam da ih ljudi bas ne slusaju previse
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- Zombiemachine
- metallicat