Pisac horora raskomadao djevojku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Wendigo

Post by Wendigo » 16 Oct 2007, 17:10

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

Ma šta god neko učinija, mi nemamo apsolutno nikakvo pravo nekome oduzet život, apsolutno nikakvo, i tu svaka priča prestaje. Ljude koje podržavaju smrtnu kaznu doživljavan ka prilično nepravedne i pune bijesa. Doduše, istina da bi i ja tako reagira da se tiče mene osobno, ali triba nam samo bit na umu, niko ne smije umrit od naše ruke, niko (naravno osim u čistoj samoobrani kada doista nema izbora)!!! Siti se samo kraja filma Sedam, ubiti ili ne ubiti, većina se slaže sa Pittovim postupkom, al teško je to za prosudit, teško.
ok, ovo nije nikakva propaganda smrtne kazne s moje strane već mišljenje.. iskreno me zaboli k za tog tipa i nek rade s njm što im god padne na pamet.. uglavnom, ja vjerujem u onu staru "oko za oko" i mislim da svatko mora odgovarati za svoja (ne)djela na ovaj ili onaj način. EOD 4 me.

E vidiš, ja baš to "oko za oko" ne podupirem. Al dobro, to si ti.
da, to smo ja i moje mišljenje :lol: vidim da poštuješ pravo na tuđe mišljenje i to je ok..

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2007, 22:57

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:
Wendigo wrote: ok, ovo nije nikakva propaganda smrtne kazne s moje strane već mišljenje.. iskreno me zaboli k za tog tipa i nek rade s njm što im god padne na pamet.. uglavnom, ja vjerujem u onu staru "oko za oko" i mislim da svatko mora odgovarati za svoja (ne)djela na ovaj ili onaj način. EOD 4 me.

E vidiš, ja baš to "oko za oko" ne podupirem. Al dobro, to si ti.
da, to smo ja i moje mišljenje :lol: vidim da poštuješ pravo na tuđe mišljenje i to je ok..

Naravno da poštujen, ne postoji pravo i krivo, samo razna ljudska, potpuno prirodna mišljenja, i to triba poštivat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Samhain

Post by Samhain » 07 May 2008, 12:15

metallicat wrote:zato valjda i pali blind date :lol: a čovjek se valjda previše ufurao u priču :lol:
ponestalo mu inspiracije.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Post Reply