Koji ste horror zadnji gledali?
-
filmofil
- A$H
- Asfodel
- Studeni
joooj, meni je taj baš najgori. pola filma su reference na trojku, ako se dobro sjećam. ma cijeli serijal je dosta žvakuljast, ali šta ćeš, takvo je tržište...Boby wrote:"Saw IV"
Iznenađujuće dobro; pri tome ne mislim da je film dobar ali svakako je bolji od svoja dva prethodnika. Ima i par scena koje mi je bilo dosta mučno za gledati; sve u svemu solidan nastavak jednog manje solidnog serijala
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
Wampiritza
GIANT SPoILERS AHEAD!Cannibalist wrote:spremi se i na silent hil 2, i neznam jesi li dobro skuzila kraj, ja ga moro pogledat dvaput makar sam igro igru ko ludelrania wrote:silent hill (2006)
napokon da sam sakupila volje pogledati ga do kraja... a ni sada mu se nisam mogla u potpunosti posvetiti.
prvi sam put stala negdje prije zadnjih pola sata filma i vidjeh da nisam bog zna sto propustila. elementi iskoristeni u filmu su pohvalni i ima par scena koje su me se dojmile, ali cijela izvedba je traljava i previse usporena. nisam jos igrala silent hill, ali na osnovu svega sto znam i vidjeh o igrici, ocekivala sam da ce film u sebi sadrzavati ozbiljniju notu jeze, no nis od toga.
Ako se ne varam, kraj je sasvim logican i dosadnjikav... Alessa postaje cela ponovo, nakon sto se spoje ona i mala Sharon... Pre toga uspeva da se osveti celoj ekipi verskih fanatika u crkvi onim zicama, osim svojoj majci jer... majka je ime za Boga na usnama deteta... Sustina svega i jeste da su Rose, Sharon i ona policajka zapravo usle u paralelni svet Silent Hilla, jer ih je tamo pustila Alessa, a onog tipa i policajce nije, jer joj nisu ni bili potrebni. E, sad, na samom kraju vidimo da su Rose i Alessa dosle kuci, ali su i dalje u nekom paralelnom svetu, te ne mogu da vide onog tipa, Chrisa, valjda, niti on njih.... tipicna prica za Silent Hill...
Jedino mi jako smeta pojavljivanje Piramidoglavog... on sa tom pricom nema nikakve veze....
- john_constantine
hm, da, tek sam se sada sjetio, ali kako vam ne smeta kod halloweena kada ima referenci na prošle nastavke? ipak se mora znati neke dijelove iz prošlih nastavaka da biste mogli znati radnju? Tko su oni likovi i slično...Studeni wrote:joooj, meni je taj baš najgori. pola filma su reference na trojku, ako se dobro sjećam. ma cijeli serijal je dosta žvakuljast, ali šta ćeš, takvo je tržište...Boby wrote:"Saw IV"
Iznenađujuće dobro; pri tome ne mislim da je film dobar ali svakako je bolji od svoja dva prethodnika. Ima i par scena koje mi je bilo dosta mučno za gledati; sve u svemu solidan nastavak jednog manje solidnog serijala
Michel puši karu.
- metallicat
- Knatchbull
- metallicat
- Knatchbull
a dametallicat wrote:mislim da si malo falio topicKnatchbull wrote:Bug
napokon i to pogledaoultimativan film o paranoji, halucinacijama i psihozi s odličnom glumom (Ashley
)
možda je uvod malo predugačak 4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
FilmTV
- metallicat
- Studeni
nije problem u referencama kao takvima, ali ako se dobro sjećam zauzimaju preveliku porciju filma...john_constantine wrote: hm, da, tek sam se sada sjetio, ali kako vam ne smeta kod halloweena kada ima referenci na prošle nastavke? ipak se mora znati neke dijelove iz prošlih nastavaka da biste mogli znati radnju? Tko su oni likovi i slično...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- john_constantine
hm, ja sam to primijetio samo u trojci... A četvorka je bila tako, tako...Studeni wrote:nije problem u referencama kao takvima, ali ako se dobro sjećam zauzimaju preveliku porciju filma...john_constantine wrote: hm, da, tek sam se sada sjetio, ali kako vam ne smeta kod halloweena kada ima referenci na prošle nastavke? ipak se mora znati neke dijelove iz prošlih nastavaka da biste mogli znati radnju? Tko su oni likovi i slično...
Michel puši karu.