Highlander serijal

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Vorador

Post by Vorador » 08 Jan 2008, 00:52

Prvi film najbolje pamtim jer sam ga gledao više puta i nije mi neš specijalno. OK razbibriga, čak i pomalo lošnjikava na nekim dijelovima. Soundtrack od Queena mi totalno ne paše. Dvice i trice se ne sjećam najbolje. Pogledani su u zlatno doba VHS dana. Četvorka me nije zanimala, serija me nije zanimala itd. Uglavnom, ne nešto naročito impresivan serijal. Budem, možda opet pogledao nastavke ako budu na televiziji a vjerojatno hoće na Novoj ili RTLu.

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Jan 2008, 01:05

prvi je najbolji, a drugi je relativno ok, ostali nisu vrjedni spomea
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jan 2008, 14:00

Nije mi to neki serijal...ono, ideja mi je ok, ali izvedba mi je totalno traljava...a da ne spominjem gl. glumca. Prvi je ok iako ga se slabo sjećam, drugi mi je bio loš, a ove ostale ne znam, je sam li uopće i gledao...

Unreal

Post by Unreal » 09 Jan 2008, 14:17

Ma nisam fan Lamberta i ne smatram ga nekim glumcem,ali meni nije baš tako loš izbor za glavnu ulogu. Večinom nosi šou svojom facom(danas mu to nije najača strana,ali tada je bio mlad ima bradicu),ima karizme i neuspjeli škotski naglaska :lol: .
BTW dobar mi je bio onaj animirani film Highlander: The Search for Vengeance i preporučio bi ga fanovima serijala. Još mi samo ostaje da pogledam The Source.

bakero

Post by bakero » 10 Jan 2008, 17:21

Unreal wrote:Ma nisam fan Lamberta i ne smatram ga nekim glumcem,ali meni nije baš tako loš izbor za glavnu ulogu. Večinom nosi šou svojom facom(danas mu to nije najača strana,ali tada je bio mlad ima bradicu),ima karizme i neuspjeli škotski naglaska :lol: .
BTW dobar mi je bio onaj animirani film Highlander: The Search for Vengeance i preporučio bi ga fanovima serijala. Još mi samo ostaje da pogledam The Source.
čovik ima jebački glas i to je to! 8)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 10 Jan 2008, 17:33

bakero wrote: čovik ima jebački glas i to je to! 8)
Ma kada bolje razmislim taj lik što je stariji je lošiji glumac. U orginalu je baš imao neki razvijeni naglasak koj liči pomalo na škotski i kao što sam rekao dok je bio mlađi je ima neku dobru facu koja bi mu pomogla,no opčenito je bio najači dok je šutio. Recimo u nastavcima se več izlazao. Ostari je pa više nije ima tu facu i naglasak,a bez toga je baš bezvezan :roll: .

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Jan 2008, 23:54

Što se tiče Lamberta, oduvijek se pisalo da on svoje uloge dobiva zbog svog "pogleda" :shock:

Ali mora se priznat da stvarno ima jedinstven pogled, većini je očaravajući ili zastrašujući, ali meni on baš izgleda kao da gleda u križ :twisted:
I ne volim ga
Ni film(ove)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2008, 09:47

http://www.youtube.com/watch?v=e5FXwj7uZwE

i to smo doživjeli - highlander the game. :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 19 Jan 2008, 10:43

john_constantine wrote:http://www.youtube.com/watch?v=e5FXwj7uZwE

i to smo doživjeli - highlander the game. :D
Svašta :lol: . Ma ne izgleda po teasheru nekaj posebno,no čekam da vidim prve snjimke u vezi toga kakav je igrivost. Hmmm na traileru nisam ga dobro razumio zbog škotsjog naglaska,kako se zove lik osim prezimena MacLeod(koje ima svaki glavni lik u serijalu)?

Unreal

Post by Unreal » 22 May 2008, 18:30

“There can be only one!” Well apparently not, because Summit Entertainment has already snagged remake rights to the 1986 original, and plans to reboot it with writers Art Marcum and Matt Holloway, whose last film was some little indie called “Iron Man”, maybe you’ve heard of it. Peter Davis, one of the “Highlander” franchise’s original producers, will return as producer, probably as part of the deal when he sold the rights to Summit.
To je i bilo za očekivati s vremenom,jedino ne znam dali da kažem yupi ili sranje

bakero

Post by bakero » 23 May 2008, 16:18

Asfodel wrote:Što se tiče Lamberta, oduvijek se pisalo da on svoje uloge dobiva zbog svog "pogleda" :shock:

Ali mora se priznat da stvarno ima jedinstven pogled, većini je očaravajući ili zastrašujući, ali meni on baš izgleda kao da gleda u križ :twisted:
I ne volim ga
Ni film(ove)
pogled mu je prejeben....nema šta.... 8)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Samhain

Post by Samhain » 23 May 2008, 19:41

Djuro21 wrote:prvi je najbolji, a drugi je relativno ok, ostali nisu vrjedni spomea
tako nešto slično je i kod mene.

zanima me, je li tko gledao uncut verziju drugog nastavka? tzk. Highlander II: the renegade
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

undying

Post by undying » 24 May 2008, 22:08

ja sam prvi dio gledao u kinu - nashi su ga preveli kao "borba besmrtnika" :P a tek su poslije dosli prevodi highlander-gorstak tad sam bio odusevljen filmom, naravno bio sam klinac pa to ne uzimam za ozbiljno - danas vec, ko to zna..

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 May 2008, 22:56

Original valjda ostalo je sve sraćka :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Unreal

Post by Unreal » 25 May 2008, 09:13

Samhain wrote: zanima me, je li tko gledao uncut verziju drugog nastavka? tzk. Highlander II: the renegade
Jesam i dalje loš nastavak sa debilnom radnjom,no može proči kao zabava zbog dobre režije i akcije.
Hmmmm jel tko gledao seriju http://www.imdb.com/title/tt0103442/ razmišljam da joj dam šansu ,no sumnjam da hoču jer glumi onaj očajan glumac iz četvorke i petice

Post Reply