Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jun 2008, 09:40

dan. opet bolesni snovi.. sinoć sam sanjao da sam bježao iz neke torturing ustanove tipa napuštena tvornica iz hostela, putem ubio dva stražara i na kraju uletio u "šefovu" sobu.. :lol: lik je bio neki drhtavi starac u kolicima kojem sam razbio glavu sa velikom mramornom statuom i sjećam se da mu je od udarca oko izletilo :rotflmao: i na kraju sam skočio kroz prozor u rijeku, isplivao i ušuljao se u neki bus koji me odvezao na sigurno... :lol: :lol: :roll:

elrania

Post by elrania » 19 Jun 2008, 09:49

ja sanjah neku staklenu pokretnu gradevinu koja se punila vodom... dosta neugodno nekako... i onda sam bjezala iz toga i u tamnom tunelu naleila na djevojku koja je isla prema meni, al sam je udarila necime nehotice i osakatila nogu, no to joj bas nije smetalo, jer je bila neki child pirana mutirani stvor i pocela trcat zamnom i onda uletih u grad/selo tih spodoba. nije bilo nis strasno, nego bizarno malo. obicno mi se tu svnovi preopkrenu u neki blade kickass stil, al je stalo...
i sto mogu trcat kad sanjam :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jun 2008, 10:10

ja u snovima dosta često bježim iz nekih konc. logora, zatvora, raznoraznih horror lokacija itd. i pritom se buksam iza raznih zaklona, šuljam po sjenama i u miru "rješavam" čuvare.. :lol: i da, san obavezno mora biti što je moguće bizarniji kao ovaj npr; prije par mjeseci sam sanjao da sam pio velebitsko u nekakvom velikom šatoru na riječkoj rivi (da bih kasnije doznao da zbilja postoji takav lokal :D) di su me presreli neki lokalni "punks", prebili me i bacili u more. :lol: slijedeća scena je izron u vodicama i ukrcaj na tramvaj koji vozi za opatiju, tako da siđem u rijeci i pokupim auto koji je bio na trsatu parkiran.. :roll: :lol: :lol:

elrania

Post by elrania » 19 Jun 2008, 10:18

pravi akcijski anti-junak :lol:
ja u vecini svojih ubijam nesto i fizicki sam sposobnija neg u zbilji tak da postanem ljubomorna sama na sebe :mrgreen:
uglavnom je oduvijek neka horror/akcijska atmosfera i uvijek letim po potrebi. prije su bili aktualniji vampiri, al sad se gone zombiji i razni drugi izrodi :lol:
najzesce mi je kad se rolam ili vozim u snu i kolko to savrseno ispada.

Scarface

Post by Scarface » 19 Jun 2008, 10:53

Ma sanjate vi vraga crnoga, to sad sve izmišljate. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 19 Jun 2008, 11:53

zanimljivi snovi, ja ih imam skoro svaku noć i svaki je sve bizarniji. moji uglavnom iskrivljuju stvarnost, ponekad sanjam da me nekakvi patuljci škakljaju :lol: :lol: dva-tri puta mjesećno me love nekakvi manijaci i tako 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

elrania

Post by elrania » 19 Jun 2008, 11:56

Knatchbull wrote:ponekad sanjam da me nekakvi patuljci škakljaju :lol: :lol:
kazu da su izmedu ostalog u snovima sadrzane nase potisnute zelje :lol:

Scarface

Post by Scarface » 19 Jun 2008, 11:58

Nije mi jasno kako se možete tako detaljno sićat snova, ja ih iman rijetko, a ni tad to ne zapantin, možda samo dan posli.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 19 Jun 2008, 12:15

jutro..dada ja sam upravo sanjao cijeli 5. nastavak nekog filma cak je i scenarij bio dobar i sad sam sve zaboravio..pih..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Jun 2008, 13:34

Da, zato je dobro odmah nekom ispričat san da ga se ne zaboravi...

Obilježja mojih snova:
1. uvijek na nekoliko "razina", teško da će bit jedan cjeloviti, uvijek komplicirano
2. uvijek neka slavna osoba bude :lol:
3. nerijetko predmeti/osobe imaju druga imena ili nazive nego što su im stvarna (npr. sanjam ogromnog bivola - ali ga ja u snu zovem bik) :?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 19 Jun 2008, 13:59

izvuko sam se...neam popravak u sk
8)
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jun 2008, 14:00

@ Ghostface i A$H:

o da.. nemam pametnijeg posla nego izmišljati snove i onda spamati tu.. :P lol. :lol:
ovako bizarne i weird snove jednostavno nemožeš zaboraviti (barem u mom slučaju), plus što imam stvarno dobro pamćenje što se tiče detalja, lica, imena itd. naravno, ima i snova od kojih se sjećam možda 5% radnje ali ti ionako nisu bitni.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 19 Jun 2008, 15:12

Wendigo wrote:plus što imam stvarno dobro pamćenje što se tiče detalja, lica, imena itd. naravno, ima i snova od kojih se sjećam možda 5% radnje ali ti ionako nisu bitni.
također. skoro svega se sjećam ujutro, ponekad bih radije da ne...
opet počele nesnosne vručine u gradu, pržionaaaa :evil:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jun 2008, 15:15

i u zg prži 100 na sat. :evil: idem si staviti onu foliju ispod vjetrobrana da se ne opećem na volan kao prošlo ljeto lol (ozbiljno). :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Jun 2008, 15:19

Nek prži malo za promjenu :twisted: pa ljeto je
...kad bi još svi komarci pocrkali
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked