Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Boby

Post by Boby » 01 Jul 2008, 23:59

"Saw IV"

Iznenađujuće dobro; pri tome ne mislim da je film dobar ali svakako je bolji od svoja dva prethodnika. Ima i par scena koje mi je bilo dosta mučno za gledati; sve u svemu solidan nastavak jednog manje solidnog serijala

filmofil

Post by filmofil » 02 Jul 2008, 00:59

hellraiser, 3/5...dosadan film do zadnjih pola sata kada pinhead napokon dobiva veću minutažu...šteta što se film nije vrtio oko njega
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 02 Jul 2008, 06:51

Banned in America - 1/5 ako ima 3-4 stvari koje su stvarno gadne i dvije koje do sad nisam vidio..ostalo sve bullshit..osobno bi napravio bolju kolekciju..bolesnije snimke imam na mobitelu...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Jul 2008, 10:35

Black Christmas (1974) - 7.5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Studeni

Post by Studeni » 02 Jul 2008, 12:03

Boby wrote:"Saw IV"

Iznenađujuće dobro; pri tome ne mislim da je film dobar ali svakako je bolji od svoja dva prethodnika. Ima i par scena koje mi je bilo dosta mučno za gledati; sve u svemu solidan nastavak jednog manje solidnog serijala
joooj, meni je taj baš najgori. pola filma su reference na trojku, ako se dobro sjećam. ma cijeli serijal je dosta žvakuljast, ali šta ćeš, takvo je tržište... :wink:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Wampiritza

Post by Wampiritza » 02 Jul 2008, 14:16

Cannibalist wrote:
elrania wrote:silent hill (2006)
napokon da sam sakupila volje pogledati ga do kraja... a ni sada mu se nisam mogla u potpunosti posvetiti.
prvi sam put stala negdje prije zadnjih pola sata filma i vidjeh da nisam bog zna sto propustila. elementi iskoristeni u filmu su pohvalni i ima par scena koje su me se dojmile, ali cijela izvedba je traljava i previse usporena. nisam jos igrala silent hill, ali na osnovu svega sto znam i vidjeh o igrici, ocekivala sam da ce film u sebi sadrzavati ozbiljniju notu jeze, no nis od toga.
spremi se i na silent hil 2, i neznam jesi li dobro skuzila kraj, ja ga moro pogledat dvaput makar sam igro igru ko lud :mrgreen:
GIANT SPoILERS AHEAD!

Ako se ne varam, kraj je sasvim logican i dosadnjikav... Alessa postaje cela ponovo, nakon sto se spoje ona i mala Sharon... Pre toga uspeva da se osveti celoj ekipi verskih fanatika u crkvi onim zicama, osim svojoj majci jer... majka je ime za Boga na usnama deteta... Sustina svega i jeste da su Rose, Sharon i ona policajka zapravo usle u paralelni svet Silent Hilla, jer ih je tamo pustila Alessa, a onog tipa i policajce nije, jer joj nisu ni bili potrebni. E, sad, na samom kraju vidimo da su Rose i Alessa dosle kuci, ali su i dalje u nekom paralelnom svetu, te ne mogu da vide onog tipa, Chrisa, valjda, niti on njih.... tipicna prica za Silent Hill...
Jedino mi jako smeta pojavljivanje Piramidoglavog... on sa tom pricom nema nikakve veze....

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2008, 16:57

Studeni wrote:
Boby wrote:"Saw IV"

joooj, meni je taj baš najgori. pola filma su reference na trojku, ako se dobro sjećam. ma cijeli serijal je dosta žvakuljast, ali šta ćeš, takvo je tržište... :wink:
hm, da, tek sam se sada sjetio, ali kako vam ne smeta kod halloweena kada ima referenci na prošle nastavke? ipak se mora znati neke dijelove iz prošlih nastavaka da biste mogli znati radnju? Tko su oni likovi i slično...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 02 Jul 2008, 17:18

wishmaster IV - najbolji dio. ono prije je sve sranje. ide mi na živce što stalno se vrte oko te 3 želje i proročanstva do kojeg uopće ne dolazi. također i izvrtanje želja. toga nema u četvorci. kako kaže, tako je. samo mi žao što u 3 i 4 nema onog nathaniela. 4/5
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 02 Jul 2008, 17:45

Bug
napokon i to pogledao 8) ultimativan film o paranoji, halucinacijama i psihozi s odličnom glumom (Ashley :prayer: )
možda je uvod malo predugačak 4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

metallicat

Post by metallicat » 02 Jul 2008, 17:47

Knatchbull wrote:Bug
napokon i to pogledao 8) ultimativan film o paranoji, halucinacijama i psihozi s odličnom glumom (Ashley :prayer: )
mislim da si malo falio topic :mrgreen:
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 02 Jul 2008, 17:48

metallicat wrote:
a da :?: :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

FilmTV

Post by FilmTV » 02 Jul 2008, 19:27

Knatchbull wrote:
metallicat wrote:
a da :?: :lol:
Bogami da :)

metallicat

Post by metallicat » 02 Jul 2008, 19:29

:lol:

masters of horror s1e1 - :lol: bar sam se malo nasmijala. jadno :D jedina dobar scena kad je lupila starog i zato joj dajem 1,5/5 :lol:
Image

Studeni

Post by Studeni » 02 Jul 2008, 19:54

john_constantine wrote: hm, da, tek sam se sada sjetio, ali kako vam ne smeta kod halloweena kada ima referenci na prošle nastavke? ipak se mora znati neke dijelove iz prošlih nastavaka da biste mogli znati radnju? Tko su oni likovi i slično...
nije problem u referencama kao takvima, ali ako se dobro sjećam zauzimaju preveliku porciju filma...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2008, 20:27

Studeni wrote:
john_constantine wrote: hm, da, tek sam se sada sjetio, ali kako vam ne smeta kod halloweena kada ima referenci na prošle nastavke? ipak se mora znati neke dijelove iz prošlih nastavaka da biste mogli znati radnju? Tko su oni likovi i slično...
nije problem u referencama kao takvima, ali ako se dobro sjećam zauzimaju preveliku porciju filma...
hm, ja sam to primijetio samo u trojci... A četvorka je bila tako, tako...
Michel puši karu.

Post Reply