Sto biste uradili da vam je ostao josh 1h zivota
- Knatchbull
- A$H
Evo ja bi,kao sto se vidi iz prilozenogKnatchbull wrote:kako to da nitko ne bi učinio neko dobro djelo, posve nesebično(ako ne računamo A$H-a i njegovo zadovoljavanje časnih sestara)?
ozbiljno sad...lakse je napravit vise pizdarija u 1h nego dobrih djela..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- john_constantine
- dr_gonzo
A šta vridi plakat? Ionako će te vrag odnit...a ond abolje otić sa smješkom, sa prkosom na licu?john_constantine wrote:ma dajte ne serite, da imate zadnji sat života, plakali biste kao neka pička.
Ja bih uzeo 10 Guinness piva, jednu dobro zarolanu Maui Waui đoju i pogledao "Factotum", a onu zadnju minutu bih uzeo pejotl...dok bi svirala mjuza iz "Bubba Ho-tepa"...
Tko zna možda i ne bi umro kad bi ovako nafilovan dobrim ritmom što diže životnemisli...
Na sebe mislim kao:
"- One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
samo to obozavamdr_gonzo wrote:A šta vridi plakat? Ionako će te vrag odnit...a ond abolje otić sa smješkom, sa prkosom na licu?john_constantine wrote:ma dajte ne serite, da imate zadnji sat života, plakali biste kao neka pička.![]()
Ja bih uzeo 10 Guinness piva, jednu dobro zarolanu Maui Waui đoju i pogledao "Factotum", a onu zadnju minutu bih uzeo pejotl...dok bi svirala mjuza iz "Bubba Ho-tepa"...
Tko zna možda i ne bi umro kad bi ovako nafilovan dobrim ritmom što diže životnemisli...![]()
Na sebe mislim kao:
"- One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."
a ovo dole sam vec cuo u Fear and Loathing in Las Vegas
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
A$H wrote:samo to obozavamdr_gonzo wrote:A šta vridi plakat? Ionako će te vrag odnit...a ond abolje otić sa smješkom, sa prkosom na licu?john_constantine wrote:ma dajte ne serite, da imate zadnji sat života, plakali biste kao neka pička.![]()
Tko zna možda i ne bi umro kad bi ovako nafilovan dobrim ritmom što diže životnemisli...![]()
Na sebe mislim kao:
"- One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."![]()
a ovo dole sam vec cuo u Fear and Loathing in Las Vegas
Znam zato i zvuči prejebeno...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Wendigo
baš. eventualno bi me emotivno slomila činjenica da se zauvijek opraštam od voljene osobe (cura / žena).. za ostalo me zaboli..A$H wrote:radi cega..to je zadnje kaj bi mi palo na pamet...sama zajebancija..john_constantine wrote:ma dajte ne serite, da imate zadnji sat života, plakali biste kao neka pička.
- john_constantine
A$H wrote:radi cega..to je zadnje kaj bi mi palo na pamet...sama zajebancija..john_constantine wrote:ma dajte ne serite, da imate zadnji sat života, plakali biste kao neka pička.
Ma kvragu, ako baš moram umrijeti za jedan sat, onda to ne želim znati, samo neka nastavim dalje normalnim običnim životom kao i dalje. Ipak se negdje mora umrijeti prije ili poslije.
Michel puši karu.
- majstoro
- Donnie Darko