da, to smo ja i moje mišljenjeGhostface wrote:Wendigo wrote:ok, ovo nije nikakva propaganda smrtne kazne s moje strane već mišljenje.. iskreno me zaboli k za tog tipa i nek rade s njm što im god padne na pamet.. uglavnom, ja vjerujem u onu staru "oko za oko" i mislim da svatko mora odgovarati za svoja (ne)djela na ovaj ili onaj način. EOD 4 me.Ghostface wrote:
Ma šta god neko učinija, mi nemamo apsolutno nikakvo pravo nekome oduzet život, apsolutno nikakvo, i tu svaka priča prestaje. Ljude koje podržavaju smrtnu kaznu doživljavan ka prilično nepravedne i pune bijesa. Doduše, istina da bi i ja tako reagira da se tiče mene osobno, ali triba nam samo bit na umu, niko ne smije umrit od naše ruke, niko (naravno osim u čistoj samoobrani kada doista nema izbora)!!! Siti se samo kraja filma Sedam, ubiti ili ne ubiti, većina se slaže sa Pittovim postupkom, al teško je to za prosudit, teško.
E vidiš, ja baš to "oko za oko" ne podupirem. Al dobro, to si ti.
Pisac horora raskomadao djevojku
- Wendigo
- Scarface
Wendigo wrote:da, to smo ja i moje mišljenjeGhostface wrote:Wendigo wrote: ok, ovo nije nikakva propaganda smrtne kazne s moje strane već mišljenje.. iskreno me zaboli k za tog tipa i nek rade s njm što im god padne na pamet.. uglavnom, ja vjerujem u onu staru "oko za oko" i mislim da svatko mora odgovarati za svoja (ne)djela na ovaj ili onaj način. EOD 4 me.
E vidiš, ja baš to "oko za oko" ne podupirem. Al dobro, to si ti.vidim da poštuješ pravo na tuđe mišljenje i to je ok..
Naravno da poštujen, ne postoji pravo i krivo, samo razna ljudska, potpuno prirodna mišljenja, i to triba poštivat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Samhain