Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 29 May 2008, 22:21

"Sjever-sjeverozapad"
Sve,baš sve 5,osim što bi volio da je 20ak minuta kraći.

9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

gandalf

Post by gandalf » 29 May 2008, 22:58

10.000 B.C.

6/10

Ništa posebno, jedino što su dobri efekti, priča je tak-tak!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 30 May 2008, 01:37

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull SPOILERI
U kino sam otišao bez velikih očekivanja jer sam mislio da će sve sjebat s efektima, da je Ford prestar za ulogu a ispalo je polovično točno. Ford, odnosno Indiana, nije puno izgubio od onog originalnog šarma te je i dalje simpatičan pa čak se i ne vidi puno da ga godine polako sustižu. Film je zabavan, dinamičan s efektnim akcijskim scenama sve dok ne počnu pretjerivati u onoj đungli. Još nekako mogu prežvakati ono mačevanje u džipovima koji jure, ali ono juniorovo širenje nogu na istom pa njegovo glumljenje tarzana zbilja nije bilo potrebno. Isto tako ona scena kada se pomoću stabla spuste u rijeku, pa skokovi vodopadom su jednostavno previše čak i za ovakvu vrstu filma. One pizdarije s vanzemaljcima na kraju ne želim uopće komentirati, ali u tim trenucima sam samo čekao film da završi :roll: Gluma je sasvim solidna, režij isto tako a scenarij do đungle vrlo dobar. 4/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 May 2008, 11:41

"Momačka večer 2"
Kako loše...Nasmijo sam se točno na 3 scene,ostatak pun glupih i totalno nepotrebnih stvari! :roll:
3,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Samhain

Post by Samhain » 30 May 2008, 13:13

Star Trek: Nemesis 4/5

jebote ispadam štreber... :lol:
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

metallicat

Post by metallicat » 30 May 2008, 16:09

Knatchbull wrote:Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull SPOILERI
U kino sam otišao bez velikih očekivanja jer sam mislio da će sve sjebat s efektima, da je Ford prestar za ulogu a ispalo je polovično točno. Ford, odnosno Indiana, nije puno izgubio od onog originalnog šarma te je i dalje simpatičan pa čak se i ne vidi puno da ga godine polako sustižu. Film je zabavan, dinamičan s efektnim akcijskim scenama sve dok ne počnu pretjerivati u onoj đungli. Još nekako mogu prežvakati ono mačevanje u džipovima koji jure, ali ono juniorovo širenje nogu na istom pa njegovo glumljenje tarzana zbilja nije bilo potrebno. Isto tako ona scena kada se pomoću stabla spuste u rijeku, pa skokovi vodopadom su jednostavno previše čak i za ovakvu vrstu filma. One pizdarije s vanzemaljcima na kraju ne želim uopće komentirati, ali u tim trenucima sam samo čekao film da završi :roll: Gluma je sasvim solidna, režij isto tako a scenarij do đungle vrlo dobar. 4/5
nisam očekivala toliko ocjenu :?
dakle i ja to gledala, bez obzira što inače ne volim indianu, mislim da je ovaj bio izrazito loš. previše pretjeranih scena :roll: a tek kraj :roll:
Image

elrania

Post by elrania » 30 May 2008, 19:31

the 40-year-old virgin (2005)
kako mi je ovo bio odlican film... ocekivala sam opet hrpu nategnutih, izforsiranih seksualnih "fora" , no ispalo je sasvim pristojno, realno i smisleno. likovi su odlicni, situacije su zanimljive, zabavne...
bas mi simpatican film i super mi je sjeo. raznjezih se pred kraj i sigurno cu ga opet pogledati.

A$H

Post by A$H » 31 May 2008, 01:37

Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova...

Southland Tales - 4.6/5 e ovo je najneobicniji i najoriginalniji film koji sam gledao u zadnje vrijeme..i totalno podcijenjen..prica je odlicna likova ima i previse..glumci odlicni...a i sve su neke poznate face...naravno film cu opet pogledat jer je stvarno komplicirana radnja pa neke stvarni nisam polovio...ali uglavnom dva i pol sata cistog uzivanja...uglavnom Kelly je nadmasio svog Donnie Darko-a, ali je radnja puno slozenija pa se zato vjerovatno ljudima nije svidio..kad nikaj nisu skuzili...eto i buraz vice da mu on daje 3/5 jer je film zbunjujuc...balavac :lol: uglavnom meni je daleko bolji od Donnie-a...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 31 May 2008, 01:46

A$H wrote:Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova...

Southland Tales - 4.6/5 e ovo je najneobicniji i najoriginalniji film koji sam gledao u zadnje vrijeme..i totalno podcijenjen..prica je odlicna likova ima i previse..glumci odlicni...a i sve su neke poznate face...naravno film cu opet pogledat jer je stvarno komplicirana radnja pa neke stvarni nisam polovio...ali uglavnom dva i pol sata cistog uzivanja...uglavnom Kelly je nadmasio svog Donnie Darko-a, ali je radnja puno slozenija pa se zato vjerovatno ljudima nije svidio..kad nikaj nisu skuzili...eto i buraz vice da mu on daje 3/5 jer je film zbunjujuc...balavac :lol: uglavnom meni je daleko bolji od Donnie-a...
sada ce te horrorfan sflameati :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 31 May 2008, 01:52

:lol: :lol:

tesko da se mogu usporedjivat, ali ovo je bio puno kompleksniji posao od Donnie-a..

A$H

Post by A$H » 31 May 2008, 01:55

ehh da zaboravih..

The Point Men - 3.5/5 jedan od boljih Lambertovih filmova...iznenadih se kad sam ga vidio i u Southland Tales..2 filma sa njim u istom danu..ufff.. :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 May 2008, 01:56

A$H wrote:Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova....
totalno, samo bi mu ja dao tipa 2.5/5 max :)

Knatchbull

Post by Knatchbull » 31 May 2008, 01:56

A$H wrote:Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova...
misliš na ovoga http://www.imdb.com/name/nm0614165/? taj me nervira gdje god se pojavi :?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Aryx

Post by Aryx » 31 May 2008, 01:56

A$H wrote::lol: :lol:

tesko da se mogu usporedjivat, ali ovo je bio puno kompleksniji posao od Donnie-a..
bas stavio da se skida :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 31 May 2008, 01:59

HorrorHR wrote:
A$H wrote:Red Eye - 3/5 triler koji i nije nista posebno..prica vec prozvakana..iritantni glumac...par velikih propusta u scenariju i neiskoristenih likova....
totalno, samo bi mu ja dao tipa 2.5/5 max :)
a gle slab sam na crvenokose..a u filmu su bile cak dvije.. 8) :D

Post Reply