Iako sam veliki protivnik takvih emisija kao Farma i sličnih (gdje se veliča tzv. jet-set
Inače svi su na Farmi glumci i glumice
Bolje da su stavili normalne ljude u emisjiu...
Ima li tko slično mišljenje?
On je obična sirovina i prava 'seljačina'....znam to još od one borbe kad ga je onaj prijo prebio a onda je 'naš' Stipe počeo prljavo i tipa bubnuo 2 puta koljenom u jaja... Ako je to sportaš....e jebeš onda cjelokupni sport.filmophil wrote:nisam pratio farmu i ne znam kak se ko ponaša ali sad kad slušam šta priča lupino čudi me što nije sam izašao...a unutra stvarno same krave i onaj primitivac drviš...
A$H wrote:ma oba su debili, ali lupino je malo veci..mislim prvi je krenuo na njega, varao je u dvoboju, covijek spava sa hladnim oruzjem pod jastukom...ali ajde jedini je tamo stalno radio neki racku oko farme, dok je drvis spavao, jeo i terenirao vecinom...
neznam dali je bilo na tv-u, ali fend i frendica kaj to stalno prate preko maxtv-a kazu da su ukucani o tome stalno pricali...dr_gonzo wrote:A$H wrote:ma oba su debili, ali lupino je malo veci..mislim prvi je krenuo na njega, varao je u dvoboju, covijek spava sa hladnim oruzjem pod jastukom...ali ajde jedini je tamo stalno radio neki racku oko farme, dok je drvis spavao, jeo i terenirao vecinom...
![]()
Jel to istina šta govore? Mislim jel se vidjelo na TV-u ili šta?
dr_gonzo wrote:Eto iako se u pogledu The Descenta ne slažemo...ovdje smo složni![]()
Inače čuo sam da je Stipe izvalio da je ponekad u redu ženi opaliti šamarčinu da se zna tko je gazda u kući (nešto u tom điru)....
drviš uči od ovih carevadr_gonzo wrote:Eto iako se u pogledu The Descenta ne slažemo...ovdje smo složni![]()
Inače čuo sam da je Stipe izvalio da je ponekad u redu ženi opaliti šamarčinu da se zna tko je gazda u kući (nešto u tom điru)....