Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
GreenHornet
- gandalf
- Knatchbull
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull SPOILERI
U kino sam otišao bez velikih očekivanja jer sam mislio da će sve sjebat s efektima, da je Ford prestar za ulogu a ispalo je polovično točno. Ford, odnosno Indiana, nije puno izgubio od onog originalnog šarma te je i dalje simpatičan pa čak se i ne vidi puno da ga godine polako sustižu. Film je zabavan, dinamičan s efektnim akcijskim scenama sve dok ne počnu pretjerivati u onoj đungli. Još nekako mogu prežvakati ono mačevanje u džipovima koji jure, ali ono juniorovo širenje nogu na istom pa njegovo glumljenje tarzana zbilja nije bilo potrebno. Isto tako ona scena kada se pomoću stabla spuste u rijeku, pa skokovi vodopadom su jednostavno previše čak i za ovakvu vrstu filma. One pizdarije s vanzemaljcima na kraju ne želim uopće komentirati, ali u tim trenucima sam samo čekao film da završi
Gluma je sasvim solidna, režij isto tako a scenarij do đungle vrlo dobar. 4/5
U kino sam otišao bez velikih očekivanja jer sam mislio da će sve sjebat s efektima, da je Ford prestar za ulogu a ispalo je polovično točno. Ford, odnosno Indiana, nije puno izgubio od onog originalnog šarma te je i dalje simpatičan pa čak se i ne vidi puno da ga godine polako sustižu. Film je zabavan, dinamičan s efektnim akcijskim scenama sve dok ne počnu pretjerivati u onoj đungli. Još nekako mogu prežvakati ono mačevanje u džipovima koji jure, ali ono juniorovo širenje nogu na istom pa njegovo glumljenje tarzana zbilja nije bilo potrebno. Isto tako ona scena kada se pomoću stabla spuste u rijeku, pa skokovi vodopadom su jednostavno previše čak i za ovakvu vrstu filma. One pizdarije s vanzemaljcima na kraju ne želim uopće komentirati, ali u tim trenucima sam samo čekao film da završi
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
- metallicat
nisam očekivala toliko ocjenuKnatchbull wrote:Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull SPOILERI
U kino sam otišao bez velikih očekivanja jer sam mislio da će sve sjebat s efektima, da je Ford prestar za ulogu a ispalo je polovično točno. Ford, odnosno Indiana, nije puno izgubio od onog originalnog šarma te je i dalje simpatičan pa čak se i ne vidi puno da ga godine polako sustižu. Film je zabavan, dinamičan s efektnim akcijskim scenama sve dok ne počnu pretjerivati u onoj đungli. Još nekako mogu prežvakati ono mačevanje u džipovima koji jure, ali ono juniorovo širenje nogu na istom pa njegovo glumljenje tarzana zbilja nije bilo potrebno. Isto tako ona scena kada se pomoću stabla spuste u rijeku, pa skokovi vodopadom su jednostavno previše čak i za ovakvu vrstu filma. One pizdarije s vanzemaljcima na kraju ne želim uopće komentirati, ali u tim trenucima sam samo čekao film da završiGluma je sasvim solidna, režij isto tako a scenarij do đungle vrlo dobar. 4/5
dakle i ja to gledala, bez obzira što inače ne volim indianu, mislim da je ovaj bio izrazito loš. previše pretjeranih scena

- elrania
the 40-year-old virgin (2005)
kako mi je ovo bio odlican film... ocekivala sam opet hrpu nategnutih, izforsiranih seksualnih "fora" , no ispalo je sasvim pristojno, realno i smisleno. likovi su odlicni, situacije su zanimljive, zabavne...
bas mi simpatican film i super mi je sjeo. raznjezih se pred kraj i sigurno cu ga opet pogledati.
kako mi je ovo bio odlican film... ocekivala sam opet hrpu nategnutih, izforsiranih seksualnih "fora" , no ispalo je sasvim pristojno, realno i smisleno. likovi su odlicni, situacije su zanimljive, zabavne...
bas mi simpatican film i super mi je sjeo. raznjezih se pred kraj i sigurno cu ga opet pogledati.
- A$H
Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova...
Southland Tales - 4.6/5 e ovo je najneobicniji i najoriginalniji film koji sam gledao u zadnje vrijeme..i totalno podcijenjen..prica je odlicna likova ima i previse..glumci odlicni...a i sve su neke poznate face...naravno film cu opet pogledat jer je stvarno komplicirana radnja pa neke stvarni nisam polovio...ali uglavnom dva i pol sata cistog uzivanja...uglavnom Kelly je nadmasio svog Donnie Darko-a, ali je radnja puno slozenija pa se zato vjerovatno ljudima nije svidio..kad nikaj nisu skuzili...eto i buraz vice da mu on daje 3/5 jer je film zbunjujuc...balavac
uglavnom meni je daleko bolji od Donnie-a...
Southland Tales - 4.6/5 e ovo je najneobicniji i najoriginalniji film koji sam gledao u zadnje vrijeme..i totalno podcijenjen..prica je odlicna likova ima i previse..glumci odlicni...a i sve su neke poznate face...naravno film cu opet pogledat jer je stvarno komplicirana radnja pa neke stvarni nisam polovio...ali uglavnom dva i pol sata cistog uzivanja...uglavnom Kelly je nadmasio svog Donnie Darko-a, ali je radnja puno slozenija pa se zato vjerovatno ljudima nije svidio..kad nikaj nisu skuzili...eto i buraz vice da mu on daje 3/5 jer je film zbunjujuc...balavac
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
sada ce te horrorfan sflameatiA$H wrote:Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova...
Southland Tales - 4.6/5 e ovo je najneobicniji i najoriginalniji film koji sam gledao u zadnje vrijeme..i totalno podcijenjen..prica je odlicna likova ima i previse..glumci odlicni...a i sve su neke poznate face...naravno film cu opet pogledat jer je stvarno komplicirana radnja pa neke stvarni nisam polovio...ali uglavnom dva i pol sata cistog uzivanja...uglavnom Kelly je nadmasio svog Donnie Darko-a, ali je radnja puno slozenija pa se zato vjerovatno ljudima nije svidio..kad nikaj nisu skuzili...eto i buraz vice da mu on daje 3/5 jer je film zbunjujuc...balavacuglavnom meni je daleko bolji od Donnie-a...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Knatchbull
misliš na ovoga http://www.imdb.com/name/nm0614165/? taj me nervira gdje god se pojaviA$H wrote:Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Aryx
- A$H
a gle slab sam na crvenokose..a u filmu su bile cak dvije..HorrorHR wrote:totalno, samo bi mu ja dao tipa 2.5/5 maxA$H wrote:Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!