Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 06 May 2008, 12:08

a pusti ga vidi se iz odgovora da se pravi pametan...ako drugima ne smeta..nek pise kaj oce :roll: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 12:46

Knatchbull wrote:
Dragonrage wrote:
A$H wrote: Ajmo spojlat onima koji nisu gledali... :roll:
Ko im kriv 8) Ne palim se ja na to sa spoilerima... 8)
kad već spominjemo spoilanje, svaka tvoja recenzija otkriva apsolutno sve zanimljivo. zbilja trebaš staviti neko upozorenje...
LOL....zar baš svaka :lol: ?! Pokaži mi jednu gdi je baš neki ultra važan spoiler otkiven (ali opet ovisi i o tome šta ti sve smatraš spoilerom 8) ). Uvijek izbjegavam to, ali ako baš želim neš napomenuti što mi je smetalo ili bilo dobro...onda to i napomenem, ali nikada nešto od velike važnosti, primjerice tko je koga ubio ili neš sl. Baš me zanima šta sam ti to tako zanimljivo otkrio u ove tri??

Ne kužim općenito ljude kojima spileri ono ful smetaju!!? Ajd ono tipa da je Bruce Willis mrtav Šestom čulu ili da je Kevin Spacey ubojica u Seven...to kužim, zbilja kvari užitak gledanja...ali neke banalne stvari tipa da u Straightheads siluju gl junakinju...nisam niš otkrio LOL...to se vidi i iz trailera :lol: Ili recimo da u Snake on a Plane zmije grizu za osjetljiva mjesta što je iznimno funny...
Kome takve stvari smetaju ne bi trebao niti gledati trailer, niti posjećivati forume, niti čitati recenzije...jer to sve kvari užitak gledanja...:wink:

A$H wrote:a pusti ga vidi se iz odgovora da se pravi pametan...ako drugima ne smeta..nek pise kaj oce :roll: :lol:
Joj ajde...kaj si tak od jednom ozbiljan... 8) :roll: :lol:
Nitko se ne pravi pametan, samo zbilja nemam nikakvih problema sa raznoraznim spolilerima i ne smatram da sam išta važno spilao kaj se Iron mana tiče (vjerujem da se toj komentar odnosio na taj osvrt).

A$H

Post by A$H » 06 May 2008, 12:57

ne, njega sam gledao, odnosi se na drugi film..ali vise nije vazno...a to kaj sam ozbiljan odjednom je radi glupih spoilera..koje svi samo ispucavaju na sve strane..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 12:58

A$H wrote:ne, njega sam gledao, odnosi se na drugi film..ali vise nije vazno...a to kaj sam ozbiljan odjednom je radi glupih spoilera..koje svi samo ispucavaju na sve strane..
A koje spoilere si vidio u ovim drugim osvrtima...ajd mi baš navedi točne citate...baš me zanima jer ja smatram da nisam otkrio ništa važno i već nepoznato...

A$H

Post by A$H » 06 May 2008, 13:01

Dragonrage wrote:
A$H wrote:ne, njega sam gledao, odnosi se na drugi film..ali vise nije vazno...a to kaj sam ozbiljan odjednom je radi glupih spoilera..koje svi samo ispucavaju na sve strane..
A koje spoilere si vidio u ovim drugim osvrtima...ajd mi baš navedi točne citate...baš me zanima jer ja smatram da nisam otkrio ništa važno i već nepoznato...
a ti pomocu neke magije znas sto netko zna o nekom filmu??

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 13:05

Reci ti meni lijepo šta sam ja to tebi i ostalima otkrio a da tako jako kvari doživljaj gledanja...eto...prvo to pa ćemo onda dalje... :wink:

A$H

Post by A$H » 06 May 2008, 13:07

neznam kaj si drugima otkrio jer neznam koliko drugi znaju o filmu,a kao sto sam rekao meni vise nije vazno, ja moram ionako trcat na posao, a ti uzivaj..over and out..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 13:14

Važno jer i nije over and out jer mene sad baš zanima šta sam ja to otkrio...bilo kome!!?? Što to moj(i) tekst(ovi) otkriva(ju) više od recimo tekstova na Filskom netu, Vip movies ili nekoj drugoj filmskoj stranici??

Evo primjerice (sorry mladjo) zar ovaj kratki tekst isto nekome ne otkriva ništa važno onda??
dr mladjo wrote:Calvaire (2004)-frajer zaglavi na svom putu u neke izdvojene sele zato što mu se kombi pokvario
ne znam kako je ovo stavljeno po horror na imdb.ovo je samo uzmemiručuja drama..još opakija verzija delivernace.... 8/10
Eto...neka jadna duše se je nadala da će gledati horror a sad zna da ju očekuje drama... :roll: 8)

dr mladjo

Post by dr mladjo » 06 May 2008, 13:20

ah onda sam kriv.. :oops:
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 13:30

dr mladjo wrote:ah onda sam kriv.. :oops:
Da...i ja sam onda jer pišem kako su neki filmovi psihološke drame i kakvi su likovi i atmosfera. Mislim da bih trebao samo ko Cons pisati brdo akcije, mnogo krvavih scena, brutala, dobri specijalni efekti, humor i zabava i to je to...

Ili još bolje ništa...što ću zapravo i činiti u buduće...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 May 2008, 13:56

"3:10 to Yuma"

8/10
Vrlo dobar film,ocjena bi bila veća i bio bi još bolji da nema onako blesav kraj.

MEGA SPOILER!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!

Wtf???Russel ubije najboljeg prijatelja i cijelu svoju bandu koja ga očajnički hoće oslobodit samo zato jer mu se svidio plaćenik Bale koji ga vodi na vlak za Yumu gdje ga trebaju objesit?!Naj trash trenutak je kada se okorjeli ubojica i lopov rastuži jer Bale nikad pred sinom nije ispao junak...
Ma glupost totalna!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 14:06

E pa krenimo onda redom...

Exiled 5/5 - TRAILER: Moderna HK Divlja Horda (iako nije riječ o nikakvom remakeu)...fenomenalno!!
Fulltime Killer 4,5/5 - TRAILER: Kakvi Sly i Banderas, kakvi Ubojice...
Flaming Brothers 4/5 - TRAILER: Nešto ko Bolje sutra...možda malo slabije, ali ok. Izvrstan kraj.
Beast Cops 4/5 - TRAILER: Nešto sasvim drugačije od očekivanog. Također fenomenalan kraj!
Divergence 3/5 - TRAILER: ok triler, ali očekivah više...
Dragon Heat 2,5/5 - TRAILER: Veliko razočaranje...šteta ekipe (Sammo Hung, Maggie Q, Simon Yam i Michael Biehn)
Last edited by Dragonrage on 06 May 2008, 14:21, edited 2 times in total.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 06 May 2008, 14:15

kad si ih stigao pogledat?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 14:19

dr mladjo wrote:kad si ih stigao pogledat?
Prošli tjedan i sad za vikenda...pa nije da ih je nešto puno hehe... 8) :lol:

Samhain

Post by Samhain » 06 May 2008, 14:43

Highlander

evo prije nekih 20 min... odličan film. soundtrack rocks 8) !
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Post Reply