Lupino legenda!!!

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
dr_gonzo

Lupino legenda!!!

Post by dr_gonzo » 05 Apr 2008, 21:55

Nisam baš imao nikakvo mišljenje o Lupino, ali sad mi je tip legenda....Eh, šta nije Stipu nokautirao :angrypunch: :cry: to mi je najviše žao.

Iako sam veliki protivnik takvih emisija kao Farma i sličnih (gdje se veliča tzv. jet-set :kasapljenje: ) baš mi je drago što sam na net.hr-u uspio vidit Lupina kako se ne da zjebavati od Stipe Glumca :boooo: ...

Inače svi su na Farmi glumci i glumice :shajse: , a Lupino je jedini normalni tip u toj jebenoj emisiji... 8)
Bolje da su stavili normalne ljude u emisjiu...

Ima li tko slično mišljenje? :matrica:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

filmofil

Post by filmofil » 05 Apr 2008, 22:04

nisam pratio farmu i ne znam kak se ko ponaša ali sad kad slušam šta priča lupino čudi me što nije sam izašao...a unutra stvarno same krave i onaj primitivac drviš...
This is the Zodiac speaking.

Ed Gein

Post by Ed Gein » 05 Apr 2008, 22:34

svi po redu meobrazovani i sljem ovog drustva...
... jedino prema davorinu dajim neke simpatije, psoto je decko neexponiran i cist ok, ostalo sve foliranti i nepojebanci...
...kurca neznaju o zivotu
[url=http://imageshack.us][img]http://img258.imageshack.us/img258/2232/phrentortureroa1ps2.gif[/img][/url]

A$H

Re: Lupino legenda!!!

Post by A$H » 05 Apr 2008, 22:36

ma oba su debili, ali lupino je malo veci..mislim prvi je krenuo na njega, varao je u dvoboju, covijek spava sa hladnim oruzjem pod jastukom :shock:...ali ajde jedini je tamo stalno radio neki racku oko farme, dok je drvis spavao, jeo i terenirao vecinom...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Apr 2008, 22:38

filmophil wrote:nisam pratio farmu i ne znam kak se ko ponaša ali sad kad slušam šta priča lupino čudi me što nije sam izašao...a unutra stvarno same krave i onaj primitivac drviš...
On je obična sirovina i prava 'seljačina'....znam to još od one borbe kad ga je onaj prijo prebio a onda je 'naš' Stipe počeo prljavo i tipa bubnuo 2 puta koljenom u jaja... Ako je to sportaš....e jebeš onda cjelokupni sport.
Nije on sportaš neglo glumac i 'šminker'.

p.s. - nadam se da se netko neće uvrijediti jer nisam rekao seljak nego seljačina, a nadam se da se zna razlika između ta dva pojma :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Apr 2008, 22:41

A$H wrote:ma oba su debili, ali lupino je malo veci..mislim prvi je krenuo na njega, varao je u dvoboju, covijek spava sa hladnim oruzjem pod jastukom :shock:...ali ajde jedini je tamo stalno radio neki racku oko farme, dok je drvis spavao, jeo i terenirao vecinom...

:jawbreaker: :pasmater: Jel to istina šta govore? Mislim jel se vidjelo na TV-u ili šta?

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 05 Apr 2008, 23:02

dr_gonzo wrote:
A$H wrote:ma oba su debili, ali lupino je malo veci..mislim prvi je krenuo na njega, varao je u dvoboju, covijek spava sa hladnim oruzjem pod jastukom :shock:...ali ajde jedini je tamo stalno radio neki racku oko farme, dok je drvis spavao, jeo i terenirao vecinom...

:jawbreaker: :pasmater: Jel to istina šta govore? Mislim jel se vidjelo na TV-u ili šta?
neznam dali je bilo na tv-u, ali fend i frendica kaj to stalno prate preko maxtv-a kazu da su ukucani o tome stalno pricali...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Apr 2008, 23:07

I pomislio sam da je tako...jebeš to ako nije bilo TV-u. OStali u Farmi su jebivjetri...

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 05 Apr 2008, 23:21

Apsolutno se slažen s gonzom, gleda san sad taj šou (inače ga ne pratin) i Lupino mi je stvarno zakon šta se tiče svog stava i razmišljanja. Malo mu zamjeran samo to nekontroliranje agresivnosti, jer, moga je kroz svoju karijeru već skužit kakve su sve te ženskurače i šminkeri ka kvazi-boksač, tupilo od Alena ili izgubljena ovca Rafo, i nije se smija dovest u ovu skandaloznu situaciju, ali eto, kad pukneš, pukneš. Drviš mi je uvik bija kreten, i tribalo bi tog lika dobro napucat da mu izleti iz glave misao da nasilje rješava sve.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Apr 2008, 23:27

Eto iako se u pogledu The Descenta ne slažemo...ovdje smo složni 8)

Inače čuo sam da je Stipe izvalio da je ponekad u redu ženi opaliti šamarčinu da se zna tko je gazda u kući (nešto u tom điru)....

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 05 Apr 2008, 23:29

dr_gonzo wrote:Eto iako se u pogledu The Descenta ne slažemo...ovdje smo složni 8)

Inače čuo sam da je Stipe izvalio da je ponekad u redu ženi opaliti šamarčinu da se zna tko je gazda u kući (nešto u tom điru)....

I ne čudi me. Žalosno, šta drugo reć.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 05 Apr 2008, 23:30

farma :povrac:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2008, 23:41

Hm, ima li tko bolji snimak? vidio sam početak borbe, a ostalo je offscreen.
Michel puši karu.

Ed Gein

Post by Ed Gein » 06 Apr 2008, 00:26

dr_gonzo wrote:Eto iako se u pogledu The Descenta ne slažemo...ovdje smo složni 8)

drviš uči od ovih careva :lol:

http://youtube.com/watch?v=OdByHqC_bQg
[url=http://imageshack.us][img]http://img258.imageshack.us/img258/2232/phrentortureroa1ps2.gif[/img][/url]

sikeone

Post by sikeone » 06 Apr 2008, 02:13

iako je Stipe malo žešća sirovina ipak sam na njegovoj strani u ovome slučaju jer je Lupino uistinu odvratan tip a i imao sam priliku se susresti s njime i uistinu je ljiga od njuške

Post Reply