Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
dan. opet bolesni snovi.. sinoć sam sanjao da sam bježao iz neke torturing ustanove tipa napuštena tvornica iz hostela, putem ubio dva stražara i na kraju uletio u "šefovu" sobu..
lik je bio neki drhtavi starac u kolicima kojem sam razbio glavu sa velikom mramornom statuom i sjećam se da mu je od udarca oko izletilo
i na kraju sam skočio kroz prozor u rijeku, isplivao i ušuljao se u neki bus koji me odvezao na sigurno...

- elrania
ja sanjah neku staklenu pokretnu gradevinu koja se punila vodom... dosta neugodno nekako... i onda sam bjezala iz toga i u tamnom tunelu naleila na djevojku koja je isla prema meni, al sam je udarila necime nehotice i osakatila nogu, no to joj bas nije smetalo, jer je bila neki child pirana mutirani stvor i pocela trcat zamnom i onda uletih u grad/selo tih spodoba. nije bilo nis strasno, nego bizarno malo. obicno mi se tu svnovi preopkrenu u neki blade kickass stil, al je stalo...
i sto mogu trcat kad sanjam
i sto mogu trcat kad sanjam
- Wendigo
ja u snovima dosta često bježim iz nekih konc. logora, zatvora, raznoraznih horror lokacija itd. i pritom se buksam iza raznih zaklona, šuljam po sjenama i u miru "rješavam" čuvare..
i da, san obavezno mora biti što je moguće bizarniji kao ovaj npr; prije par mjeseci sam sanjao da sam pio velebitsko u nekakvom velikom šatoru na riječkoj rivi (da bih kasnije doznao da zbilja postoji takav lokal
) di su me presreli neki lokalni "punks", prebili me i bacili u more.
slijedeća scena je izron u vodicama i ukrcaj na tramvaj koji vozi za opatiju, tako da siđem u rijeci i pokupim auto koji je bio na trsatu parkiran..

- elrania
pravi akcijski anti-junak 
ja u vecini svojih ubijam nesto i fizicki sam sposobnija neg u zbilji tak da postanem ljubomorna sama na sebe
uglavnom je oduvijek neka horror/akcijska atmosfera i uvijek letim po potrebi. prije su bili aktualniji vampiri, al sad se gone zombiji i razni drugi izrodi
najzesce mi je kad se rolam ili vozim u snu i kolko to savrseno ispada.
ja u vecini svojih ubijam nesto i fizicki sam sposobnija neg u zbilji tak da postanem ljubomorna sama na sebe
uglavnom je oduvijek neka horror/akcijska atmosfera i uvijek letim po potrebi. prije su bili aktualniji vampiri, al sad se gone zombiji i razni drugi izrodi
najzesce mi je kad se rolam ili vozim u snu i kolko to savrseno ispada.
- Scarface
- Knatchbull
zanimljivi snovi, ja ih imam skoro svaku noć i svaki je sve bizarniji. moji uglavnom iskrivljuju stvarnost, ponekad sanjam da me nekakvi patuljci škakljaju
dva-tri puta mjesećno me love nekakvi manijaci i tako 
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
- Scarface
Nije mi jasno kako se možete tako detaljno sićat snova, ja ih iman rijetko, a ni tad to ne zapantin, možda samo dan posli.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Da, zato je dobro odmah nekom ispričat san da ga se ne zaboravi...
Obilježja mojih snova:
1. uvijek na nekoliko "razina", teško da će bit jedan cjeloviti, uvijek komplicirano
2. uvijek neka slavna osoba bude
3. nerijetko predmeti/osobe imaju druga imena ili nazive nego što su im stvarna (npr. sanjam ogromnog bivola - ali ga ja u snu zovem bik)
Obilježja mojih snova:
1. uvijek na nekoliko "razina", teško da će bit jedan cjeloviti, uvijek komplicirano
2. uvijek neka slavna osoba bude
3. nerijetko predmeti/osobe imaju druga imena ili nazive nego što su im stvarna (npr. sanjam ogromnog bivola - ali ga ja u snu zovem bik)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Donnie Darko
- Wendigo
@ Ghostface i A$H:
o da.. nemam pametnijeg posla nego izmišljati snove i onda spamati tu..
lol.
ovako bizarne i weird snove jednostavno nemožeš zaboraviti (barem u mom slučaju), plus što imam stvarno dobro pamćenje što se tiče detalja, lica, imena itd. naravno, ima i snova od kojih se sjećam možda 5% radnje ali ti ionako nisu bitni.
o da.. nemam pametnijeg posla nego izmišljati snove i onda spamati tu..
ovako bizarne i weird snove jednostavno nemožeš zaboraviti (barem u mom slučaju), plus što imam stvarno dobro pamćenje što se tiče detalja, lica, imena itd. naravno, ima i snova od kojih se sjećam možda 5% radnje ali ti ionako nisu bitni.
- Knatchbull
također. skoro svega se sjećam ujutro, ponekad bih radije da ne...Wendigo wrote:plus što imam stvarno dobro pamćenje što se tiče detalja, lica, imena itd. naravno, ima i snova od kojih se sjećam možda 5% radnje ali ti ionako nisu bitni.
opet počele nesnosne vručine u gradu, pržionaaaa
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Asfodel