Black Christmas remake

Razgovori ugodni o horor temama
HorrorFanatic

Black Christmas remake

Post by HorrorFanatic » 25 Nov 2006, 17:05

Evo otvorih topic u kojem bismo mogli diskutirati o najnovijem remakeu meni osobno najboljeg slashera svih vremena (uz Halloween naravce) kojeg režira Glen Morgan (Final Destination)...

Evo, nedavno je i izašao trailer:

http://media.movies.ign.com/media/738/7 ... 49002.html

A na http://blackchristmas.com imate i poster i druga dva trailera

Inače meni film zasada izgleda ok, siguran sam da neće ni blizu biti kvalitetan kao i original, no smatram da će biti ako ništa više veoma zabavan...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Nov 2006, 17:11

Preskačem sve informacije o filmu jer nisam gledao još original. Je znam da je jedan od the slashera (ili čak proto-slashera), imam ga doma već dve godine ali čekam blagdadnsko raspoloženje za baciti oko. Original je jedan od naj underrated horrora (slashera) po mišljenju mnogih.

Bilo je i u Fangoriji jednoj sada u zadnje vrijeme na 4-5 stranica o filmu, par OK fotki sam vidio, makar većinom su forsirali slikice trebica... Baš me zanima što će stvoriti u rimejku.

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 25 Nov 2006, 17:19

Eh... A i još jedan plus remakea je Michelle Trachtenberg a.k.a. Dawn iz "Buffy"... :P

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 25 Dec 2006, 20:17

Evo, danas izlazi remake u SAD-u... Jedva čekam.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 25 Dec 2006, 20:59

Imam doma stariji film, a čini mi se da sam nabavio i novi među zadnjim update-ovima. Još nisam gledao. Nije lako naći vremena za sve to.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 Dec 2006, 21:29

Vjerujem da će film biti sasvim dobar za pogledati, ali ne i da će biti bolji od originala 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 07 Jan 2007, 14:20

Ovo što sam za sada pročitao od pravih fanova slashera, a posebice Black Christmasa u originalu - film je :povrac: :vom: :shajse: :serem:

Nije da nisam očekivao :wink:

bakero

Post by bakero » 27 Jun 2007, 22:17

ja ga nabavio danas, čini se ok, al nisam gleda original!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 27 Jun 2007, 22:26

bakero wrote:ja ga nabavio danas, čini se ok, al nisam gleda original!
Ja ti preporučam da pogledaš orginal, a ovaj remejk je sigurno shit.

bakero

Post by bakero » 27 Jun 2007, 22:31

Ja ti preporučam da pogledaš orginal, a ovaj remejk je sigurno shit.[/quote]

a nebi baš reka da je shit al ko original sigurno nije, nakon remakea magle sve se može pogledat, joj zašto sam ono smeće gledao!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 27 Jun 2007, 22:41

bakero wrote:
a nebi baš reka da je shit al ko original sigurno nije, nakon remakea magle sve se može pogledat, joj zašto sam ono smeće gledao!
Gledao si jel je remejk dobrog filma . A Hoolywood(kak god se piše) remejka filmove samo da zaradi više para . A ti remejovi su namjenjeni večinom mlađoj publici , ali pogledaju film oni koji su gledali i orginal , valjda iz znatiželje ili nečeg drugog. No to je poanta remejka gledat če ga mlađa publika i ovi stariji koji su gledali orginal . A s druge strane krivim današnje klince koji ne žele gledati orginalan Fog jer kažu da nije fora gledati stare filmove :twisted: , pa hooolywood zato i remejka film, njih boli kurac koče li biti sranje.

bakero

Post by bakero » 28 Jun 2007, 00:18

Unreal wrote:
bakero wrote:
Gledao si jel je remejk dobrog filma . A Hoolywood(kak god se piše) remejka filmove samo da zaradi više para . A ti remejovi su namjenjeni večinom mlađoj publici , ali pogledaju film oni koji su gledali i orginal , valjda iz znatiželje ili nečeg drugog. No to je poanta remejka gledat če ga mlađa publika i ovi stariji koji su gledali orginal . A s druge strane krivim današnje klince koji ne žele gledati orginalan Fog jer kažu da nije fora gledati stare filmove :twisted: , pa hooolywood zato i remejka film, njih boli kurac koče li biti sranje.
evo taman završio black christmas, tipiča remake, ima par dobrih ubojstava, ništa spektakularno, kraj predvidiv i tako, ocjena prolazna!
R.I.P.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Jun 2007, 00:27

bakero wrote:evo taman završio black christmas, tipiča remake, ima par dobrih ubojstava, ništa spektakularno, kraj predvidiv i tako, ocjena prolazna!
kakve su curice u filmu? mislim da je sestra o Buffy unutra ;)

Unreal

Post by Unreal » 28 Jun 2007, 08:04

bakero wrote: evo taman završio black christmas, tipiča remake, ima par dobrih ubojstava, ništa spektakularno, kraj predvidiv i tako, ocjena prolazna!
Ja ču prije pogledat orginal , a onda ču možda vidjet remejk.

bakero

Post by bakero » 28 Jun 2007, 11:51

HorrorHR wrote:
bakero wrote:evo taman završio black christmas, tipiča remake, ima par dobrih ubojstava, ništa spektakularno, kraj predvidiv i tako, ocjena prolazna!
kakve su curice u filmu? mislim da je sestra o Buffy unutra ;)
curice su odlične, ima nekih golišavih scena tuširanja i tako, mljac!
R.I.P.

Post Reply