Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 25 Mar 2008, 20:50

football factory 4/5...drugi put gledao i još uvijek mi je jeben...bolji od green streeta sigurno...
This is the Zodiac speaking.

Boby

Post by Boby » 25 Mar 2008, 20:52

Aryx wrote:
filmophil wrote:
metallicat wrote: radnja?? u tom filmu ne postoji radnja, osim zadnjih bijednih par minutica..a rear window je remek djelo nasparam ovog.
ovdje nema ni n od napetosti :roll:
ahhhhhhhhh šta da kažem...film mi je sjeo i to jako dobro, a tebi nije...ja se pitam kakve ti to filmove voliš ako su ti mist i disturbia tako loši...
meni su isto to losi filmovi, nije da su katastrofalno losi ali su losi ( za mene ) , ja se isto mogu pitati kakav ti imas ukus u filmove ako su ti ovi tako dobri ali ne pitam jer svako ima svoje misljenje , necije bolje necije losije, kakav bi ovo bio dosadan svijet da svi isto mislimo :lol: :lol:
Jedva čekam pogledati "The Mist" kada se ovdje o njemu pišu eseji a kaj se tiče "Disturbie", film nije remek dijelo ali budući da se svake godine snima gomila sranja s očajnom glumom i scenarijem ovaj film svakako vrijedi uzeti kao svijetliji primjer. Radi se o zabavnom filmu od kojeg se može očekivati ugodnih sat i pol gledanja. Do tih granica je dobar; dalje od toga ne. Sumnjam da će ga netko s užitkom gledati po drugi puta

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Mar 2008, 21:02

filmophil wrote:football factory 4/5...drugi put gledao i još uvijek mi je jeben...bolji od green streeta sigurno...
pogledo sam ga jedno 10 puta,bolji og green street-a definitivno.obožavam takve filmove,makar ih ni nema uopće
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

A$H

Post by A$H » 25 Mar 2008, 23:10

Boby wrote:
Aryx wrote:
filmophil wrote: ahhhhhhhhh šta da kažem...film mi je sjeo i to jako dobro, a tebi nije...ja se pitam kakve ti to filmove voliš ako su ti mist i disturbia tako loši...
meni su isto to losi filmovi, nije da su katastrofalno losi ali su losi ( za mene ) , ja se isto mogu pitati kakav ti imas ukus u filmove ako su ti ovi tako dobri ali ne pitam jer svako ima svoje misljenje , necije bolje necije losije, kakav bi ovo bio dosadan svijet da svi isto mislimo :lol: :lol:
Jedva čekam pogledati "The Mist" kada se ovdje o njemu pišu eseji a kaj se tiče "Disturbie", film nije remek dijelo ali budući da se svake godine snima gomila sranja s očajnom glumom i scenarijem ovaj film svakako vrijedi uzeti kao svijetliji primjer. Radi se o zabavnom filmu od kojeg se može očekivati ugodnih sat i pol gledanja. Do tih granica je dobar; dalje od toga ne. Sumnjam da će ga netko s užitkom gledati po drugi puta
zakaj ne, pogledah i puno vece gluposti vise puta.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 25 Mar 2008, 23:36

Boby wrote:
Aryx wrote:
filmophil wrote: ahhhhhhhhh šta da kažem...film mi je sjeo i to jako dobro, a tebi nije...ja se pitam kakve ti to filmove voliš ako su ti mist i disturbia tako loši...
ne želim pilat (previše :lol: ) ali @boby, istina da ima gorih, ali sat i pol ugodnog gledanja :? doslovno prvih sat vremena ništa apsolutno se ne događa, ništa. kasnije ajde, pomaknu se, ali opet 0 :D
e i baš me zanima što ćeš ti reć na mist, kao što je tebe zanimalo moj kom na halloween :D :wink:
Image

metallicat

Post by metallicat » 25 Mar 2008, 23:39

Aryx wrote:
filmophil wrote:
metallicat wrote: radnja?? u tom filmu ne postoji radnja, osim zadnjih bijednih par minutica..a rear window je remek djelo nasparam ovog.
ovdje nema ni n od napetosti :roll:
ahhhhhhhhh šta da kažem...film mi je sjeo i to jako dobro, a tebi nije...ja se pitam kakve ti to filmove voliš ako su ti mist i disturbia tako loši...
meni su isto to losi filmovi, nije da su katastrofalno losi ali su losi ( za mene )
eto, bar znam koga ću pitat za film :D 8)
ot - nisam htjela kritizirat, samo sam pitala koja radnja? osim blejenje i slinjenje u žensku..tek se nešto desi zadnjih max pol h ali ništa posebno.
Image

Unreal

Post by Unreal » 26 Mar 2008, 08:14

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street-nije ničega boljeg u kin u to vrjeme za pogledat nego ovo.Ajde čak sam i iznenađen da mi se film svidio buduči da mrzim mjuzikle i smatram ih jednim od gorih žanrova.U tome i je vjerojatno jedini problem filma,blesavo pjevanje koje mi je zbilja išlo na živce u par navrata,no uspjeo sam preko toga ipak uživat u dobroj radnji. Još je film odlično režiran i ima prejeben ugođaj.
Ocjena 4/5

jigsaw

Post by jigsaw » 26 Mar 2008, 10:21

Police Academy 4: Citizens on Patrol (1987) - 3/5, dosta zabavan nastavak, iako ima pretjeranih scena u više navrata. Dobra ideja, dobri policajci, kao i u svakom nastavku, tada zanosna Leslie Easterbook i Sharon Stone i to je to.

Boby

Post by Boby » 26 Mar 2008, 11:17

@metallicat - čim ga pogledam odmah ću napisat svoje dojmove samo kaj se bojim da ću morati pričekati da dođe u videoteku jer sam ispucao sve isprike da si žensku vodim u kino na horrore
SPOILER
Inače po pitanju "Disturbie" se ne bih složio da se od početka ništa ne događa; već na samome početku imaš gadnu prometnu nesreću, pa onda napetost glavnog lika na nastavi a film je i rađen da postepeno postaje napetiji (isto je radio i Hitchcock). Film je po dosta toga bedast i ljigav ali je neuporedivo bolji naspram raznih novijih smeća kaj se kod nas uvoze. Sjeti se samo, ak si gledala, "Cry Wolf" ili "Turistas" i gomile recentnijih horroraca o životinjama kao glavnim negativcima. "Disturbia" je po meni film vrijedan gledanja za svakog ljubitelja horrora i trillera; solidan i niš više od toga

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 Mar 2008, 12:35

Boby wrote:@metallicat - čim ga pogledam odmah ću napisat svoje dojmove samo kaj se bojim da ću morati pričekati da dođe u videoteku jer sam ispucao sve isprike da si žensku vodim u kino na horrore
SPOILER
Inače po pitanju "Disturbie" se ne bih složio da se od početka ništa ne događa; već na samome početku imaš gadnu prometnu nesreću, pa onda napetost glavnog lika na nastavi a film je i rađen da postepeno postaje napetiji (isto je radio i Hitchcock). Film je po dosta toga bedast i ljigav ali je neuporedivo bolji naspram raznih novijih smeća kaj se kod nas uvoze. Sjeti se samo, ak si gledala, "Cry Wolf" ili "Turistas" i gomile recentnijih horroraca o životinjama kao glavnim negativcima. "Disturbia" je po meni film vrijedan gledanja za svakog ljubitelja horrora i trillera; solidan i niš više od toga
SPOILERnapetost glavnog lika na nastavi? uopće to nisam primjetio ni osjetio a ona prometna na početku je jedina dobra scena u filmu. poslije toga imaš sat vremena ganjanja one mulice i probleme s mamom. eventualno pred kraj filma se nešto događa, ali nedovoljno jer je ostatak filma naporan. Glupo mi je uspoređivati filmove samo da bi jedan od njih dobio veću ocjenu.
tko voli nek izvoli :wink:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

filmofil

Post by filmofil » 26 Mar 2008, 12:35

die hard 4.0...okej akcija, okej glumci, okej film...za sada najgori u serijalu die hard ili barem dijeli to mjesto s drugim nastavkom...1. i 3. su daleko ispred...
This is the Zodiac speaking.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Mar 2008, 12:56

filmophil wrote:die hard 4.0...okej akcija, okej glumci, okej film...za sada najgori u serijalu die hard ili barem dijeli to mjesto s drugim nastavkom...1. i 3. su daleko ispred...
Nije nagori...dvojka je "najgora", iako je i taj film daleko od lošega...a ovaj i nije tak daleko ispred prvog i trećeg...tek, malo zaostaje. U svakom slučaju odličan povratak Willisa i McClanea... :D :D

A$H

Post by A$H » 26 Mar 2008, 13:00

Dragonrage wrote: Inače evo i naslovnica stripa i par stranica iz njega...

Image

Image Image
Image Image

Ovo ću si brijem nabaviti...crtež mi djeluje baš cool! :D :prayer: :supz:

tek sam sad vidio ovo..pa crtez je skoro isti kao i kod 30 dana noci...a tamo ti se ne svidja.. :roll: :lol: a u vezi Sunshine nisam cuo ni od jedne osobe nekaj dobro o tom filmu...svi ga popljuvali kao sve vec vidjeno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Mar 2008, 13:03

Pa nije baš isti...ovo mi je sličnije ilustracijama spomenutih ilustratora...ovo definitivno uzima...a uz to tak i tak ću dobiti i strip 30 days of night...dolazi u paketu s DVD-om 8) :lol:

Ja sam pak čuo dosta dobrih stvari...a i na imdbu je dobro rangiran...7.3/10...ali mene nije baš impresionirao na kraju, kao što rekoh...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 26 Mar 2008, 13:44

"Shooter" sa odličnim Wahlbergom.
Osobno možda najbolji akcijski film zadnjih godina.
9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Post Reply