Koji ste horror zadnji gledali?
- A$H
- john_constantine
e podsjetio si me da to pogledam, vidio sam par scena...horkolerbus wrote:THE SERPENT AND THE RAINBOW Horor 1988 94 min. Wes Craven Bill Pullman,Badja Djola,Cathy Tyson
jako lep film o zombi culturi
The return of the living dead 4 - jako zabavan nastavak nabijen akcijom, krvoprolićem, mozgovima, humorom, nebulozama, cyborg zombijima, nasiljem i dobro radnjom, vrlo zabavno od početka do kraja. A ja očekivao sranje od filma, a ispalo odlično.
Michel puši karu.
- A$H
- dr_gonzo
- A$H
Fear Itself S1E4 - 2.5/5 najlosija epizoda za sad...cijeli plot nema veze sa mozgom sami sebi skacu u usta sa cijelokupnom idejom i realizacijom...suvisni likovi(tipa ona dva brata blizanca), stalno serviraju neki novi info o liku koji nije bas nimalo vazan za pricu niti vazan..jedino je twist na kraju dobar kao i pojavljivanje poznatih glumaca..ali ne toliko da bi poboljsao prvih 4o min. dosade...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Uuu...nadmašena je jedinica ovim nastavkom...itekako...elrania wrote:blade 2 [2002]
da se podsjetim... jedinica je jos uvijek nendmasna![]()
ovaj mi je zgodan zbog inovativnih monstera i borbi, al mi u globalu nije nesto izuzetno posebno.
u trojci pak nisam pronasla nista dobroga i ne namjeravam je po drugi put gledati...
Meni je žao što trojka nije izgledala kao što su ju prvotno zamislili...50 godina u budućnosti, vampiri vladaju svijetom, tek je šačica ljudi preživjela a Blade je jedini koji se još uvijek bori protiv vampira i traži lijek uz njihovu pomoć...tako nekako je išla radnja ako me sjećanje ne vara. Iako ne znam gdi sam to točno bio pročitao...davno je bilo. No mislim da bi i ovako film bio bolji, sa ovom pričom koja je bila da ga je radio neki drugi REDATELJ...a ne scenarist Goyer...
-
filmofil
the signal, 3.5/5...dobar film, čuo sam da je budžet navodno bio 50,000 dolara...e pa, film je kvalitetniji nego što to budžet sugerira...krvi je bilo posvuda, a nije niti smijeha falilo...inače, film je podijeljen u 3. dijela/chaptera i po meni je 2. najbolji, a zadnji mi je nekako samo spustio ocjenu filma jer je užasno dosadan...kraj filma je bezvezan, moglo je ovo i bolje biti...
This is the Zodiac speaking.
- Aryx
mm neDragonrage wrote:Uuu...nadmašena je jedinica ovim nastavkom...itekako...elrania wrote:blade 2 [2002]
ovaj mi je zgodan zbog inovativnih monstera i borbi, al mi u globalu nije nesto izuzetno posebno.
u trojci pak nisam pronasla nista dobroga i ne namjeravam je po drugi put gledati...![]()
![]()
![]()
Meni je žao što trojka nije izgledala kao što su ju prvotno zamislili...50 godina u budućnosti, vampiri vladaju svijetom, tek je šačica ljudi preživjela a Blade je jedini koji se još uvijek bori protiv vampira i traži lijek uz njihovu pomoć...tako nekako je išla radnja ako me sjećanje ne vara. Iako ne znam gdi sam to točno bio pročitao...davno je bilo. No mislim da bi i ovako film bio bolji, sa ovom pričom koja je bila da ga je radio neki drugi REDATELJ...a ne scenarist Goyer...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Freddy
Crow-opet sam pogledo ,jedan od najboljih serijali meni kao i prvi dio među boljim filmovima,totalno otkačen,jako dobra ubojstva ima,grad cjeli probada,ne može biti bolje,9/10
Crow 3 -radnja na početku prebrza,već u 12min. Alex postaje Crow,ali što film ide dalje to je i bolji,jako dobra scena je kad policajac zaustavi one 2 cure pa murjak ide provjerit opet u auto i vidi Crow,svakako lošiji od prvog djela ali sam jako zadovoljan 7.4/10
Crow 4 -najlošiji dio u serijalu,krivi odabir glumca su uzeli za vranu,ima dobrih scena ,ali i ima dosta rupa u filmu,nema se kaj puno pričati 5.2/10
Crow 3 -radnja na početku prebrza,već u 12min. Alex postaje Crow,ali što film ide dalje to je i bolji,jako dobra scena je kad policajac zaustavi one 2 cure pa murjak ide provjerit opet u auto i vidi Crow,svakako lošiji od prvog djela ali sam jako zadovoljan 7.4/10
Crow 4 -najlošiji dio u serijalu,krivi odabir glumca su uzeli za vranu,ima dobrih scena ,ali i ima dosta rupa u filmu,nema se kaj puno pričati 5.2/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- elrania
ko sto aryx kaze, na-aaaDragonrage wrote:Uuu...nadmašena je jedinica ovim nastavkom...itekako...elrania wrote:blade 2 [2002]
u trojci pak nisam pronasla nista dobroga i ne namjeravam je po drugi put gledati...![]()
![]()
![]()
meni je zao sto je trojka uopce izasla s obzirom na to na sto lici. prefensi mi je, onaj moderni dracula mi je gadan i ostali likovi su iritantni... zbilja sam ostala razocarana i ne pamtim nista dobroga.
-
filmofil
meni su oni mutirani vampiri iz blade 2 jedna od najkulnijih čudovišta u filmovima...prejako mi je ono rastvaranje brade, a i puno su strašniji od običnih jer su pametniji i okrutniji...guillermo je po meni obavio najbolji posao u serijalu i 1. dio je za klasu ispod drugog...
This is the Zodiac speaking.
- A$H
- HorrorHR
- Site Admin