Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
metallicat

Post by metallicat » 09 Jan 2007, 18:29

undying wrote: Pa naravno da nemas pojma kad kazes da techno slusaju samo sminkeri! Techno slusaju i sminkeri i nesminkeri isto kao metal ili neki drugi pravac! Ujak ti je DJ i? Cega, sta pusta ujak? Rock, techno, house, reggae, metal, hc, sta? Ili se u sve razumije :lol: :lol: :lol: :lol: aj pozz, i nemoj da mi zamjeris, ipak sam ja dosta stariji i mislim da imam pravo neke krive navode ovde ispraviti...
Naravno da ne samo oni, ali najviše. Pa ako sam napisala da je on DJ a trenutno raspravljamo o technu i housu, onda vjerovatno to pušta... ne zamjeram nikome, ok stariji si, ja sam mulica za tebe i to je ok.. i slobodno ispravljaj navode, ali kako sam kažeš, krive. ovo su uglavnom mišljenja a ona nisu kriva ni prava, samo su mišljenja. ako sam te uvrijedila, onda se ispričavam.
Image

undying

Post by undying » 09 Jan 2007, 18:34

metallicat wrote:
undying wrote: Pa naravno da nemas pojma kad kazes da techno slusaju samo sminkeri! Techno slusaju i sminkeri i nesminkeri isto kao metal ili neki drugi pravac! Ujak ti je DJ i? Cega, sta pusta ujak? Rock, techno, house, reggae, metal, hc, sta? Ili se u sve razumije :lol: :lol: :lol: :lol: aj pozz, i nemoj da mi zamjeris, ipak sam ja dosta stariji i mislim da imam pravo neke krive navode ovde ispraviti...
Naravno da ne samo oni, ali najviše. Pa ako sam napisala da je on DJ a trenutno raspravljamo o technu i housu, onda vjerovatno to pušta... ne zamjeram nikome, ok stariji si, ja sam mulica za tebe i to je ok.. i slobodno ispravljaj navode, ali kako sam kažeš, krive. ovo su uglavnom mišljenja a ona nisu kriva ni prava, samo su mišljenja. ako sam te uvrijedila, onda se ispričavam.
Naravno da me nisi uvrijedila-sto bi? Ja sam samo rekao da je to misljenje krivo i ne cudi me, takvo obicno misljenje vlada kod ljudi koji nisu upuceni, neki cak idu dotle da kad kazu techno ocekuju turbofolk :lol: :D sve je to normalno, a normalno je i da neko ko zna o cemu se tu radi, objasni nekome ko ne zna, nema zle krvi- uzivaj..

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 09 Jan 2007, 21:39

ja sam slušao metal, i znam ga još poslušat, a danas najviše slušam alternativni rock i elektronsku mjuzu (rave, house i trance), pa šta??? ko mi može reć da sam fejker, kad sam posluša više muzike od većine mladih nadobudnih metalčića..... čovjeka ne valja etiketirati, pogotovo ne po muzici... to je primitivno i idiotski

i šta je loše u tome što je netko šminker???

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 09 Jan 2007, 22:01

pain_of_salvation wrote:ja sam slušao metal, i znam ga još poslušat, a danas najviše slušam alternativni rock i elektronsku mjuzu (rave, house i trance), pa šta??? ko mi može reć da sam fejker, kad sam posluša više muzike od većine mladih nadobudnih metalčića..... čovjeka ne valja etiketirati, pogotovo ne po muzici... to je primitivno i idiotski

i šta je loše u tome što je netko šminker???
Tako je! Ja sam poslušao više muzike od samog sebe, a to nije lako, pa se ne etiketiram. Uostalom, zašto se na horror forumu najveće rasprave vode oko stvari potpuno nevezanih za horror? Da sam htio besciljne muzičke rasprave otišao bi na Cmar net.
Teme kao što su glazba, vjera i sport imaju tendenciju preći u svađu u roku odma. Ovaj topic je prešao iz "tko što voli" u "tko što ne voli", a to nije naročito zabavno.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

undying

Post by undying » 09 Jan 2007, 22:36

Opet ispravak krivog navoda :lol: rave kao pravac ili muzika ne postoji! :D

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 10 Jan 2007, 20:32

undying wrote:Opet ispravak krivog navoda :lol: rave kao pravac ili muzika ne postoji! :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Rave_music

undying

Post by undying » 10 Jan 2007, 21:51

pain_of_salvation wrote:
undying wrote:Opet ispravak krivog navoda :lol: rave kao pravac ili muzika ne postoji! :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Rave_music
Vjeruj meni prijatelju nikakvoj wikipedii- oko mene su sve dj koji se bave tim profesionalno+radili su sa svim domacim i svjetskim facama! Tamo pise da je rave Prodigy-sto je smijesno! Prodigy je opcenito jako tesko okarekterisati-ima bruka zanrova u njemu-trip-hop-hiphop-reegae-techno-rock! Rave je kod nas dosao iz Njemacke ali ne kao muzika nego kao rekao bi neki pokret ali su glupi balkanci morali to da iskrive i ne samo balkanci nego ljudi koji nisu upuceni u stvar!+pogledaj tamo stavili HC techno+Astral+Prodigy :lol: to ti je kao da stavis GNR sa Morbid Angelom :lol:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 10 Jan 2007, 22:18

undying wrote:
Vjeruj meni prijatelju nikakvoj wikipedii
Ovo ti je najjača izjava do sada. (nevezano za samu raspravu).

metallicat

Post by metallicat » 10 Jan 2007, 23:04

Zombiemachine wrote:
undying wrote:
Istina :D :lol: :lol: :lol:
Image

dark_driving

Post by dark_driving » 10 Jan 2007, 23:14

ima netko da mu je ok in flames? ja ih u zadnje vrijeme ne vadim iz playera u autu i predobi su mi a nekako imam dojam da ih ljudi bas ne slusaju previse

undying

Post by undying » 11 Jan 2007, 00:00

Zombiemachine wrote:
undying wrote:
Mislim da je ruzno izvlaciti rijeci iz konteksta i tako stvarati krivu sliku, ja sam objasnio zasto vjerovati meni a ne wik.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 11 Jan 2007, 01:16

dark_driving wrote:ima netko da mu je ok in flames? ja ih u zadnje vrijeme ne vadim iz playera u autu i predobi su mi a nekako imam dojam da ih ljudi bas ne slusaju previse
Ne znam za tebe, al ja sam ih slušao do pred 4-5 godina. Imam par originalnih cd-a. Ovo novo mi je dosta loše.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Jan 2007, 13:44

ide tko na Therion 01.02? kolko je karta uopće?

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 11 Jan 2007, 14:57

Mislim da bi karta trebala biti oko 160 kn, al nisam 100% siguran.

metallicat

Post by metallicat » 11 Jan 2007, 17:09

Wendigo wrote:ide tko na Therion 01.02? kolko je karta uopće?

Je, 160 kn je. Ja bi išla, najviše radi Sabatona, ali vjerovatno neću moć radi faxa. isto tako nisam mogla ni na wintersun :( .. glupi fax. Ali mislim da idem ponovno na Hammerfall, i na Masterplan 25.04. daleko je, al jedva čekam.
Image

Post Reply