Ruska Watch trilogija

Od Velike Britanije do Rusije; od Italije do Norveške
dodo

Post by dodo » 21 Nov 2007, 17:39

Djuro21 wrote:moram nabavit sinkronizirani drugi dio.
inače ok filmovi, baš me zanima rasplet u trojci
na koju sink verziju misliš :?:

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Nov 2007, 22:54

da je na engleskom
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 21 Nov 2007, 23:16

Djuro21 wrote:da je na engleskom
veća mi je fora kad je original jezik ....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Nov 2007, 23:19

imam orginal verziju

dodo

Post by dodo » 22 Nov 2007, 14:10

Djuro21 wrote:imam orginal verziju
meni je uvijek bolji orginal a ne neki sink, sa nekim dosadnim glasovima.nemoj se samo uvrijedit to je moje mišljenje.uglavnom prvi mi je genijalan a drugi mi počinje gubiti tu vrijednost.više se okreče nekim holivudskim neuspjelim blockbusterima, ali svejedno je ok pa tako i željno očekujem zadnji nastavak.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Nov 2007, 14:20

dodo wrote:
meni je uvijek bolji orginal a ne neki sink, sa nekim dosadnim glasovima.nemoj se samo uvrijedit to je moje mišljenje.uglavnom prvi mi je genijalan a drugi mi počinje gubiti tu vrijednost.više se okreče nekim holivudskim neuspjelim blockbusterima, ali svejedno je ok pa tako i željno očekujem zadnji nastavak.
orginali jesu najbolji, ali jednostavno nevolim čitat titlove

dodo

Post by dodo » 22 Nov 2007, 14:26

Djuro21 wrote:
dodo wrote:
orginali jesu najbolji, ali jednostavno nevolim čitat titlove
aha pa tako reci.slažem se da je kvalitetnije pogledati film bez titlova,normalno ako znaš neki jezik npr engleski. i ako je film na engleskom a ako nije onda više preferiram orginalni sink sa titlovima.

la terza madre

Post by la terza madre » 17 Dec 2007, 11:40

zato mi skidamo dvd izdanja....mogu i ja pogledat film prije svih tako da skidam CAM verzije ili nesto...ali mi preferiramo dobru kvalitetu filmova i da uzivam u filmu a ne da moramo naprezat oci da bi skuzili film u losoj slici...a za subtitlove...ako ima engleske stavim engleske....ne trebaju hrv jer tako i tako je bolje cut i procitat u orginalu kako i spada.

Deimos

Post by Deimos » 26 Dec 2007, 15:08

ja sam pogledao night watch i - odustao od dalje. predosadno i konfuzno

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Feb 2008, 12:19

Evo "Dnevnoy dozor" izašao kod nas na DVD-u...ima ga za posuditi u videotekama. Malo sam se iznenadio što neće igrati u kinima jer su ga još tamo prošle godine najavljivali za kino kod nas, a i prvi je igrao u kinima...

Vorador

Post by Vorador » 21 Feb 2008, 12:21

Dragonrage wrote:Evo "Dnevnoy dozor" izašao kod nas na DVD-u...ima ga za posuditi u videotekama. Malo sam se iznenadio što neće igrati u kinima jer su ga još tamo prošle godine najavljivali za kino kod nas, a i prvi je igrao u kinima...
odlično. hitam u videoteku :lol:

Studeni

Post by Studeni » 21 Feb 2008, 12:30

Dragonrage wrote:Evo "Dnevnoy dozor" izašao kod nas na DVD-u...ima ga za posuditi u videotekama. Malo sam se iznenadio što neće igrati u kinima jer su ga još tamo prošle godine najavljivali za kino kod nas, a i prvi je igrao u kinima...
da li je verzija na ruskom ili dub?? imam kući dub na engleskom i nemam energije to tako gledati...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

la terza madre

Post by la terza madre » 21 Feb 2008, 12:33

meni su jebena oba dva
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Feb 2008, 12:37

Studeni wrote:
da li je verzija na ruskom ili dub?? imam kući dub na engleskom i nemam energije to tako gledati...
Nemam pojma...nisam još posuđivao, ali ako je kao i u slučaju sa prvim filmom, onda je film na originalnom ruskom. E da, moram napomenuti da je riječ o nekakvoj directors cut verziji filma....

Studeni

Post by Studeni » 21 Feb 2008, 14:19

Dragonrage wrote:
Studeni wrote:
Nemam pojma...nisam još posuđivao, ali ako je kao i u slučaju sa prvim filmom, onda je film na originalnom ruskom. E da, moram napomenuti da je riječ o nekakvoj directors cut verziji filma....
super....hrlim u klub...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Post Reply