Sto biste uradili da vam je ostao josh 1h zivota

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Knatchbull

Post by Knatchbull » 25 May 2008, 14:49

kako to da nitko ne bi učinio neko dobro djelo, posve nesebično(ako ne računamo A$H-a i njegovo zadovoljavanje časnih sestara :lol: )?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

A$H

Post by A$H » 25 May 2008, 14:52

Knatchbull wrote:kako to da nitko ne bi učinio neko dobro djelo, posve nesebično(ako ne računamo A$H-a i njegovo zadovoljavanje časnih sestara :lol: )?
Evo ja bi,kao sto se vidi iz prilozenog :lol: :lol:

ozbiljno sad...lakse je napravit vise pizdarija u 1h nego dobrih djela.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 25 May 2008, 14:53

pa šta će mi to kad ću odapet :lol:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 25 May 2008, 14:55

napisao oporuku(da me pokopaju s mojom filmskom/strip kolekcijom, te da bi donirao organe ako nebi bilo oštećeni) oišao se u crkvu ispovjedit i po posljednju pomast.
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 25 May 2008, 15:07

otišao negdje u prirodu (šuma ili planina) sa abnormalno velikim jointom, nečim finim za pojest/popit i mp3 playerom sa probranom playlistom.. ništa ekstravagantno, čak i pred smrt bih bio skroman.. 8) :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 25 May 2008, 16:02

ma dajte ne serite, da imate zadnji sat života, plakali biste kao neka pička. :lol:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 May 2008, 16:28

john_constantine wrote:ma dajte ne serite, da imate zadnji sat života, plakali biste kao neka pička. :lol:
A šta vridi plakat? Ionako će te vrag odnit...a ond abolje otić sa smješkom, sa prkosom na licu? :twisted:

Ja bih uzeo 10 Guinness piva, jednu dobro zarolanu Maui Waui đoju i pogledao "Factotum", a onu zadnju minutu bih uzeo pejotl...dok bi svirala mjuza iz "Bubba Ho-tepa"...

Tko zna možda i ne bi umro kad bi ovako nafilovan dobrim ritmom što diže životnemisli... 8)
Na sebe mislim kao:
"- One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 25 May 2008, 16:31

dr_gonzo wrote:
john_constantine wrote:ma dajte ne serite, da imate zadnji sat života, plakali biste kao neka pička. :lol:
A šta vridi plakat? Ionako će te vrag odnit...a ond abolje otić sa smješkom, sa prkosom na licu? :twisted:

Ja bih uzeo 10 Guinness piva, jednu dobro zarolanu Maui Waui đoju i pogledao "Factotum", a onu zadnju minutu bih uzeo pejotl...dok bi svirala mjuza iz "Bubba Ho-tepa"...

Tko zna možda i ne bi umro kad bi ovako nafilovan dobrim ritmom što diže životnemisli... 8)
Na sebe mislim kao:
"- One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."
samo to obozavam 8)

a ovo dole sam vec cuo u Fear and Loathing in Las Vegas :lol:

A$H

Post by A$H » 25 May 2008, 16:32

radi cega..to je zadnje kaj bi mi palo na pamet...sama zajebancija.. :lol:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 May 2008, 16:35

A$H wrote:
dr_gonzo wrote:

Na sebe mislim kao:
samo to obozavam 8)

a ovo dole sam vec cuo u Fear and Loathing in Las Vegas :lol:

Znam zato i zvuči prejebeno... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 25 May 2008, 16:36

A$H wrote:
baš. eventualno bi me emotivno slomila činjenica da se zauvijek opraštam od voljene osobe (cura / žena).. za ostalo me zaboli..
:lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 25 May 2008, 16:36

A$H wrote:
:wink: Ah, to sam tek kasnije pročitao. A dobro, lako je sada zamišljati što biste radili, ali mislim da nitko ne bi baš reagirao ovako kako ste napisali da znate da imate jedan sat života... Mislim da se ne biste mogli pomirti s time, stalno biste razmišljali, gledali u vrijeme...

Ma kvragu, ako baš moram umrijeti za jedan sat, onda to ne želim znati, samo neka nastavim dalje normalnim običnim životom kao i dalje. Ipak se negdje mora umrijeti prije ili poslije.
Michel puši karu.

majstoro

Post by majstoro » 25 May 2008, 16:48

ja bih vratio vrijeme unazad tako da bi mi ostalo jos 2 sata zivota
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 25 May 2008, 17:19

vjerovatno nebi nis..
nebi nikom nis reko ucinio bi par stvari: najeo se..malo pogledo telku :D
otvorio bi word nes bi napiso..
i umro spokojno ped racunalom :lol:
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Gosp.

Post by Gosp. » 25 May 2008, 17:30

Poludio bih.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Post Reply