na koju sink verziju mislišDjuro21 wrote:moram nabavit sinkronizirani drugi dio.
inače ok filmovi, baš me zanima rasplet u trojci
Ruska Watch trilogija
- dodo
meni je uvijek bolji orginal a ne neki sink, sa nekim dosadnim glasovima.nemoj se samo uvrijedit to je moje mišljenje.uglavnom prvi mi je genijalan a drugi mi počinje gubiti tu vrijednost.više se okreče nekim holivudskim neuspjelim blockbusterima, ali svejedno je ok pa tako i željno očekujem zadnji nastavak.Djuro21 wrote:imam orginal verziju
- maddjuro
orginali jesu najbolji, ali jednostavno nevolim čitat titlovedodo wrote:meni je uvijek bolji orginal a ne neki sink, sa nekim dosadnim glasovima.nemoj se samo uvrijedit to je moje mišljenje.uglavnom prvi mi je genijalan a drugi mi počinje gubiti tu vrijednost.više se okreče nekim holivudskim neuspjelim blockbusterima, ali svejedno je ok pa tako i željno očekujem zadnji nastavak.Djuro21 wrote:imam orginal verziju
I may be an idiot, but i am no fool.
- dodo
aha pa tako reci.slažem se da je kvalitetnije pogledati film bez titlova,normalno ako znaš neki jezik npr engleski. i ako je film na engleskom a ako nije onda više preferiram orginalni sink sa titlovima.Djuro21 wrote:orginali jesu najbolji, ali jednostavno nevolim čitat titlovedodo wrote:meni je uvijek bolji orginal a ne neki sink, sa nekim dosadnim glasovima.nemoj se samo uvrijedit to je moje mišljenje.uglavnom prvi mi je genijalan a drugi mi počinje gubiti tu vrijednost.više se okreče nekim holivudskim neuspjelim blockbusterima, ali svejedno je ok pa tako i željno očekujem zadnji nastavak.Djuro21 wrote:imam orginal verziju
- la terza madre
zato mi skidamo dvd izdanja....mogu i ja pogledat film prije svih tako da skidam CAM verzije ili nesto...ali mi preferiramo dobru kvalitetu filmova i da uzivam u filmu a ne da moramo naprezat oci da bi skuzili film u losoj slici...a za subtitlove...ako ima engleske stavim engleske....ne trebaju hrv jer tako i tako je bolje cut i procitat u orginalu kako i spada.
- Dragonrage
- Vorador
- Studeni
da li je verzija na ruskom ili dub?? imam kući dub na engleskom i nemam energije to tako gledati...Dragonrage wrote:Evo "Dnevnoy dozor" izašao kod nas na DVD-u...ima ga za posuditi u videotekama. Malo sam se iznenadio što neće igrati u kinima jer su ga još tamo prošle godine najavljivali za kino kod nas, a i prvi je igrao u kinima...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- la terza madre
- Dragonrage
Nemam pojma...nisam još posuđivao, ali ako je kao i u slučaju sa prvim filmom, onda je film na originalnom ruskom. E da, moram napomenuti da je riječ o nekakvoj directors cut verziji filma....Studeni wrote:da li je verzija na ruskom ili dub?? imam kući dub na engleskom i nemam energije to tako gledati...Dragonrage wrote:Evo "Dnevnoy dozor" izašao kod nas na DVD-u...ima ga za posuditi u videotekama. Malo sam se iznenadio što neće igrati u kinima jer su ga još tamo prošle godine najavljivali za kino kod nas, a i prvi je igrao u kinima...
- Studeni
super....hrlim u klub...Dragonrage wrote:Nemam pojma...nisam još posuđivao, ali ako je kao i u slučaju sa prvim filmom, onda je film na originalnom ruskom. E da, moram napomenuti da je riječ o nekakvoj directors cut verziji filma....Studeni wrote:da li je verzija na ruskom ili dub?? imam kući dub na engleskom i nemam energije to tako gledati...Dragonrage wrote:Evo "Dnevnoy dozor" izašao kod nas na DVD-u...ima ga za posuditi u videotekama. Malo sam se iznenadio što neće igrati u kinima jer su ga još tamo prošle godine najavljivali za kino kod nas, a i prvi je igrao u kinima...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,