Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jan 2008, 17:21

la terza madre wrote:samo TOS i TNG su mi ok...voyager DS9 i Enterprise mi nisu nesto
meni su TNG i DS9 najbolji, a ostali su isto dobri
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 13 Jan 2008, 18:41

ma samo DS9,TNG i Voyager valjaju... :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2008, 18:57

A$H wrote:ma samo DS9,TNG i Voyager valjaju... :lol:
hm, pa yovager... Ma ima tu dosta dobrih epizoda kao ona scena kada Harrya (azijata) proždire ona biljka, a kapetanica mu kaže: borite se, Harvey, to je naredba! Uf, ta scena me uvijek gane...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 13 Jan 2008, 19:02

john_constantine wrote:
hm, pa yovager... Ma ima tu dosta dobrih epizoda kao ona scena kada Harrya (azijata) proždire ona biljka, a kapetanica mu kaže: borite se, Harvey, to je naredba! Uf, ta scena me uvijek gane...
ma to je bilo tako zabavno...inace gledam koja me serija od njih vise zabavlja,a nisam neki treki freak da cu sad gledat kaj se kosi za zakonima prirode,fizike..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2008, 19:19

A$H wrote:
john_constantine wrote:
ma to je bilo tako zabavno...inace gledam koja me serija od njih vise zabavlja,a nisam neki treki freak da cu sad gledat kaj se kosi za zakonima prirode,fizike..
ma niti ja. Ali možda bi se rado seksao s svojom curom u star trek odjeći. Lako se skida. :D
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2008, 19:30

A i dopala mi se ona epizoda o ukletom brodu. Kada je Paris nadograđivao onaj svemirski shutle ili kako to već zovu, a unutra je bio duh one ženske koja ga je opsjedala. I taj dio kada je pobjegao s njom, prekriven žicama.... Zajedno ćemo putovati svemirom.... I njegov vrisak. :D
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jan 2008, 20:06

john_constantine wrote:A i dopala mi se ona epizoda o ukletom brodu. Kada je Paris nadograđivao onaj svemirski shutle ili kako to već zovu, a unutra je bio duh one ženske koja ga je opsjedala. I taj dio kada je pobjegao s njom, prekriven žicama.... Zajedno ćemo putovati svemirom.... I njegov vrisak. :D
meni su najdraži nastavci s Q-om, al u voyageru mi je bio super nastavak kad su on i kasnije dženvejica putovali šatlom warp 10, pa su počeli napredno evolvuirati i na kraju se parili i imali potomke, a izgledali si ko veliki snail-humani

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2008, 20:08

Djuro21 wrote:
john_constantine wrote:A i dopala mi se ona epizoda o ukletom brodu. Kada je Paris nadograđivao onaj svemirski shutle ili kako to već zovu, a unutra je bio duh one ženske koja ga je opsjedala. I taj dio kada je pobjegao s njom, prekriven žicama.... Zajedno ćemo putovati svemirom.... I njegov vrisak. :D
meni su najdraži nastavci s Q-om, al u voyageru mi je bio super nastavak kad su on i kasnije dženvejica putovali šatlom warp 10, pa su počeli napredno evolvuirati i na kraju se parili i imali potomke, a izgledali si ko veliki snail-humani
:lol: Da, to je bilo odlično. A i zadnjih sezona, uvijek je bio napet kraj, naročito ono pri kraj kada su njih troje pretvorili u borgove.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jan 2008, 20:32

john_constantine wrote:
Djuro21 wrote:
:lol: Da, to je bilo odlično. A i zadnjih sezona, uvijek je bio napet kraj, naročito ono pri kraj kada su njih troje pretvorili u borgove.
naravno, ja asm sad poludio kod gledanja stargatea, jer mi je na neloklo dvd-a nešto s fajlovima, tj po 4 zadnja nastavka na svakom dvdu mi nemre se pokrenut, a to su baš seasom finali koji su najbolji

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2008, 20:52

je, baš bi htio skinuti TNG, ali 60 gigabajta.... Nemam dovoljno prostora. :(
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jan 2008, 21:02

john_constantine wrote:je, baš bi htio skinuti TNG, ali 60 gigabajta.... Nemam dovoljno prostora. :(
ja sam davno još sve startrekove nabavio on nekog lika na 60dvd-a za sam 300kn

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2008, 21:04

Djuro21 wrote:
john_constantine wrote:je, baš bi htio skinuti TNG, ali 60 gigabajta.... Nemam dovoljno prostora. :(
hm, 300 kn. Pa čak jeftinije, 20 dvd - a x files je bio 250 kn.

Imaš kontakt s tim likom?
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Jan 2008, 21:17

večer :D

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jan 2008, 21:44

john_constantine wrote:
Djuro21 wrote:
hm, 300 kn. Pa čak jeftinije, 20 dvd - a x files je bio 250 kn.

Imaš kontakt s tim likom?
nemam, e-mail kojim sam dogovorio trade je ukinut, a to sam nabavio pred par godina,

Evil Xander

Post by Evil Xander » 13 Jan 2008, 22:22

john_constantine wrote: ma niti ja. Ali možda bi se rado seksao s svojom curom u star trek odjeći. Lako se skida. :D
Svasta sam se vec nacitao od tebe do sad, ali ovakve izjave ti uistinu ne idu u prilog. :)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Locked