Black Christmas remake
- HorrorFanatic
Black Christmas remake
Evo otvorih topic u kojem bismo mogli diskutirati o najnovijem remakeu meni osobno najboljeg slashera svih vremena (uz Halloween naravce) kojeg režira Glen Morgan (Final Destination)...
Evo, nedavno je i izašao trailer:
http://media.movies.ign.com/media/738/7 ... 49002.html
A na http://blackchristmas.com imate i poster i druga dva trailera
Inače meni film zasada izgleda ok, siguran sam da neće ni blizu biti kvalitetan kao i original, no smatram da će biti ako ništa više veoma zabavan...
Evo, nedavno je i izašao trailer:
http://media.movies.ign.com/media/738/7 ... 49002.html
A na http://blackchristmas.com imate i poster i druga dva trailera
Inače meni film zasada izgleda ok, siguran sam da neće ni blizu biti kvalitetan kao i original, no smatram da će biti ako ništa više veoma zabavan...
- HorrorHR
- Site Admin
Preskačem sve informacije o filmu jer nisam gledao još original. Je znam da je jedan od the slashera (ili čak proto-slashera), imam ga doma već dve godine ali čekam blagdadnsko raspoloženje za baciti oko. Original je jedan od naj underrated horrora (slashera) po mišljenju mnogih.
Bilo je i u Fangoriji jednoj sada u zadnje vrijeme na 4-5 stranica o filmu, par OK fotki sam vidio, makar većinom su forsirali slikice trebica... Baš me zanima što će stvoriti u rimejku.
Bilo je i u Fangoriji jednoj sada u zadnje vrijeme na 4-5 stranica o filmu, par OK fotki sam vidio, makar većinom su forsirali slikice trebica... Baš me zanima što će stvoriti u rimejku.
- HorrorFanatic
- HorrorFanatic
- Zombiemachine
- dr_gonzo
- bakero
Ja ti preporučam da pogledaš orginal, a ovaj remejk je sigurno shit.[/quote]
a nebi baš reka da je shit al ko original sigurno nije, nakon remakea magle sve se može pogledat, joj zašto sam ono smeće gledao!
a nebi baš reka da je shit al ko original sigurno nije, nakon remakea magle sve se može pogledat, joj zašto sam ono smeće gledao!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
-
Unreal
Gledao si jel je remejk dobrog filma . A Hoolywood(kak god se piše) remejka filmove samo da zaradi više para . A ti remejovi su namjenjeni večinom mlađoj publici , ali pogledaju film oni koji su gledali i orginal , valjda iz znatiželje ili nečeg drugog. No to je poanta remejka gledat če ga mlađa publika i ovi stariji koji su gledali orginal . A s druge strane krivim današnje klince koji ne žele gledati orginalan Fog jer kažu da nije fora gledati stare filmovebakero wrote:
- bakero
evo taman završio black christmas, tipiča remake, ima par dobrih ubojstava, ništa spektakularno, kraj predvidiv i tako, ocjena prolazna!Unreal wrote:Gledao si jel je remejk dobrog filma . A Hoolywood(kak god se piše) remejka filmove samo da zaradi više para . A ti remejovi su namjenjeni večinom mlađoj publici , ali pogledaju film oni koji su gledali i orginal , valjda iz znatiželje ili nečeg drugog. No to je poanta remejka gledat če ga mlađa publika i ovi stariji koji su gledali orginal . A s druge strane krivim današnje klince koji ne žele gledati orginalan Fog jer kažu da nije fora gledati stare filmovebakero wrote:
a nebi baš reka da je shit al ko original sigurno nije, nakon remakea magle sve se može pogledat, joj zašto sam ono smeće gledao!, pa hooolywood zato i remejka film, njih boli kurac koče li biti sranje.
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
curice su odlične, ima nekih golišavih scena tuširanja i tako, mljac!HorrorHR wrote:kakve su curice u filmu? mislim da je sestra o Buffy unutrabakero wrote:evo taman završio black christmas, tipiča remake, ima par dobrih ubojstava, ništa spektakularno, kraj predvidiv i tako, ocjena prolazna!
R.I.P.
R.I.P.