meni su TNG i DS9 najbolji, a ostali su isto dobrila terza madre wrote:samo TOS i TNG su mi ok...voyager DS9 i Enterprise mi nisu nesto
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- A$H
ma to je bilo tako zabavno...inace gledam koja me serija od njih vise zabavlja,a nisam neki treki freak da cu sad gledat kaj se kosi za zakonima prirode,fizike..john_constantine wrote:hm, pa yovager... Ma ima tu dosta dobrih epizoda kao ona scena kada Harrya (azijata) proždire ona biljka, a kapetanica mu kaže: borite se, Harvey, to je naredba! Uf, ta scena me uvijek gane...A$H wrote:ma samo DS9,TNG i Voyager valjaju...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
ma niti ja. Ali možda bi se rado seksao s svojom curom u star trek odjeći. Lako se skida.A$H wrote:ma to je bilo tako zabavno...inace gledam koja me serija od njih vise zabavlja,a nisam neki treki freak da cu sad gledat kaj se kosi za zakonima prirode,fizike..john_constantine wrote:hm, pa yovager... Ma ima tu dosta dobrih epizoda kao ona scena kada Harrya (azijata) proždire ona biljka, a kapetanica mu kaže: borite se, Harvey, to je naredba! Uf, ta scena me uvijek gane...A$H wrote:ma samo DS9,TNG i Voyager valjaju...
Michel puši karu.
- john_constantine
- maddjuro
meni su najdraži nastavci s Q-om, al u voyageru mi je bio super nastavak kad su on i kasnije dženvejica putovali šatlom warp 10, pa su počeli napredno evolvuirati i na kraju se parili i imali potomke, a izgledali si ko veliki snail-humanijohn_constantine wrote:A i dopala mi se ona epizoda o ukletom brodu. Kada je Paris nadograđivao onaj svemirski shutle ili kako to već zovu, a unutra je bio duh one ženske koja ga je opsjedala. I taj dio kada je pobjegao s njom, prekriven žicama.... Zajedno ćemo putovati svemirom.... I njegov vrisak.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Djuro21 wrote:meni su najdraži nastavci s Q-om, al u voyageru mi je bio super nastavak kad su on i kasnije dženvejica putovali šatlom warp 10, pa su počeli napredno evolvuirati i na kraju se parili i imali potomke, a izgledali si ko veliki snail-humanijohn_constantine wrote:A i dopala mi se ona epizoda o ukletom brodu. Kada je Paris nadograđivao onaj svemirski shutle ili kako to već zovu, a unutra je bio duh one ženske koja ga je opsjedala. I taj dio kada je pobjegao s njom, prekriven žicama.... Zajedno ćemo putovati svemirom.... I njegov vrisak.
Michel puši karu.
- maddjuro
naravno, ja asm sad poludio kod gledanja stargatea, jer mi je na neloklo dvd-a nešto s fajlovima, tj po 4 zadnja nastavka na svakom dvdu mi nemre se pokrenut, a to su baš seasom finali koji su najboljijohn_constantine wrote:Djuro21 wrote:meni su najdraži nastavci s Q-om, al u voyageru mi je bio super nastavak kad su on i kasnije dženvejica putovali šatlom warp 10, pa su počeli napredno evolvuirati i na kraju se parili i imali potomke, a izgledali si ko veliki snail-humanijohn_constantine wrote:A i dopala mi se ona epizoda o ukletom brodu. Kada je Paris nadograđivao onaj svemirski shutle ili kako to već zovu, a unutra je bio duh one ženske koja ga je opsjedala. I taj dio kada je pobjegao s njom, prekriven žicama.... Zajedno ćemo putovati svemirom.... I njegov vrisak.Da, to je bilo odlično. A i zadnjih sezona, uvijek je bio napet kraj, naročito ono pri kraj kada su njih troje pretvorili u borgove.
- john_constantine
- john_constantine
- maddjuro
nemam, e-mail kojim sam dogovorio trade je ukinut, a to sam nabavio pred par godina,john_constantine wrote:hm, 300 kn. Pa čak jeftinije, 20 dvd - a x files je bio 250 kn.Djuro21 wrote:ja sam davno još sve startrekove nabavio on nekog lika na 60dvd-a za sam 300knjohn_constantine wrote:je, baš bi htio skinuti TNG, ali 60 gigabajta.... Nemam dovoljno prostora.
Imaš kontakt s tim likom?
- Evil Xander