Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
- Boby
Jedva čekam pogledati "The Mist" kada se ovdje o njemu pišu eseji a kaj se tiče "Disturbie", film nije remek dijelo ali budući da se svake godine snima gomila sranja s očajnom glumom i scenarijem ovaj film svakako vrijedi uzeti kao svijetliji primjer. Radi se o zabavnom filmu od kojeg se može očekivati ugodnih sat i pol gledanja. Do tih granica je dobar; dalje od toga ne. Sumnjam da će ga netko s užitkom gledati po drugi putaAryx wrote:meni su isto to losi filmovi, nije da su katastrofalno losi ali su losi ( za mene ) , ja se isto mogu pitati kakav ti imas ukus u filmove ako su ti ovi tako dobri ali ne pitam jer svako ima svoje misljenje , necije bolje necije losije, kakav bi ovo bio dosadan svijet da svi isto mislimofilmophil wrote:ahhhhhhhhh šta da kažem...film mi je sjeo i to jako dobro, a tebi nije...ja se pitam kakve ti to filmove voliš ako su ti mist i disturbia tako loši...metallicat wrote: radnja?? u tom filmu ne postoji radnja, osim zadnjih bijednih par minutica..a rear window je remek djelo nasparam ovog.
ovdje nema ni n od napetosti![]()
![]()
-
John_Ryder
- A$H
zakaj ne, pogledah i puno vece gluposti vise puta..Boby wrote:Jedva čekam pogledati "The Mist" kada se ovdje o njemu pišu eseji a kaj se tiče "Disturbie", film nije remek dijelo ali budući da se svake godine snima gomila sranja s očajnom glumom i scenarijem ovaj film svakako vrijedi uzeti kao svijetliji primjer. Radi se o zabavnom filmu od kojeg se može očekivati ugodnih sat i pol gledanja. Do tih granica je dobar; dalje od toga ne. Sumnjam da će ga netko s užitkom gledati po drugi putaAryx wrote:meni su isto to losi filmovi, nije da su katastrofalno losi ali su losi ( za mene ) , ja se isto mogu pitati kakav ti imas ukus u filmove ako su ti ovi tako dobri ali ne pitam jer svako ima svoje misljenje , necije bolje necije losije, kakav bi ovo bio dosadan svijet da svi isto mislimofilmophil wrote: ahhhhhhhhh šta da kažem...film mi je sjeo i to jako dobro, a tebi nije...ja se pitam kakve ti to filmove voliš ako su ti mist i disturbia tako loši...![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
ne želim pilat (previšeBoby wrote:Jedva čekam pogledati "The Mist" kada se ovdje o njemu pišu eseji a kaj se tiče "Disturbie", film nije remek dijelo ali budući da se svake godine snima gomila sranja s očajnom glumom i scenarijem ovaj film svakako vrijedi uzeti kao svijetliji primjer. Radi se o zabavnom filmu od kojeg se može očekivati ugodnih sat i pol gledanja. Do tih granica je dobar; dalje od toga ne. Sumnjam da će ga netko s užitkom gledati po drugi putaAryx wrote:meni su isto to losi filmovi, nije da su katastrofalno losi ali su losi ( za mene ) , ja se isto mogu pitati kakav ti imas ukus u filmove ako su ti ovi tako dobri ali ne pitam jer svako ima svoje misljenje , necije bolje necije losije, kakav bi ovo bio dosadan svijet da svi isto mislimofilmophil wrote: ahhhhhhhhh šta da kažem...film mi je sjeo i to jako dobro, a tebi nije...ja se pitam kakve ti to filmove voliš ako su ti mist i disturbia tako loši...![]()
e i baš me zanima što ćeš ti reć na mist, kao što je tebe zanimalo moj kom na halloween

- metallicat
eto, bar znam koga ću pitat za filmAryx wrote:meni su isto to losi filmovi, nije da su katastrofalno losi ali su losi ( za mene )filmophil wrote:ahhhhhhhhh šta da kažem...film mi je sjeo i to jako dobro, a tebi nije...ja se pitam kakve ti to filmove voliš ako su ti mist i disturbia tako loši...metallicat wrote: radnja?? u tom filmu ne postoji radnja, osim zadnjih bijednih par minutica..a rear window je remek djelo nasparam ovog.
ovdje nema ni n od napetosti![]()
ot - nisam htjela kritizirat, samo sam pitala koja radnja? osim blejenje i slinjenje u žensku..tek se nešto desi zadnjih max pol h ali ništa posebno.

-
Unreal
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street-nije ničega boljeg u kin u to vrjeme za pogledat nego ovo.Ajde čak sam i iznenađen da mi se film svidio buduči da mrzim mjuzikle i smatram ih jednim od gorih žanrova.U tome i je vjerojatno jedini problem filma,blesavo pjevanje koje mi je zbilja išlo na živce u par navrata,no uspjeo sam preko toga ipak uživat u dobroj radnji. Još je film odlično režiran i ima prejeben ugođaj.
Ocjena 4/5
Ocjena 4/5
- Boby
@metallicat - čim ga pogledam odmah ću napisat svoje dojmove samo kaj se bojim da ću morati pričekati da dođe u videoteku jer sam ispucao sve isprike da si žensku vodim u kino na horrore
SPOILER
Inače po pitanju "Disturbie" se ne bih složio da se od početka ništa ne događa; već na samome početku imaš gadnu prometnu nesreću, pa onda napetost glavnog lika na nastavi a film je i rađen da postepeno postaje napetiji (isto je radio i Hitchcock). Film je po dosta toga bedast i ljigav ali je neuporedivo bolji naspram raznih novijih smeća kaj se kod nas uvoze. Sjeti se samo, ak si gledala, "Cry Wolf" ili "Turistas" i gomile recentnijih horroraca o životinjama kao glavnim negativcima. "Disturbia" je po meni film vrijedan gledanja za svakog ljubitelja horrora i trillera; solidan i niš više od toga
SPOILER
Inače po pitanju "Disturbie" se ne bih složio da se od početka ništa ne događa; već na samome početku imaš gadnu prometnu nesreću, pa onda napetost glavnog lika na nastavi a film je i rađen da postepeno postaje napetiji (isto je radio i Hitchcock). Film je po dosta toga bedast i ljigav ali je neuporedivo bolji naspram raznih novijih smeća kaj se kod nas uvoze. Sjeti se samo, ak si gledala, "Cry Wolf" ili "Turistas" i gomile recentnijih horroraca o životinjama kao glavnim negativcima. "Disturbia" je po meni film vrijedan gledanja za svakog ljubitelja horrora i trillera; solidan i niš više od toga
- Knatchbull
SPOILERnapetost glavnog lika na nastavi? uopće to nisam primjetio ni osjetio a ona prometna na početku je jedina dobra scena u filmu. poslije toga imaš sat vremena ganjanja one mulice i probleme s mamom. eventualno pred kraj filma se nešto događa, ali nedovoljno jer je ostatak filma naporan. Glupo mi je uspoređivati filmove samo da bi jedan od njih dobio veću ocjenu.Boby wrote:@metallicat - čim ga pogledam odmah ću napisat svoje dojmove samo kaj se bojim da ću morati pričekati da dođe u videoteku jer sam ispucao sve isprike da si žensku vodim u kino na horrore
SPOILER
tko voli nek izvoli
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
filmofil
- Dragonrage
Nije nagori...dvojka je "najgora", iako je i taj film daleko od lošega...a ovaj i nije tak daleko ispred prvog i trećeg...tek, malo zaostaje. U svakom slučaju odličan povratak Willisa i McClanea...filmophil wrote:die hard 4.0...okej akcija, okej glumci, okej film...za sada najgori u serijalu die hard ili barem dijeli to mjesto s drugim nastavkom...1. i 3. su daleko ispred...
- A$H
Dragonrage wrote: Inače evo i naslovnica stripa i par stranica iz njega...
![]()
![]()
Ovo ću si brijem nabaviti...crtež mi djeluje baš cool!![]()
![]()
tek sam sad vidio ovo..pa crtez je skoro isti kao i kod 30 dana noci...a tamo ti se ne svidja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Pa nije baš isti...ovo mi je sličnije ilustracijama spomenutih ilustratora...ovo definitivno uzima...a uz to tak i tak ću dobiti i strip 30 days of night...dolazi u paketu s DVD-om
Ja sam pak čuo dosta dobrih stvari...a i na imdbu je dobro rangiran...7.3/10...ali mene nije baš impresionirao na kraju, kao što rekoh...
Ja sam pak čuo dosta dobrih stvari...a i na imdbu je dobro rangiran...7.3/10...ali mene nije baš impresionirao na kraju, kao što rekoh...
-
GreenHornet