Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
LOL....zar baš svakaKnatchbull wrote:kad već spominjemo spoilanje, svaka tvoja recenzija otkriva apsolutno sve zanimljivo. zbilja trebaš staviti neko upozorenje...Dragonrage wrote:Ko im krivA$H wrote: Ajmo spojlat onima koji nisu gledali...Ne palim se ja na to sa spoilerima...
Ne kužim općenito ljude kojima spileri ono ful smetaju!!? Ajd ono tipa da je Bruce Willis mrtav Šestom čulu ili da je Kevin Spacey ubojica u Seven...to kužim, zbilja kvari užitak gledanja...ali neke banalne stvari tipa da u Straightheads siluju gl junakinju...nisam niš otkrio LOL...to se vidi i iz trailera
Kome takve stvari smetaju ne bi trebao niti gledati trailer, niti posjećivati forume, niti čitati recenzije...jer to sve kvari užitak gledanja...
Joj ajde...kaj si tak od jednom ozbiljan...A$H wrote:a pusti ga vidi se iz odgovora da se pravi pametan...ako drugima ne smeta..nek pise kaj oce![]()
Nitko se ne pravi pametan, samo zbilja nemam nikakvih problema sa raznoraznim spolilerima i ne smatram da sam išta važno spilao kaj se Iron mana tiče (vjerujem da se toj komentar odnosio na taj osvrt).
- Dragonrage
A koje spoilere si vidio u ovim drugim osvrtima...ajd mi baš navedi točne citate...baš me zanima jer ja smatram da nisam otkrio ništa važno i već nepoznato...A$H wrote:ne, njega sam gledao, odnosi se na drugi film..ali vise nije vazno...a to kaj sam ozbiljan odjednom je radi glupih spoilera..koje svi samo ispucavaju na sve strane..
- A$H
a ti pomocu neke magije znas sto netko zna o nekom filmu??Dragonrage wrote:A koje spoilere si vidio u ovim drugim osvrtima...ajd mi baš navedi točne citate...baš me zanima jer ja smatram da nisam otkrio ništa važno i već nepoznato...A$H wrote:ne, njega sam gledao, odnosi se na drugi film..ali vise nije vazno...a to kaj sam ozbiljan odjednom je radi glupih spoilera..koje svi samo ispucavaju na sve strane..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- Dragonrage
Važno jer i nije over and out jer mene sad baš zanima šta sam ja to otkrio...bilo kome!!?? Što to moj(i) tekst(ovi) otkriva(ju) više od recimo tekstova na Filskom netu, Vip movies ili nekoj drugoj filmskoj stranici??
Evo primjerice (sorry mladjo) zar ovaj kratki tekst isto nekome ne otkriva ništa važno onda??

Evo primjerice (sorry mladjo) zar ovaj kratki tekst isto nekome ne otkriva ništa važno onda??
Eto...neka jadna duše se je nadala da će gledati horror a sad zna da ju očekuje drama...dr mladjo wrote:Calvaire (2004)-frajer zaglavi na svom putu u neke izdvojene sele zato što mu se kombi pokvario
ne znam kako je ovo stavljeno po horror na imdb.ovo je samo uzmemiručuja drama..još opakija verzija delivernace.... 8/10
- Dragonrage
Da...i ja sam onda jer pišem kako su neki filmovi psihološke drame i kakvi su likovi i atmosfera. Mislim da bih trebao samo ko Cons pisati brdo akcije, mnogo krvavih scena, brutala, dobri specijalni efekti, humor i zabava i to je to...dr mladjo wrote:ah onda sam kriv..
Ili još bolje ništa...što ću zapravo i činiti u buduće...
-
GreenHornet
"3:10 to Yuma"
8/10
Vrlo dobar film,ocjena bi bila veća i bio bi još bolji da nema onako blesav kraj.
MEGA SPOILER!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!
Wtf???Russel ubije najboljeg prijatelja i cijelu svoju bandu koja ga očajnički hoće oslobodit samo zato jer mu se svidio plaćenik Bale koji ga vodi na vlak za Yumu gdje ga trebaju objesit?!Naj trash trenutak je kada se okorjeli ubojica i lopov rastuži jer Bale nikad pred sinom nije ispao junak...
Ma glupost totalna!
8/10
Vrlo dobar film,ocjena bi bila veća i bio bi još bolji da nema onako blesav kraj.
MEGA SPOILER!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!! MEGA SPOILER!!!!!
Wtf???Russel ubije najboljeg prijatelja i cijelu svoju bandu koja ga očajnički hoće oslobodit samo zato jer mu se svidio plaćenik Bale koji ga vodi na vlak za Yumu gdje ga trebaju objesit?!Naj trash trenutak je kada se okorjeli ubojica i lopov rastuži jer Bale nikad pred sinom nije ispao junak...
Ma glupost totalna!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Dragonrage
E pa krenimo onda redom...
Exiled 5/5 - TRAILER: Moderna HK Divlja Horda (iako nije riječ o nikakvom remakeu)...fenomenalno!!
Fulltime Killer 4,5/5 - TRAILER: Kakvi Sly i Banderas, kakvi Ubojice...
Flaming Brothers 4/5 - TRAILER: Nešto ko Bolje sutra...možda malo slabije, ali ok. Izvrstan kraj.
Beast Cops 4/5 - TRAILER: Nešto sasvim drugačije od očekivanog. Također fenomenalan kraj!
Divergence 3/5 - TRAILER: ok triler, ali očekivah više...
Dragon Heat 2,5/5 - TRAILER: Veliko razočaranje...šteta ekipe (Sammo Hung, Maggie Q, Simon Yam i Michael Biehn)
Exiled 5/5 - TRAILER: Moderna HK Divlja Horda (iako nije riječ o nikakvom remakeu)...fenomenalno!!
Fulltime Killer 4,5/5 - TRAILER: Kakvi Sly i Banderas, kakvi Ubojice...
Flaming Brothers 4/5 - TRAILER: Nešto ko Bolje sutra...možda malo slabije, ali ok. Izvrstan kraj.
Beast Cops 4/5 - TRAILER: Nešto sasvim drugačije od očekivanog. Također fenomenalan kraj!
Divergence 3/5 - TRAILER: ok triler, ali očekivah više...
Dragon Heat 2,5/5 - TRAILER: Veliko razočaranje...šteta ekipe (Sammo Hung, Maggie Q, Simon Yam i Michael Biehn)
Last edited by Dragonrage on 06 May 2008, 14:21, edited 2 times in total.
- Dragonrage
- Samhain